Среща на потрeбителите на форум "Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Среща на потрeбителите на форум "Левски"
Ще има ли среща ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
Гледам , че никой не писа по въпроса ... май , май и тоя път нищо няма да излезе ... 

- messi7
- Контакти:
Хайде се организираме по-сериозно за следващия път. Ще ми е интересно да се запозная с много нови хора и да гледаме някой мач.

Масовата среща на Левскари ще е четвъртък на Г. Аспарухов

- edmon_dantes
- Контакти:
messi7 написа:Хайде се организираме по-сериозно за следващия път. Ще ми е интересно да се запозная с много нови хора и да гледаме някой мач.![]()
Подкрепям.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Айде махайте тая тема от главните !
Животът ми без Левски е безмислен
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
- Levski_Valencia
- Контакти:
Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"
Levski_Valencia написа:Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!
Абе пичове,много говорите ама не знаете за какво става въпрос.Миналия път организирах среща,всечко точно и бяхме към 15 човека.След,като пратих на всеки от тези 15 човека на ЛС за подробности около срещата,13 ми отказаха.Еми извинявайте,ама сам на среща не ми се ходи

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
SAMP написа:Levski_Valencia написа:Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!
Абе пичове,много говорите ама не знаете за какво става въпрос.Миналия път организирах среща,всечко точно и бяхме към 15 човека.След,като пратих на всеки от тези 15 човека на ЛС за подробности около срещата,13 ми отказаха.Еми извинявайте,ама сам на среща не ми се ходиЩе се пробваме за някой мач от групите,но нз какъв ще е резултата
как така ... аз не съм получавал съобщение ... !!! Дайте малко по сериозно ...

sangio написа:SAMP написа:Levski_Valencia написа:Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!
Абе пичове,много говорите ама не знаете за какво става въпрос.Миналия път организирах среща,всечко точно и бяхме към 15 човека.След,като пратих на всеки от тези 15 човека на ЛС за подробности около срещата,13 ми отказаха.Еми извинявайте,ама сам на среща не ми се ходиЩе се пробваме за някой мач от групите,но нз какъв ще е резултата
как така ... аз не съм получавал съобщение ... !!! Дайте малко по сериозно ...![]()
![]()
Кое по-сериозно,точно с теб си писахме,че искаш да идваш с някъв твой приятел

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"