miro_rz написа:Ейййй, има кеф нали? Клипърс са аут!
Трае ги е убил тази сутрин. ;)
За кого е кефа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Ейййй, има кеф нали? Клипърс са аут!
Buck32 написа:miro_rz написа:Ейййй, има кеф нали? Клипърс са аут!
За кого е кефа?
miro_rz написа:Е как кой?
Спърс са аут, Клипърс са аут, остана един Бостън и езерняците ще им е една идея по-така! ;)
Buck32 написа:miro_rz написа:Е как кой?
Спърс са аут, Клипърс са аут, остана един Бостън и езерняците ще им е една идея по-така! ;)
Тази стрелба ти е с 33% успеваемост (поне при мен). Реално единственият начин Клипърс или Спърс да станат шампиони тази година, беше да ги вземе Домус ага и да купи целия офис на НБА. От запад единствено бих се радвал повече на успех на Нъгетс, но оценявам шансовете им около 2% по-добри от вашите:).
За Бостън си прав разбира се.
Drunken_Master написа:drvasko98 написа:Кажи нещо за Лука
Пропуска първата среща, при всички положения...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
miro_rz написа:Аз ти говоря за историческите им "конкуренти" и "опоненти". Кой ти говореше за пръстени? Много ясно, че Клипърс и Спърс нямаха шанс! ;)
Buck32 написа:miro_rz написа:Аз ти говоря за историческите им "конкуренти" и "опоненти". Кой ти говореше за пръстени? Много ясно, че Клипърс и Спърс нямаха шанс! ;)
Извинявай, не съм разбрал! За Лейкърс от значение са титлите. Един-два кръга в плейофите не променят нещата. А определянето на Клипърс като "исторически опоненти е забавно - какъв исторически конкурент могат да ни бъдат? От друга страна това е отборът, благодарение на който получаваме Уърти. Така че повече са ни помагали:)
miro_rz написа:Е през цялото време се шегувам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта