niki87 на 17 Фев 2010 18:00
Old_death написа:
от L_Messi на 17 Фев 2010 17:45
Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.
Не се заяждам,но съм длъжен да те корегирам.Преди 09.09.1944 г.Левски са били фашисти+комунисти след тая дата+демократи,мафиоти и ДС-ари след 1989 г.=безгръбначни дупелизци!Това е действителността от историята на тоя отбор.Не бъркай понятията и фактите,с които могат да се гордеят фенове на други отбори като Славия например!
Комунисти,фашисти,мафиоти ...сигурно Левски е виновен и за бомбите на Хирошима и Нагазаки...Пич не се излагай
19.11.1968г.Радио "Белград":"В България,отборът на народа победи отбора на народната власт със 7:2..."
Просто прочети поста си,за да видиш кой се излага!Съдейки по ника ти,си роден през 1987 година!Аз пък съм роден през 1959-та!Кой в случая има право да говори за комунизъм?Бомбите,хвърлени върху Хирошима и Нагазаки нямат нищо общо с темата,но примера ти е показателен за степента ти на излагане.Не напразно те препратих в една стара тема!Там съм дал и факти,поддържащи твърденията ми,а не съм копирал глупости от сините сайтове,каквато е твоята практика