Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА НА МАЧА С ЛАЦИО!!!
Сектор Б да е пълен.За другите не ме ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
+1 Там съм!
Надявам се поне тоя път да няма много туристи, които са отишли на мача, за да се снимат и да си качат снимките после в Импулс.. моШна подкрепа от началото до края
Надявам се поне тоя път да няма много туристи, които са отишли на мача, за да се снимат и да си качат снимките после в Импулс.. моШна подкрепа от началото до края

turbogena написа:Разбира се ,че сме там да подкрепим отбора ,призовавам всички които не са си взели билет да действат
Как от Казанлък да си купя билет.
да ама сре6то андорците тренера бе друг и бе6е истенски левскар атои а радко 6матко кав ееееее, незабравиате 4е кокала с ти футболисти би цска и ни направи 6ампиони, изатова с андорците биахме 12000.
Здравейте,
Знае ли някой дали след като имам карта, то мястото ми се пазин до закупуване на билет. За съжаление в офисите на Левски никой не вдига телефоните и не успявам да получа информация.
Благодаря предварително!
Само Левски!!!
Знае ли някой дали след като имам карта, то мястото ми се пазин до закупуване на билет. За съжаление в офисите на Левски никой не вдига телефоните и не успявам да получа информация.
Благодаря предварително!
Само Левски!!!
емо велев един от нас , дани боримиров един от нас . благодарим ви виее истински ни зарадвахте, вие сте истински левскари.
Vils написа:Здравейте,
Благодаря предварително!
Само Левски!!!
В деня на мача отиди на касите и ще си получиш полагаемият ти се билет.
не е като преди на всеки мач да имаме по 40 000 сега най много 15 хилки не повече с тея резили
- Levski4Ever
- Контакти:
Някой знае ли дали има още за сектор Б, че утре сутринта ще ходя да купувам. 

niki87 написа:milen.hristov написа:Не е важно дали ние ще сме там колкото,футболистите да бъдат на Герена
Абе те тялом ще бъдат там,ама дано и да са духом на ГЕРЕНА!
А дано. С цялото си сърце и душа. Но като не са откърмени със синята идея като онзи некадърник ортега, трудно ще стане.