Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Холандия-Испания(Финал)

Мнениеот Madridist » 11 юли 2010 16:32

Винаги съм мечтал да видя Испания на финал на световно първенство и ето-11.07.2010,мечтите понякога се сбъдват. Още повече,че това е срещу един от най-симпатичните национални отбори . Въпреки всичко, очаквам интересен мач и накрая Свети Икер да вдигне купата. Той, Шави, Иниеста и Пуйол са спечелили всичко на клубно ниво във футбола, имат една европейска титла и за мен е достойно и напълно заслужено, да се окичат и със световната. Стискам палци и дано довечера Испания да празнува Изображение Изображение Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 11 юли 2010 16:53

Съдбата си е правили яка гаргара и с двата отбора досега!
Най-добре ще е резултатен Х за 120 мин.,а на дузпите който може...
Ама не ми се вярва,че ще гледаме дузпи и че ще се вкарат повече от 2 гола за 90 мин.
Иначе,с 52% на 48% подкрепям Испания!
Прогоза 2-0 за Испания,голмайстори Торес и Рамос ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 11 юли 2010 17:10

Прави сте за Купата на Уефа и Олимпийската титла, но имах предвид така да кажем по-важните трофей (не вярвам 1 футболист да си мечтае да спечели Купата на Уефа).
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 11 юли 2010 17:13

buffon написа:
enguerino написа:Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.
П.п. Ако се сбъдне прогнозата ми мисля че трябва най-накрая Шави да вземе Златната топка заради цялостната си траектория като футболист.
П.п.2 Ако Испания е шампион от утре Иниеста, Шави и Пуйол може да се откажат от футбола и да кажат ние спечелихме всичко в този спорт.

Ако си прав и Холандия заложи на контраатаки що си мислиш че няма да сполучат.Сигурен съм че лалетата ще вкарат гол(или голове) имат играчи в такава блестяща форма,няма защита която може да ги опази.

Ами защото Германия заложи на това и несполучи, а според мен Германия демонстрира че прави най-добрите контри на СП. Плюс това 3-ма от 4-мата нападатели на Холандия не са в най-добрата си форма.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 юли 2010 18:32

8-)

И двата отбора са много симпатични. ;)
Радвам се, че това е финала и очаквам интересен и оспорван двубой с непредвидим край.
И Холандия, и Испания имат отлични изпълнители и напълно заслужено ще играят на финал.
Според мен леко предимство имат испанците като по-обигран и титулуван състав.
Холандия обаче има достатъчно опитни футболисти и звезди, за да се противопостави успешно на Ла Фурия.
Който и да стане световен шампион от двата отбора ще съм доволен, а от такъв финал печели футболът ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 11 юли 2010 18:41

enguerino написа:
buffon написа:
enguerino написа:Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.
П.п. Ако се сбъдне прогнозата ми мисля че трябва най-накрая Шави да вземе Златната топка заради цялостната си траектория като футболист.
П.п.2 Ако Испания е шампион от утре Иниеста, Шави и Пуйол може да се откажат от футбола и да кажат ние спечелихме всичко в този спорт.

Ако си прав и Холандия заложи на контраатаки що си мислиш че няма да сполучат.Сигурен съм че лалетата ще вкарат гол(или голове) имат играчи в такава блестяща форма,няма защита която може да ги опази.

Ами защото Германия заложи на това и несполучи, а според мен Германия демонстрира че прави най-добрите контри на СП. Плюс това 3-ма от 4-мата нападатели на Холандия не са в най-добрата си форма.

Между Германия и Холандия има малка разлика и тя е опита.Холанците знаят кога да забавят темпото и кога да настъпят.Моята прогноза е 2-1 за Холандия а голмайсторите са обичайните заподозрени Робен и Снайпер.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 11 юли 2010 20:06

Trip написа:Айде ORANJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:0 за NEDERLAND!!!!!!!
каквото и да става, двата отбора остават в историята!!!!

loko_sofia1929 написа:само Холандия 2-1 за лалетата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dani написа:Холандия шампион!!! 2-0

Много мечти са завършвали болезнено(1974,1978, :?: 2010 :?: )!Някои мечтаят за миналото и бъдещето,други играят за настоящия миг-това е разликата между вечно вторите и новият шампион-La Furia Roja!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 11 юли 2010 20:51

Дано се получи интересен мач, пък който е по-добър да победи ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 юли 2010 20:53

Айдееее ХОЛАНДИЯЯЯЯЯ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2010 21:03

Предстои да наблюдаваме незабравима тактическа битка и малко голове :lol:
Не ме интересува кой ще е шампион, важното е да има продължения ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”