Среща на потрeбителите на форум "Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Среща на потрeбителите на форум "Левски"

Мнениеот sostenere » 18 авг 2010 22:14

Ще има ли среща ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 18 авг 2010 22:27

Гледам , че никой не писа по въпроса ... май , май и тоя път нищо няма да излезе ... :|

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 авг 2010 00:26

Хайде се организираме по-сериозно за следващия път. Ще ми е интересно да се запозная с много нови хора и да гледаме някой мач. 8-) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 авг 2010 10:06

Масовата среща на Левскари ще е четвъртък на Г. Аспарухов Изображение Изображение
Изображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 23 авг 2010 23:02

messi7 написа:Хайде се организираме по-сериозно за следващия път. Ще ми е интересно да се запозная с много нови хора и да гледаме някой мач. 8-) ;)

Подкрепям.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 26 авг 2010 10:05

Айде махайте тая тема от главните !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 29 авг 2010 00:27

Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 29 авг 2010 18:53

Levski_Valencia написа:Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!

Абе пичове,много говорите ама не знаете за какво става въпрос.Миналия път организирах среща,всечко точно и бяхме към 15 човека.След,като пратих на всеки от тези 15 човека на ЛС за подробности около срещата,13 ми отказаха.Еми извинявайте,ама сам на среща не ми се ходи ;)Ще се пробваме за някой мач от групите,но нз какъв ще е резултата ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 30 авг 2010 03:38

SAMP написа:
Levski_Valencia написа:Явно среща скоро няма да има.Ако искате ,мога да организирам нещо,при евентуален 1/16 финал срещу Виляреал или 1/8 финал срещу Севиля, може и на 1/2 финал срещу Атлетико...,а защо не и за всички изброени!!!

Абе пичове,много говорите ама не знаете за какво става въпрос.Миналия път организирах среща,всечко точно и бяхме към 15 човека.След,като пратих на всеки от тези 15 човека на ЛС за подробности около срещата,13 ми отказаха.Еми извинявайте,ама сам на среща не ми се ходи ;)Ще се пробваме за някой мач от групите,но нз какъв ще е резултата ;)

как така ... аз не съм получавал съобщение ... !!! Дайте малко по сериозно ... :shock: :o :(

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 30 авг 2010 10:01

sangio написа:
SAMP написа:

как така ... аз не съм получавал съобщение ... !!! Дайте малко по сериозно ... :shock: :o :(

Кое по-сериозно,точно с теб си писахме,че искаш да идваш с някъв твой приятел ;)Става въпрос за мача с Калмар ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”