Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maivia
Контакти:

Стойчо Младенов отново в ЦСКА!!За и против??

Мнениеот maivia » 29 мар 2010 21:09

Лично аз винаги съм бил зад идеята Стойчо да се върне,при него наистина се купуваха много чужденци но винаги ни правеше шампиони и най-важното че знаеше как да нареди играчите тактически и не цепеше басма на никого!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот Siegfried » 29 мар 2010 21:16

Все пак доколкото разбирам новината не е сигурна или потвърдена , така че да не драматизираме отсега .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Re: Стойчо Младенов отново в ЦСКА!!За и против??

Мнениеот cska_kts_888 » 29 мар 2010 21:18

Да така е,със Стойчо спечелихме безапелационната титла с 16 точки пред говедата.Аз Съм За Да се върне и да направи ЦСКА това което беше под негово ръководство а не да се разметат със червените фланелки по терена !!
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 мар 2010 21:18

Абсолютно съм ЗА пражкия отличник!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
bceltics

Мнениеот bceltics » 29 мар 2010 21:19

Категорично против!!! Не искам ЦСКА да се превръща във въртележка за треньори!!! Защо да въртим Стойчо, Пената, Марков, Станков....вместо да има нови лица, със свежи идеи??? Стойчо е изчерпан за ЦСКА! Йоан Андоне е много добър треньор, но му трябва време за работа с отбора.Но явно човека усети че в БГ нещата не са нормални и иска да се спаси от тази пародия на държава.....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2010 21:19

ЗА(Но само ако е за доброто на ЦСКА)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
maivia
Контакти:

Мнениеот maivia » 29 мар 2010 21:24

bceltics написа:Категорично против!!! Не искам ЦСКА да се превръща във въртележка за треньори!!! Защо да въртим Стойчо, Пената, Марков, Станков....вместо да има нови лица, със свежи идеи??? Стойчо е изчерпан за ЦСКА! Йоан Андоне е много добър треньор, но му трябва време за работа с отбора.Но явно човека усети че в БГ нещата не са нормални и иска да се спаси от тази пародия на държава.....

Стойчо не е изчерпан за ЦСКА човече,вярно може и да взима голяма заплата но ако го оставят 7 години примерно 6 от тях ще сме шампиони и ще имаме пробив в Европа,той е човек който милее за ЦСКА и знае какво трябва да направи в точния момент...просто трябва да се остави на спокойствие а при Лупи нямаше такова....

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 29 мар 2010 21:25

Аз съм против - по една причина - вижте и при Стойчо какви недоразумения идваха само зарадите онези комисиони с Байдек. Лично аз предпочитам по ново лице, например Тони Велков.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 29 мар 2010 21:27

maivia написа:Стойчо не е изчерпан за ЦСКА човече,вярно може и да взима голяма заплата но ако го оставят 7 години примерно 6 от тях ще сме шампиони и ще имаме пробив в Европа,той е човек който милее за ЦСКА и знае какво трябва да направи в точния момент...просто трябва да се остави на спокойствие а при Лупи нямаше такова....

Какъв пробив в Европа ще имате при Стойчо, нещо от сорта на мачовете с/у Галатасарай и след това Торпедо Москва...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот Blue Mind » 29 мар 2010 21:27

Аз си мисля че ще спечелите от смната на Андоне... :roll:
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”