POPCORN на 08 Мар 2010 11:45
tihomires написа:
Не ме очарова играта на Левски в мача с Миньор, но като гледах и Литекс и ЦСКА, не мисля че ни превъзхождат с нищо. Просто в момента нивото на отборите е много слабо, силите са изравнени и който направи по-малко издънки ще стане шампион!!! Една победа на Левски и една победа на Локо Сф , според мен ще направи 2-та отбора фаворити за челните места и мачът помежду им ще очертае фаворитът за първото място... Надявам се това да е ЛЕВСКИ !!!
за какви фаворити говориш като оставт от ЦСКА с 3 точки и от 6 на Литекс.Да не говорим, че Левски има много по тежка проглрама от Литекс и ЦСКА.Тая година няма да са Левски шампиони и не защото се заяждам а защотот си е така!Ако искате се хванеме на бас на нещо и готово.А доводи имам много.Най-тежки мачове, второ нямат равностойни заместители на скаймейката.Трето тия футболисти където са в Левски в момента абсурд да издържат на сряда събота сряда събота!То севидя още вчера към 75 мин. левскарите не тичаха ввъбще бяха сдали багажа По вероятно е Локо да стане шампион отколкото Левски!Поне аз така мисля и не се заяждам!
Пуканке,добре си се постарал да се аргументираш,но си пропуснал да споменеш най-важния фактор.При вида на мощното съдийско рамо,нищо чудно да не ги добутат за пореден път до титлата!Логиката ти е добра,но само в случай че първенството се решаваше само със спортно технически средства,в което сериозно се съмнявам