Италианската Серия А (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Италианската Серия А (2019-20)

Мнениеот Furious_Monk » 20 юни 2019 22:48

Роналдиньо и Бекъм имаха доста добри моменти и при вас, ако не ме бърка паметта.

Редондо беше уникален халф, просто ви го продадохме счупен, след което вие си го върнахте с Кака.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 20 юни 2019 22:50

Ние ще му плащаме заплата, а вие само го махнете от Реал. :lol:

Зизу е нарочил Себайос още от преди. Обяснението е, че самия французин не се чувства сигурен в налагането на млади играчи. Единствено с Асенсио му се получи донякъде. Иначе Себайос е талантливо момче и може да ви е от полза. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 юни 2019 23:01

SilentKiller написа:
Sardukar написа:Милан назначиха един от най-големите "неудачници" Карло Анчелоти, след като не спечели нищо с един от най-силните състави на ЮВЕ. Работата му в Милан в крайна сметка му осигури работа в топ отбори из цяла Европа. Милан почти винаги са имали успех с хора, които са "анонимници" за широката аудитория. Не мисля, че това някога е било проблем за тях. Важно е да има играчи, за да се случи работата на треньора.
Бтв, мисля, че доста хора не осъзнават колко силен състав има ЮВЕ. Миналата кампания беше една от най-посредствените за сегашния ЮВЕ и въпреки това титлата беше капарирана без никакво напрежение. Ако нямаме толкова контузени този сезон и някои от водещите ни футболисти заиграят на нормалното си ниво ще стане грозно.
Относно Конте и Интер. Трябва да видим каква селекция ще направят, но сегашната ситуация няма нищо общо с ЮВЕ и ЧЕЛСИ. И в двата отбора имаше едни от най-добрите халфове и възможност да има първа кампания без мачове в Европа.

Анчелоти, когато ви пое 1999г. лятото бяхте в криза и бяхте завършили 6ти в Италия. Даже тогава играхте с Левски за Купата на УЕФА (есента на 1999г), помня как някаква кифла тука в София се обясни в любов на Чиро Ферара (един от централните защитници) :lol:, който наистина си беше симпатяга.
И от 6то място веднага ви направи кандидат за титлата. Е 2000г. наистина се изложи след като загуби 9 точки преднина пред Лацио и изпусна титлата, но като цяло ви вдигна нивото за тия 2 сезона като треньор на Юве. После в Милан е ясно какво спечели. Но не е справедливо при тези успехи, които има да бъде наричан посредствен треньор. ;)

Сезонът, в който махнаха Липи Дел Пиеро получи ужасната контузия, която не е пресилено да кажа го промени много като играч и беляза цялата му кариера. Зидан също имаше травма. Предният сезон бяхме шампиони с финал в ШЛ.
Анчелоти отпадна от МанЮ при положение, че в първата среща водихме с 0-1 до последните минути, а във втората среща профукахме преднина от 2-0 до 10-15мин. За изпуснатата титла за сметка на Лацио след това е излишно да говорим. За нюхът му към млади играчи като Анри няма да казваме нищо.
Карлето разполагаше, ако не с един от най-добрите състави в историята на играта, то поне за времето си със сигурност. Престоят му беше абсолютен провал!
Това не му попречи да е успешен в Милан и другите му отбори след това. Логиката е ясна, нали? ; )

ПП Странно, че има хора, които толкова подценяват този ЮВЕ + Сари. Много кофти сезон ви чака :twisted:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 юни 2019 23:05

Tiberius написа:69-ката много харесва Тен Хааг. Ако не се лъжа го определяше като холандския Моуриньо. :lol:
Джанпаоло тепърва ще трябва да се доказва. Милан трябва сериозна селекция да направят. Със Крунич, Крушич или там както се казваше новият им играч няма да станат работите.

Боже, опази! :shock: :lol: :mrgreen: Аз много харесвам и предишния наставник на Аякс - Петер Бош, ако трябва да съм точен. Даже може би повече, защото Бош е носителят на онази романтична идея за тоталния футбол, която в съвременните футболни условия е леко наивистична, но пък си е автентична ;) Тен Хаг е много по-прагматичен и бих казал, по немски, целесъобразен треньор ;) А за какво ги намесвам холандците в темата за треньор на Милан мисля, че е ясно - връзката между този италиански клуб и холандското начало във футбола е повече от историческа :) Мeжду другото Тен Хаг победи в Холандия за титлата един бивш кадър именно на Милан, който направи дебютния си сезон като треньор - Марк Ван Бомел..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 20 юни 2019 23:26

Играта на Аякс при Бош не беше по-малко впечатляваща, отколкото е сега при Тен Хааг. Работата на Бош в Аякс е оценявам изключително високо. Вече след това в Борусия не му се получиха нещата. Сега не знам какво се случва с него.
Ван Бомел също показа добри неща в ПСВ и може би има добро бъдеще в треньорската професия.
Джанпаоло заслужава кредит на доверие. До сега не е ръководил голям отбор и няма как да се изисква от него да е печелил трофеи. Може да е треньора, от който Милан се нуждае.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юни 2019 23:39

Furious_Monk написа:
Редондо беше уникален халф, просто ви го продадохме счупен, след което вие си го върнахте с Кака.

Те го и дочупиха в една контрола с Перуджа ли, Пескара ли, не помня вече. А беше уникален халф, един от най-големите ми любимци. Онзи финт на Олда срещу Берг е един от най-уникалните моменти, които съм гледал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 юни 2019 00:07

Tiberius написа:Ние ще му плащаме заплата, а вие само го махнете от Реал. :lol:

Бейл е добър футболист, нищо против да заиграе в Милан, ако е здрав и се съгласи на нормална заплата, но не и за 15 милиона на сезон. Според мен за него най-добрата опция е връщане в Англия.

Furious_Monk написа:Роналдиньо и Бекъм имаха доста добри моменти и при вас, ако не ме бърка паметта.

Да, но това не е достатъчно. Бяха много далеч от най-добрата си форма и постоянството.

Sardukar написа:ПП Странно, че има хора, които толкова подценяват този ЮВЕ + Сари. Много кофти сезон ви чака :twisted:

Не знам кой ги подценява, но там трябват входящи трансфери на защитници според мен.

CSKA69 написа:А за какво ги намесвам холандците в темата за треньор на Милан мисля, че е ясно - връзката между този италиански клуб и холандското начало във футбола е повече от историческа :)

Но не и когато става дума за треньорския пост. Там традицията е италиански треньор.

rhaegar написа:Онзи финт на Олда срещу Берг е един от най-уникалните моменти, които съм гледал.

Уникална беше тази ситуация. Общ-взето нещо като Скорпиона на Рене Игита. Години кариера и цифра мачове, а накрая един-единствен момент се откроява много над всичко останало.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 21 юни 2019 10:18

Бейл е житен бегач. Не знам какво точно му е доброто, след като най-добрите си моменти прекара в... Тотнъм.

CSKA69 написа:Петер Бош, ако трябва да съм точен.

Бос. Не е немец.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 21 юни 2019 19:07

„Маурицио е добър треньор, видях много от него”, заяви Де Лаурентис за „Кориере дела сера”. „Не съм изненадан от това, футболът отдавна не е място за икони. Той не спечели нищичко тук и може да не спечели нищо в Торино. Сега Сари е противник и мога да му пожелая единствено да не печели.”

„Поддръжник съм на свободата, затова уважавам неговия избор (да поеме Ювентус – б.р.). Хората могат да правят каквото сметнат за добре, стига да поемат отговорност.”

„Никога не съм вярвал в неподправената любов на Сари към Наполи. Времето показа, че съм прав. Често се повтарям, че подкрепям моногамията, вярвам в брака и съм в Наполи от 15 години, макар и част от нашите фенове да се опитват да ми пречат.”

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”