Италианската Серия ''А'' (2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Италианската Серия ''А'' (2023/2024)

Мнениеот miro_rz » 31 дек 2023 11:10

Рома са слабички, без Моу ще са 6-ти или 7-ми, с него 1-2 позиции нагоре!
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 дек 2023 16:41

С Моу по-далеко от 6-ти не са били
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 31 дек 2023 16:41

Глупости. Те с него са 7ми всяка година, а миналия сезон отнеха 15 точки на Юве иначе щяха да са с още едно място назад. С тая селекция Ди Франческо или Руди Гарсия щяха да ги вкарат в топ 4. Погледни конкуренцията им за 4то място, с нищо нямат по-добри отбори от Рома. А сега дори отбор като Болоня е пред тях в класирането, което е смехотворно. :lol: :lol: :mrgreen:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 дек 2023 16:45

Каква селекция :lol: В последните 2 сезона нямат и 20м похарчени, несериозно е да се говори за селекция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 дек 2023 19:42

pomiqrat написа:С Моу по-далеко от 6-ти не са били

Явно малко съм прехвалил Моу! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 яну 2024 15:45

По принцип е надценен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 01 яну 2024 21:34

В интерес на обективността, трябва да му се признае на баче Моу, че успяваше да пренастройва отбора за мачовете в ЕКТ, след лошите продкуции в първенството. Макар да говорим за ЛК и ЛЕ, а не за ШЛ, все пак двата му поредни еврофинала, не може да бъдат пренебрегнати. Но в днешно време виждаме как се увеличава разликата, особено в парите, между ШЛ и другите турнири, затова всеки драпа за там, не за някой финал в ЛК или ЛЕ. Нещо което Спалети, Ди Франческо и Руди Гарсия постигаха - редовно участие в ШЛ минало през класиране в топ 4. Затова представянето в Италия на Моу е провал, контрастно на представянето в ЕКТ макар и в по-нискоразредни турнири. От друга страна ще ми е интересно като гледам фенчетата на Ливърпул как се радват, че Севиля ги няма, ако се натресат на Рома и се случи така че да отпаднат от тях, ще е голям майтап тука във форума. Направо ще ги скъсам от бъзици 24/7 и ще им се доплаче... :lol: :mrgreen:

П.С. Относно селекцията - Да погледнем играчи като Дибала и Лукаку през какви отбори преминаха, единия и голмайстор на 2 топ шампионата. Има и други разбира се, та никой не може да ме убеди че с подобен състав поне веднъж да не може да се пребориш за топ 4 в Италия, а пред теб в класирането да са отбори дори с по-посредствени състави. Ето и сега като нищо отбор като Болоня може да се окаже пред тях в края на сезона, което ще е несериозно за отбор като Рома.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 яну 2024 19:59

Аталанта осъществи първия трансфер в Серия "А" за тази година

От Аталанта официално обявиха привличането на защитника на Верона Исак Хиен. Това е и първият трансфер в Серия "А" за 2024 година.

Според информациите трансферната сума по сделката между двата клуба е в размер на 8,5 млн. евро, а договорът на играча е до лятото на 2028 година. Хиен прекара близо година и половина във Верона след пристигането си от Юргоден срещу 3,2 млн. евро. През този период той записа общо 44 мача за „мастифите“. 24-годишният централен бранител също така има 8 изиграни двубоя за националния отбор на Швеция.

Наполи е близо до два трансфера

Старши треньорът на Наполи Валтер Мадзари скоро ще може да разчита на две нови попълнения, тъй като италианският шампион е близо до привличането на Лазар Самарджич от Удинезе и Паскуале Мацоки от Салернитана през зимния трансферен прозорец, съобщава Gazzetta dello Sport.

Приоритет за Наполи е финализирането на договора с 21-годишния атакуващ халф като в момента ръководството на клуба преговоря с бащата на Самарджич - Младен. Вече е постигнато принципно споразумение с Удинезе за сумата от 20 милиона евро. Сръбският национал премина медицински тестове в Интер през миналото лято, но не се присъедини към гранда от Милано, тъй като баща му не успя да се договори с шефовете на клуба.

Междувременно, Наполи постигна договорка със Салернитана за подписа на десния бек Мацоки. Неаполитанците ще платят 3 млн. евро плюс бонуси за 28-годишния играч, който ще премине медицинските си прегледи още утре.

Наполи загуби титулярния си вратар за дълго време

Вратарят на Наполи Алекс Мерет е с контузия от втора степен на полумембранозния мускул в лявото си бедро, съобщиха от клуба.

Стражът получи травмата при нулевото реми срещу Монца и беше заменен няколко минути, след като спаси дузпа на Матео Песина. Според информациите в местните медии възстановяването на Мерет ще продължи поне месец и половина. Така той ще пропусне минимум пет мача на тима през този период: срещите с Торино, Салернитана, Лацио и Верона от Серия "А", както и полуфинала за Суперкупата на Италия срещу Фиорентина. Италианският национал е под въпрос и за първия осминафиналния сблъсък с Барселона от Шампионската лига, който е на 21 февруари.

26-годишният вратар е твърд титуляр за италианския шампион през този сезон, като е записал 22 мача с 28 допуснати гола и 7 сухи мрежи в Серия "А" и ШЛ. В негово отсъствие наставникът Валтер Мадзари ще трябва да разчита най-вече на резервния страж Пиерлуиджи Голини, който има 3 изиграни двубоя през настоящата кампания.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 яну 2024 17:58

El_Capitano_Puyol написа:В интерес на обективността, трябва да му се признае на баче Моу, че успяваше да пренастройва отбора за мачовете в ЕКТ, след лошите продкуции в първенството. Макар да говорим за ЛК и ЛЕ, а не за ШЛ, все пак двата му поредни еврофинала, не може да бъдат пренебрегнати. Но в днешно време виждаме как се увеличава разликата, особено в парите, между ШЛ и другите турнири, затова всеки драпа за там, не за някой финал в ЛК или ЛЕ. Нещо което Спалети, Ди Франческо и Руди Гарсия постигаха - редовно участие в ШЛ минало през класиране в топ 4. Затова представянето в Италия на Моу е провал, контрастно на представянето в ЕКТ макар и в по-нискоразредни турнири. От друга страна ще ми е интересно като гледам фенчетата на Ливърпул как се радват, че Севиля ги няма, ако се натресат на Рома и се случи така че да отпаднат от тях, ще е голям майтап тука във форума. Направо ще ги скъсам от бъзици 24/7 и ще им се доплаче... :lol: :mrgreen:

П.С. Относно селекцията - Да погледнем играчи като Дибала и Лукаку през какви отбори преминаха, единия и голмайстор на 2 топ шампионата. Има и други разбира се, та никой не може да ме убеди че с подобен състав поне веднъж да не може да се пребориш за топ 4 в Италия, а пред теб в класирането да са отбори дори с по-посредствени състави. Ето и сега като нищо отбор като Болоня може да се окаже пред тях в края на сезона, което ще е несериозно за отбор като Рома.

Е ко да се радваме, ние ако тръгнем да се страхуваме от 16-тия в Испания, по-добре да закриваме отбора... Пък ако ще и в Лига Америка да играем, не в Лига Европа :lol:

Мисля, че на всеки тук е ясно, че ако се хвърлим не на 100, а на едни 70-80% в ЛЕ, няма кой да ни попречи, нали? За тия дето са максимално в ред с главния говоря, естествено. :oops:

[offtopic]Пак хвърлих едно око на отборите в ЛЕ и, офф... Еми, като изключим Леверкузен в тази им форма + италианските отбори и по-специално Милан, просто няма кой да каже копче на Ливърпул, ако решим да го печелим тоя турнир. Няма да има кой да ни изпоти, буквално. :mrgreen:[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 05 яну 2024 18:25

Ами те Севиля печелеха ЛЕ доста пъти, когато в Испания ги пляскаха кой ли не, и даже бяха 7-8ми в класирането, но в ЛЕ се преобразяваха. Просто имат аура в тоя турнир и липсата на Севиля сериозно увеличава шансовете на други претенденти. ;)
Но да не спамим повече, все пак темата е за италианското първенство.

Върни се в “Архив”