Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот Mathias_Coureur » 19 юни 2019 12:27

rebelheartous написа:Един-два кръга да минат и са дотам.

Ще видим!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 юни 2019 13:19

slash1912 написа:
kingofpop написа:
RMCF написа:
rhaegar написа:Елвис, стига си урочасвал бе, дееба. :lol: Ще вземат да я спечелят и ще идваме да те бием на Слънчака. :lol: :lol:

Споко ве. Килъра ги прокълна заедно с Реал да не видят повече купа. Както той си каза, клетвата му държи повече от тази на Бела Гутман... Няма такъв шизофреник.

килър ли е милър ли е....кво е прокълнал тоя клетник не разбрах петте последни ШЛ преди тоя сезон бяха за Реал и Барса. 7 от 10 трофея последното десетилетие беше за тях. Както виждаш....от време на време отбори като Челси, Интер, Ливърпул и т.н. успяват да се доберат до някоя късметлийска ШЛ и до там....късметът им свършва и после едвам влизат в групите :mrgreen: :mrgreen: и това десетилетие поне 6-7 от 10 те купи ще са за Реал и Барса

Някак си е неРЕАЛно да си добавяш твоя отбор до успехите на вечния съперник.Колко от тия 6-7 ще са за вас :? Вие всяка година я вдигате и накрая имате само 5 :lol:

я пак ? за последните 15 години те имат 4 трофея, точно колкото и ние . И двата отбора имат еднаква заслуга за доминацията на испанските отбори. И както виждаш тук се печели всеки финал, няма нотки на лузърство като при вас...едвам изкретахте да спечелите един след 3 загубени и то със помощ от съдията.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 юни 2019 13:19

Real написа:
kingofpop написа:....ВЛ няма да вземат никога, там вече ще си спирам нета ако стане немислимото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Лошо! Догодина ш'трябва да търся начин да ти пращам мачовете на Пуул на видеокасети... И как Хендо вдига и оная купа...
Знам, че ни следиш с трепет, не спирай шибания нет! :mrgreen:

според феновете на Барса няма как да станат защото Пеп няма да позволи

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юни 2019 13:35

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 юни 2019 14:26

Попе, загубихме 2 финала, докато спечелим номер 6, не 3. :mrgreen: И това за съдийската помощ изобщо няма да го коментирам, нямаш право просто... :lol:

Пак говориш глупости, деева...

[offtopic]Тъкмо се изкефих на истината, която написа за Неймар и пак ме разочароваш, мамка му... Само гледай другия сезон колко такива дузпи/нарушения ще се свирят. Волна, неволна, играеш с ръка - наказват те, това е. Има волейбол и баскетбол за тези, които обичат да си перят ръцете из въздуха.[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 юни 2019 14:29

KOPScousers написа:Попе, загубихме 2 финала, докато спечелим номер 6, не 3. :mrgreen: И това за съдийската помощ изобщо няма да го коментирам, нямаш право просто... :lol:

Пак говориш глупости, деева...

[offtopic]Тъкмо се изкефих на истината, която написа за Неймар и пак ме разочароваш, мамка му... Само гледай другия сезон колко такива дузпи/нарушения ще се свирят. Волна, неволна, играеш с ръка - наказват те, това е. Има волейбол и баскетбол за тези, които обичат да си перят ръцете из въздуха.[/offtopic]

еми финала със Севиля също го включих, въпреки че не е в ШЛ. Иначе представи си, че ако бяха свирили такава дузпа за Тотнъм в 1 минута от финала какъв вой щеше да е във вашия форум. Сам видя, че съдията тотално прецака мача и гледахме най-скучния финал. Аз съм убеден, че Тотнъм са най-слабият финалист откакто махнаха 2те групи :mrgreen:

И все пак наистина нямаше да преживея отбор с Хари Уинкс и Сисоко в халфовата линия да вземат ШЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 19 юни 2019 14:33

То добре че бяха другите лузъри от Тотнъм на финала, които печелят някаква купа през 2 десетилетия, щото иначе пак щяха да паднат дали срещу Аякс или някой друг и Клопо да си поддържа рекорда като пълен загубеняк и неудачник във финали. :lol:
Мислят си че другия сезон ще е същото, ама няма да се учудя ако се борят за 4то място. Същото говореха и 2014г. когато пак загубиха титлата с точка-две разлика как вече 2015г. ще е тяхната, а после май и не хванаха зона ШЛ. :lol:
Два поредни силни сезона не са правили от 80те години, когато футболът и епохата бяха по-различни.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 юни 2019 14:41

бах, ако стане немислимото не знам как ще го преживея :mrgreen: :mrgreen: още преди време си бях казал, че бих преживял всичко, но не и Ливърпул шампион на Англия. Ти само си представи какво ще се пише по медиите цял месец, дори и спирането на нета ми няма да ме спаси от хайпа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.П. Добре че Пеп ме отърва от кошмара и от немислимото :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от kingofpop на 19 юни 2019 14:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 юни 2019 14:41

Ето го и основателят на фирма "Килъри" пак твори и той. Попа поне залага яко и често печели, давай залагай догодина борба за зона ШЛ и отпадане в групите. Пълните лузъри Клопо и Ливърпул още много ще те гъделичкат, поне докато догодина не се появи следващият отбор, който обръща от 3 гола разлика на елиминациите в ШЛ... Последните 2 сезона има само два такива случая. :twisted:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 юни 2019 14:43

KOPScousers написа:Ето го и основателят на фирма "Килъри" пак твори и той. Попа поне залага яко и често печели, давай залагай догодина борба за зона ШЛ и отпадане в групите. Пълните лузъри Клопо и Ливърпул още много ще те гъделичкат, поне докато догодина не се появи следващият отбор, който обръща от 3 гола разлика на елиминациите в ШЛ... Последните 2 сезона има само два такива случая. :twisted:

знаеш, че ще играя за вас да вземет ВЛ, въпреки че не знам реално какви са шансовете ви. Но мисля, че 3.75 е нереален коеф. Поне да се подсигуря ако стане немислимото да имам някаква успокоение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”