Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boston celtics написа:Имам един въпрос само...Защо по дяволите някоя българска тв не купи правата за френското първенство.Като имате в предвид,че е топ 5 в Европа...Дават всички други,само френското не го дават..А преди няколко години го предаваха...Сега дават моля ти се Руското и там холандско...още малко и туркменистанското първенство ще предават![]()
Aбе да бе да,няма да има интерес.100% съм сигурен,че ако предаваха френското първенство,то ще има много по-голяма гледаемост от руското...kokic1986 написа:boston celtics написа:Имам един въпрос само...Защо по дяволите някоя българска тв не купи правата за френското първенство.Като имате в предвид,че е топ 5 в Европа...Дават всички други,само френското не го дават..А преди няколко години го предаваха...Сега дават моля ти се Руското и там холандско...още малко и туркменистанското първенство ще предават![]()
Щото руското и холандското са доста по-евтини от френското което няма кой да го гледа (не , че другите две ги гледат де ...) . Струвами се , че в България няма интерес към френското първенство ...
boston celtics написа:Имам един въпрос само...Защо по дяволите някоя българска тв не купи правата за френското първенство.Като имате в предвид,че е топ 5 в Европа...Дават всички други,само френското не го дават..А преди няколко години го предаваха...Сега дават моля ти се Руското и там холандско...още малко и туркменистанското първенство ще предават![]()
boston celtics написа:Kakво става с Лион?На 17 място са от 4 кръга с 4 точки
boston celtics написа:Kakво става с Лион?На 17 място са от 4 кръга с 4 точки
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта