Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот Old_death » 08 мар 2010 18:40

POPCORN на 08 Мар 2010 11:45

tihomires написа:
Не ме очарова играта на Левски в мача с Миньор, но като гледах и Литекс и ЦСКА, не мисля че ни превъзхождат с нищо. Просто в момента нивото на отборите е много слабо, силите са изравнени и който направи по-малко издънки ще стане шампион!!! Една победа на Левски и една победа на Локо Сф , според мен ще направи 2-та отбора фаворити за челните места и мачът помежду им ще очертае фаворитът за първото място... Надявам се това да е ЛЕВСКИ !!!
за какви фаворити говориш като оставт от ЦСКА с 3 точки и от 6 на Литекс.Да не говорим, че Левски има много по тежка проглрама от Литекс и ЦСКА.Тая година няма да са Левски шампиони и не защото се заяждам а защотот си е така!Ако искате се хванеме на бас на нещо и готово.А доводи имам много.Най-тежки мачове, второ нямат равностойни заместители на скаймейката.Трето тия футболисти където са в Левски в момента абсурд да издържат на сряда събота сряда събота!То севидя още вчера към 75 мин. левскарите не тичаха ввъбще бяха сдали багажа По вероятно е Локо да стане шампион отколкото Левски!Поне аз така мисля и не се заяждам!

Пуканке,добре си се постарал да се аргументираш,но си пропуснал да споменеш най-важния фактор.При вида на мощното съдийско рамо,нищо чудно да не ги добутат за пореден път до титлата!Логиката ти е добра,но само в случай че първенството се решаваше само със спортно технически средства,в което сериозно се съмнявам ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2010 18:41

L_Messi написа:
PFC Litex написа:При положение, че от ПФК Левски есента категорично заявиха, че за дербитата през пролетта ще искат чужди съдии, защо не поискаха чужд съдия за престоящия мач и същият ще бъде свирен от наш съдия?

Според мен е, защото от БФС са твърди в позицията си да не викат чужди съдии за мачовете. Може и да греша, разбира се. Ти какво мислиш по въпроса?

Защо да го мисля аз, визирам Батков и изявленията му през есента.
Иначе за този мач в неделя нещо от сега ми е през ****,

1. Защото който и да победи няма да е обективно
2. Ще има простотии по терена
3. Футбол няма да има

Искам нашите да пуснат юношите от Академията, за да бъдат спокойни всички.

Този мач не решава нищо в първенството.
Последна промяна от PFC Litex на 08 мар 2010 18:47, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 мар 2010 18:42

Синьо сърце написа:4 минути плюс 5 продължение-твърде много са.Всъщност ние вкарахме още един гол в тези минути...

5 минути продължение имаше заради протестите, ако нямаше дузпа нямаше да има протести. освен това вие играете 70 мин с човек повече и на тоя фон ми твърдиш че 5-6 минути е БАЯ време. и пак те питам - как ще вкарате гол ако вратаря на Миньор не пусне гол?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 мар 2010 19:00

PFC Litex написа:Защо да го мисля аз, визирам Батков и изявленията му през есента.
Иначе за този мач в неделя нещо от сега ми е през ****,

1. Защото който и да победи няма да е обективно
2. Ще има простотии по терена
3. Футбол няма да има

Искам нашите да пуснат юношите от Академията, за да бъдат спокойни всички.

Този мач не решава нищо в първенството.

Аа, не си прав. Литекс играят модерен футбол, а при Левски все още има остатъци от правилният такъв на Мъри. Така че - споко.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 мар 2010 19:01

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:4 минути плюс 5 продължение-твърде много са.Всъщност ние вкарахме още един гол в тези минути...

5 минути продължение имаше заради протестите, ако нямаше дузпа нямаше да има протести. освен това вие играете 70 мин с човек повече и на тоя фон ми твърдиш че 5-6 минути е БАЯ време. и пак те питам - как ще вкарате гол ако вратаря на Миньор не пусне гол?

Както я извади на Еньо-така следващата може да влезе.И Антонов не вкара една второто-там и вратар не можеше да помогне.И както я вкара Жо-те така!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 мар 2010 19:04

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:

Както я извади на Еньо-така следващата може да влезе.И Антонов не вкара една второто-там и вратар не можеше да помогне.И както я вкара Жо-те така!

тогава какъв проблем имаш с головете, пуснати от Акалски? нали ако не ги бил пуснал ЦСКА нямало да бие? какво щеше да стане ако Иво Иванов не беше пуснал тия голове?
ти въобще ли не схващаш в каква глупост ме убеждаваш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 08 мар 2010 19:06

captain_drifuss написа:какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. Левски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!

Ясно е за всички, че няма как с тези футболисти да спечелим 14 победи. Но това, че едва ли не ще допуснем 6 загуби, не ми се вярва. Наистина не очаквам много от мачовете с/у Литекс и Локо сф, но аз ще изчакам да видя как ще се развият тези мачове и направо след тях ще мога да дам прогноза за вечното дерби :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 мар 2010 19:14

тогава какъв проблем имаш с головете, пуснати от Акалски? нали ако не ги бил пуснал ЦСКА нямало да бие? какво щеше да стане ако Иво Иванов не беше пуснал тия голове?
ти въобще ли не схващаш в каква глупост ме убеждаваш?[/quote]
Иванов не е сбъркал,а Акалски сбърка-там е разликата.И не убеждавам никого-то само ще си дойде!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 мар 2010 19:19

:mrgreen:

Истината е тази, че в момента "Левски", ЦСКА и "Литекс" са еднакво зле и това ще направи борбата за първото място много интересна !
Само не мога да разбера защо никой не слага в сметките "Локомотив" Сф след като железничарите са с достатъчно много точки, а и май са в най-добра форма в момента ?!?! :roll:
Иначе очаквам в неделя "Литекс" и "Левски" да направят оспорван мач. Сигурен съм, че и двата отбора ще покажат различни лица от тези, които видяхме в изминалия кръг ...
И нека победи по-добрият ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 08 мар 2010 19:20

Вчера в друга тема ви пожелах ,Лтекс да ви бият с такава дузпа,за да ви видя коментарите.Но като се има в предвит ,есента при абсолютно редовния изравнителен гол, какви бяха е ясно.
Относно въпроса ти,дали феновете на другите отбори ,ще ви подкрепят, Като сте най мразения отбор в БГ(спорд една анкета на" Дарик" радио от преди няколко години) ти как мислиш?

Върни се в “Архив”