Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
buffon написа:enguerino написа:Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.
П.п. Ако се сбъдне прогнозата ми мисля че трябва най-накрая Шави да вземе Златната топка заради цялостната си траектория като футболист.
П.п.2 Ако Испания е шампион от утре Иниеста, Шави и Пуйол може да се откажат от футбола и да кажат ние спечелихме всичко в този спорт.
Ако си прав и Холандия заложи на контраатаки що си мислиш че няма да сполучат.Сигурен съм че лалетата ще вкарат гол(или голове) имат играчи в такава блестяща форма,няма защита която може да ги опази.
enguerino написа:buffon написа:enguerino написа:Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.
П.п. Ако се сбъдне прогнозата ми мисля че трябва най-накрая Шави да вземе Златната топка заради цялостната си траектория като футболист.
П.п.2 Ако Испания е шампион от утре Иниеста, Шави и Пуйол може да се откажат от футбола и да кажат ние спечелихме всичко в този спорт.
Ако си прав и Холандия заложи на контраатаки що си мислиш че няма да сполучат.Сигурен съм че лалетата ще вкарат гол(или голове) имат играчи в такава блестяща форма,няма защита която може да ги опази.
Ами защото Германия заложи на това и несполучи, а според мен Германия демонстрира че прави най-добрите контри на СП. Плюс това 3-ма от 4-мата нападатели на Холандия не са в най-добрата си форма.
Trip написа:Айде ORANJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:0 за NEDERLAND!!!!!!!
каквото и да става, двата отбора остават в историята!!!!
loko_sofia1929 написа:само Холандия 2-1 за лалетата![]()
![]()
![]()
![]()
Dani написа:Холандия шампион!!! 2-0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта