Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 17:06

niki87 на 17 Фев 2010 18:00

Old_death написа:
от L_Messi на 17 Фев 2010 17:45

Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.

Не се заяждам,но съм длъжен да те корегирам.Преди 09.09.1944 г.Левски са били фашисти+комунисти след тая дата+демократи,мафиоти и ДС-ари след 1989 г.=безгръбначни дупелизци!Това е действителността от историята на тоя отбор.Не бъркай понятията и фактите,с които могат да се гордеят фенове на други отбори като Славия например!
Комунисти,фашисти,мафиоти ...сигурно Левски е виновен и за бомбите на Хирошима и Нагазаки...Пич не се излагай
19.11.1968г.Радио "Белград":"В България,отборът на народа победи отбора на народната власт със 7:2..."

Просто прочети поста си,за да видиш кой се излага!Съдейки по ника ти,си роден през 1987 година!Аз пък съм роден през 1959-та!Кой в случая има право да говори за комунизъм?Бомбите,хвърлени върху Хирошима и Нагазаки нямат нищо общо с темата,но примера ти е показателен за степента ти на излагане.Не напразно те препратих в една стара тема!Там съм дал и факти,поддържащи твърденията ми,а не съм копирал глупости от сините сайтове,каквато е твоята практика ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2010 17:08

L_Messi написа:
Old_death написа:
от L_Messi на 17 Фев 2010 17:45

Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.

Не се заяждам,но съм длъжен да те корегирам.Преди 09.09.1944 г.Левски са били фашисти+комунисти след тая дата+демократи,мафиоти и ДС-ари след 1989 г.=безгръбначни дупелизци!Това е действителността от историята на тоя отбор.Не бъркай понятията и фактите,с които могат да се гордеят фенове на други отбори като Славия например!

Каквито и да са били преди и след девети в Левски, отборът и в двата периода е имал по-малко титли и успехи от конкурентите си. Явно не са били достатъчно добри фашисти преди и комунисти след това. Като стана дума за Славия, можеш ли да ми кажеш защо феновете на тоя отбор не могат да се гордеят с титла от 1980г., например.

Даже чуждите медии пишат-"Шампионът на България-втори"...което е красноречиво...
Последна промяна от niki87 на 17 фев 2010 17:10, променено общо 1 път.

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 17 фев 2010 17:09

baligo написа:Вие верно ако не сте друсани или пияни, то не знам какво да мисля за умствения ви багаж. Отговарям пак:

Мнението ми за ЦСКА не се определя от това какъв ви е собственика! В случая на конкретния ти въпрос нито 1, нито 2. Аналогично мнението ми за Гърнето няма да се промени от това дали ще го обявят и за доносник освен другите неща или не.

абе незнам какви сме ,ама поне Таки не е от нашите , нито гълабицата :mrgreen: :mrgreen:
Та на теб мнението няма да се промени за ЦСКА,на мен днес се промени за 5-ия.Досега мисли Бай Ганьо за бялата лястовица,а той да се окаже един прост доносник :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мислиш ли че ми пука и за Борат и за ЛС(левски спартак) ???

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 17:10

vaskonti написа:Ами знам ли, левскарите обичате да се обграждате с митове, този за Указа е един от главните в тази митология. А пък аз не искам да ни се сменя историята, все пак според тази история ЦСКА е най-успешният клуб на България за ВСИЧКИ времена. Това мен ме удоволетворява, така че...

Ами нали точно затова сте създадени, за да жънете успех след успех и да прослявяте социалистическият спорт. Жалкото е, че за разлика от други подобни на вашият отбори, ЦСКА не можа да спечели нито един трофей от евротурнирите или да достигне финал, с който да се гордее нашият клубен футбол.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 17:11

baligo написа:
vaskonti написа:
baligo написа:Мой човек мнението ми за историята на ЦСКА и най-малко ще се промени от това какъв ви е собственика! Все пак Черепа си е доказан левскар! По твоята логика, когато Черепа беше собственик трябваше да съм пръв фен на отбора ви.

Извинявай ама сравнението ти няма нищо общо с темата. Това, че някой е левскар или ЦСКАр дори ни най-малко не може да ни наведе на мисълта, че е мафиот. Обаче, при такова струпване на агенти на ДС на едно място, тук вече спокойно можем да предположим, с огромен процент шанс да сме прави, че не им е чиста работата. В случая говорим за човек, който прави плонж пред всяка една власт, която дойде. Като почнем от 1977г или там когато е вербуван от комунистите, и стигнем до сега, когато го видяхме на първа линия пред Бойко в изборната нощ. Неизменно с всяка една власт. И такъв човек, с такова обкръжение са управлявали Левски честно? Без да влиза в договорки с никой? Човекът, чието второ име е Далавера?

А бе ти друсан ли си? За да разбереш сравнението ми, трябва да видиш като отговор на какъв въпрос иде то. На другите ти въпроси приеми, че съм отговорил в предните си мнения по темата.

Питах те: Ако днес Димитър Борисов беше разкрит като доносник на ДС(3-то управление) , какво мнение щеше да имаш:

Това е въпроса на който отговаряш, а не "Питах те: Ако днес Димитър Борисов беше разкрит като левскар какво мнение щеше да имаш". Сравнението ти с Божков и това, че е левскар няма нищо общо с темата!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 17:12

L_Messi написа:
vaskonti написа:Ами знам ли, левскарите обичате да се обграждате с митове, този за Указа е един от главните в тази митология. А пък аз не искам да ни се сменя историята, все пак според тази история ЦСКА е най-успешният клуб на България за ВСИЧКИ времена. Това мен ме удоволетворява, така че...

Ами нали точно затова сте създадени, за да жънете успех след успех и да прослявяте социалистическият спорт. Жалкото е, че за разлика от други подобни на вашият отбори, ЦСКА не можа да спечели нито един трофей от евротурнирите или да достигне финал, с който да се гордее нашият клубен футбол.

Дали според теб има поне един клуб/отбор по целия свят, който да не е създаден за да печели успехи? На Левски кой му пречеше да печели европейски купи? ЦСКА ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 фев 2010 17:15

Тука някои се опитват да заменят темата Тодор Батков с темата Левски - ЦСКА. И го правят доста успешно , с доста спам , разбира се. Господа , темата е - Тодор Батков е бил сътрудник на ДС. Придържайте се към нея... 8-)

п.п. И да попитам пак - Гонзо комунист ли е или доносник... пречупено през призмата на това , че с какъвто се събереш , такъв ставаш. Също така и каква част от управителния съвет на ПФК Левски е съставена от доносници... 8-)
Последна промяна от viroglav на 17 фев 2010 17:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 фев 2010 17:16

Бе вие офлайн ако се срещнете ще се избиете, заради един мустакат глупак. Кой се е съмнявал, че е агент и доносник Батков.? Някой заблуден човек, ма едва ли. Как ще разполага със редства и влияние? Как ще е известен адвокат днес? Как е станал на Чорни адвокат? Струва ли си точно заради Батков да се дърлите? Я си помислете?
Лелеле!
Последна промяна от metodito на 17 фев 2010 17:18, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 17:16

Каквито и да са били преди и след девети в Левски, отборът и в двата периода е имал по-малко титли и успехи от конкурентите си. Явно не са били достатъчно добри фашисти преди и комунисти след това. Като стана дума за Славия, можеш ли да ми кажеш защо феновете на тоя отбор не могат да се гордеят с титла от 1980г., например.

Просто преди 1944 година държавата и държавни дейци не са се месили толкова явно в спорта и в частност във футбола.Тия изцепки почват след октомври 1944 година.Ще ти припомня какво е станало тогава.Под натиска на Цола Драгойчева и тогавашната синя управа е анексиран Пощенски Клуб "Принц Кирил".След обединението му с Левски се учередява ПСК Левски(Пощенски Спортен Клуб),като се създава прецедент за държавни субсидии в спорта.С тоя акт Левски става първия ведомствен клуб в българия!За титлите на Славия не мога да коментирам.Просто по двуполюсния модел те просто не са могли да хванат ръка,а може да има и истина във фолклора,според който Живков не е искал Славия да стане шампион,защото при последната титла на белите е умрял цар Борис ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2010 17:18

viroglav написа:Тука някои се опитват да заменят темата Тодор Батков с темата Левски - ЦСКА. И го правят доста успешно , с доста спам , разбира се. Господа , темата е - Тодор Батков е бил сътрудник на ДС. Придържайте се към нея... 8-)

Еми да-бил е сЪтрудник на ДС и кво :?: ...Все едно вашите управници са света вода не напита :lol: ...Айде радвай се на последното място в Лига Европа и не се занимавай с ЛЕВСКИ :!:

Върни се в “Архив”