AnalBreaker написа:Вие само да псувате ли знаете? Само недоволни в тая държава. Какво вие дадохте на България, че сте толкова взискателни към футболисите ни?
А ние като сме давали своята ПОДКРЕПА за този нац.отбор - КАКВО СМЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ ТЯХ??????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Вие само да псувате ли знаете? Само недоволни в тая държава. Какво вие дадохте на България, че сте толкова взискателни към футболисите ни?
IvanG73 написа:AnalBreaker написа:Вие само да псувате ли знаете? Само недоволни в тая държава. Какво вие дадохте на България, че сте толкова взискателни към футболисите ни?
А ние като сме давали своята ПОДКРЕПА за този нац.отбор - КАКВО СМЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ ТЯХ??????
AnalBreaker написа:IvanG73 написа:AnalBreaker написа:Вие само да псувате ли знаете? Само недоволни в тая държава. Какво вие дадохте на България, че сте толкова взискателни към футболисите ни?
Трябва да знаеш, че толкова си могат нашите. След напускането на Балъков националния отбор не е на себе си. Проблемът на всички българи е, че имаме прекалено много очаквания. Ти да не би да си очаквал разгром за България над Англия на Уембли?
loko-pd-fan написа:Аз няма да подкрепям треньор ,провалил две квалификаций.
Също и ръководство,което търпи това.
За футболистите няма да говоря,те толкова си могат.
А иначе устите и претенцийте ни са големи.
Типично по български,нали?
ig10 написа:А бе я се разкарайте!Искате да имаме футбол на ниво,като по-големите държави.Да ама там публиката ги подкрепя и в силни и в слаби моменти!И на мен не ми харесват Михайлов,Наско и Мъри,но не псувам националите постоянно.
AnalBreaker написа:loko-pd-fan написа:Аз няма да подкрепям треньор ,провалил две квалификаций.
Също и ръководство,което търпи това.
За футболистите няма да говоря,те толкова си могат.
А иначе устите и претенцийте ни са големи.
Типично по български,нали?
Кои са тия двете квалификации?
interfan6 написа:От мене имат една подкрепа ....три пръста с среден преобладаващ...
нещастници скриите се бе ! не ви е срам !
че и подкрепа ще искат !
да ходят да правят пари за перуката !
:@ :@ :@ :@ !!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост