Роналдиньо и Бекъм имаха доста добри моменти и при вас, ако не ме бърка паметта. 
 Редондо беше уникален халф, просто ви го продадохме счупен, след което вие си го върнахте с Кака.

Италианската Серия А (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Италианската Серия А (2019-20)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого? 
Анчелоти.
						Анчелоти.
Ние ще му плащаме заплата, а вие само го махнете от Реал.   

Зизу е нарочил Себайос още от преди. Обяснението е, че самия французин не се чувства сигурен в налагането на млади играчи. Единствено с Асенсио му се получи донякъде. Иначе Себайос е талантливо момче и може да ви е от полза.

Зизу е нарочил Себайос още от преди. Обяснението е, че самия французин не се чувства сигурен в налагането на млади играчи. Единствено с Асенсио му се получи донякъде. Иначе Себайос е талантливо момче и може да ви е от полза.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
						„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
SilentKiller написа:Sardukar написа:Милан назначиха един от най-големите "неудачници" Карло Анчелоти, след като не спечели нищо с един от най-силните състави на ЮВЕ. Работата му в Милан в крайна сметка му осигури работа в топ отбори из цяла Европа. Милан почти винаги са имали успех с хора, които са "анонимници" за широката аудитория. Не мисля, че това някога е било проблем за тях. Важно е да има играчи, за да се случи работата на треньора.
Бтв, мисля, че доста хора не осъзнават колко силен състав има ЮВЕ. Миналата кампания беше една от най-посредствените за сегашния ЮВЕ и въпреки това титлата беше капарирана без никакво напрежение. Ако нямаме толкова контузени този сезон и някои от водещите ни футболисти заиграят на нормалното си ниво ще стане грозно.
Относно Конте и Интер. Трябва да видим каква селекция ще направят, но сегашната ситуация няма нищо общо с ЮВЕ и ЧЕЛСИ. И в двата отбора имаше едни от най-добрите халфове и възможност да има първа кампания без мачове в Европа.
Анчелоти, когато ви пое 1999г. лятото бяхте в криза и бяхте завършили 6ти в Италия. Даже тогава играхте с Левски за Купата на УЕФА (есента на 1999г), помня как някаква кифла тука в София се обясни в любов на Чиро Ферара (един от централните защитници), който наистина си беше симпатяга.
И от 6то място веднага ви направи кандидат за титлата. Е 2000г. наистина се изложи след като загуби 9 точки преднина пред Лацио и изпусна титлата, но като цяло ви вдигна нивото за тия 2 сезона като треньор на Юве. После в Милан е ясно какво спечели. Но не е справедливо при тези успехи, които има да бъде наричан посредствен треньор.
Сезонът, в който махнаха Липи Дел Пиеро получи ужасната контузия, която не е пресилено да кажа го промени много като играч и беляза цялата му кариера. Зидан също имаше травма. Предният сезон бяхме шампиони с финал в ШЛ.
Анчелоти отпадна от МанЮ при положение, че в първата среща водихме с 0-1 до последните минути, а във втората среща профукахме преднина от 2-0 до 10-15мин. За изпуснатата титла за сметка на Лацио след това е излишно да говорим. За нюхът му към млади играчи като Анри няма да казваме нищо.
Карлето разполагаше, ако не с един от най-добрите състави в историята на играта, то поне за времето си със сигурност. Престоят му беше абсолютен провал!
Това не му попречи да е успешен в Милан и другите му отбори след това. Логиката е ясна, нали? ; )
ПП Странно, че има хора, които толкова подценяват този ЮВЕ + Сари. Много кофти сезон ви чака

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
						[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Tiberius написа:69-ката много харесва Тен Хааг. Ако не се лъжа го определяше като холандския Моуриньо.
Джанпаоло тепърва ще трябва да се доказва. Милан трябва сериозна селекция да направят. Със Крунич, Крушич или там както се казваше новият им играч няма да станат работите.
Боже, опази!

Аз много харесвам и предишния наставник на Аякс - Петер Бош, ако трябва да съм точен. Даже може би повече, защото Бош е носителят на онази романтична идея за тоталния футбол, която в съвременните футболни условия е леко наивистична, но пък си е автентична
 Аз много харесвам и предишния наставник на Аякс - Петер Бош, ако трябва да съм точен. Даже може би повече, защото Бош е носителят на онази романтична идея за тоталния футбол, която в съвременните футболни условия е леко наивистична, но пък си е автентична  Тен Хаг е много по-прагматичен и бих казал, по немски, целесъобразен треньор
  Тен Хаг е много по-прагматичен и бих казал, по немски, целесъобразен треньор  А за какво ги намесвам холандците в темата за треньор на Милан мисля, че е ясно - връзката между този италиански клуб и холандското начало във футбола е повече от историческа
 А за какво ги намесвам холандците в темата за треньор на Милан мисля, че е ясно - връзката между този италиански клуб и холандското начало във футбола е повече от историческа  Мeжду другото Тен Хаг победи в Холандия за титлата един бивш кадър именно на Милан, който направи дебютния си сезон като треньор - Марк Ван Бомел..
 Мeжду другото Тен Хаг победи в Холандия за титлата един бивш кадър именно на Милан, който направи дебютния си сезон като треньор - Марк Ван Бомел..

Играта на Аякс при Бош не беше по-малко впечатляваща, отколкото е сега при Тен Хааг. Работата на Бош в Аякс е оценявам изключително високо. Вече след това в Борусия не му се получиха нещата. Сега не знам какво се случва с него. 
Ван Бомел също показа добри неща в ПСВ и може би има добро бъдеще в треньорската професия.
Джанпаоло заслужава кредит на доверие. До сега не е ръководил голям отбор и няма как да се изисква от него да е печелил трофеи. Може да е треньора, от който Милан се нуждае.

Ван Бомел също показа добри неща в ПСВ и може би има добро бъдеще в треньорската професия.
Джанпаоло заслужава кредит на доверие. До сега не е ръководил голям отбор и няма как да се изисква от него да е печелил трофеи. Може да е треньора, от който Милан се нуждае.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Furious_Monk написа:
Редондо беше уникален халф, просто ви го продадохме счупен, след което вие си го върнахте с Кака.
Те го и дочупиха в една контрола с Перуджа ли, Пескара ли, не помня вече. А беше уникален халф, един от най-големите ми любимци. Онзи финт на Олда срещу Берг е един от най-уникалните моменти, които съм гледал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Tiberius написа:Ние ще му плащаме заплата, а вие само го махнете от Реал.
Бейл е добър футболист, нищо против да заиграе в Милан, ако е здрав и се съгласи на нормална заплата, но не и за 15 милиона на сезон. Според мен за него най-добрата опция е връщане в Англия.
Furious_Monk написа:Роналдиньо и Бекъм имаха доста добри моменти и при вас, ако не ме бърка паметта.
Да, но това не е достатъчно. Бяха много далеч от най-добрата си форма и постоянството.
Sardukar написа:ПП Странно, че има хора, които толкова подценяват този ЮВЕ + Сари. Много кофти сезон ви чака
Не знам кой ги подценява, но там трябват входящи трансфери на защитници според мен.
CSKA69 написа:А за какво ги намесвам холандците в темата за треньор на Милан мисля, че е ясно - връзката между този италиански клуб и холандското начало във футбола е повече от историческа
Но не и когато става дума за треньорския пост. Там традицията е италиански треньор.
rhaegar написа:Онзи финт на Олда срещу Берг е един от най-уникалните моменти, които съм гледал.
Уникална беше тази ситуация. Общ-взето нещо като Скорпиона на Рене Игита. Години кариера и цифра мачове, а накрая един-единствен момент се откроява много над всичко останало.
- rebelheartous
- Контакти:
Бейл е житен бегач. Не знам какво точно му е доброто, след като най-добрите си моменти прекара в... Тотнъм.
Бос. Не е немец.

CSKA69 написа:Петер Бош, ако трябва да съм точен.
Бос. Не е немец.
- rebelheartous
- Контакти:
„Маурицио е добър треньор, видях много от него”, заяви Де Лаурентис за „Кориере дела сера”. „Не съм изненадан от това, футболът отдавна не е място за икони. Той не спечели нищичко тук и може да не спечели нищо в Торино. Сега Сари е противник и мога да му пожелая единствено да не печели.”
„Поддръжник съм на свободата, затова уважавам неговия избор (да поеме Ювентус – б.р.). Хората могат да правят каквото сметнат за добре, стига да поемат отговорност.”
„Никога не съм вярвал в неподправената любов на Сари към Наполи. Времето показа, че съм прав. Често се повтарям, че подкрепям моногамията, вярвам в брака и съм в Наполи от 15 години, макар и част от нашите фенове да се опитват да ми пречат.”