Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот Цецо Чука » 31 окт 2017 12:48

tut написа:
Цецо Чука написа:Приятели, имам идея :idea:

Искате ли сега Лудогорец като разклати стола на Стамен, в следващия кръг ние да ви освободим от него?
Момента ми се вижда чудесен, на фона на игрите ви напоследък мисля треньорска рокада е на дневен ред. :)

Приятел, добър план ама вие сте поне две класи под нас та ако ще и аз да съм ни треньор ..... трябва да ни дойдете със съдиите + нечовешки късмет, че да вземете мача ....

Напред армейски лъвове ...32-та зове!

Гледах ви последните два мача и предвид моментната ви форма не мога да се съглася с казаното.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 окт 2017 18:23

miro_rz написа:ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 ! :shock:

Мача е х2.
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 31 окт 2017 20:38

В момента трябваше да сме един силен отбор с изграден стил на игра, конкуренция на всички постове и да си взимаме без проблеми мачовете в София. Сега можеше да сме лидери в първенството ако не бяхме загубили 6 точки срещу посредственици или откровени дърводелци като "белите" от Овча купел, "виолетките" от В.Търново и "сините" от Герена. Но, всички отбори с притенции имат около месечен спад, дори в шампионския им сезон. Така, че дано ние сме преболедували за този сезон и рестарта да е в Разград.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 окт 2017 20:51

MAXIMUS написа:В момента трябваше да сме един силен отбор с изграден стил на игра, конкуренция на всички постове и да си взимаме без проблеми мачовете в София. Сега можеше да сме лидери в първенството ако не бяхме загубили 6 точки срещу посредственици или откровени дърводелци като "белите" от Овча купел, "виолетките" от В.Търново и "сините" от герена. Но, всички отбори с притенции имат около месечен спад, дори в шампионския им сезон. Така, че дано ние сме преболедували за този сезон и рестарта да е в Разград.

И "Херо" ще е наказан.
Тъй че, може да вземем нещо от този мач.
8-)

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 31 окт 2017 22:04

Нещата могат да се обобщят горе-долу така:
Ако дадем инициативата на Лудогорец, да водят играта, губим на 100%. Не ги ли пресираме и топката да е в нас, това ще означава, защитата ни да е поставена под стрес и от там груби грешки, преки свободни удари, може и някоя дузпа и нещата отиват в тиквите. Нападение имаме а хубавото в случая е, че Лудогорец не играят в глуха защита и ако сме инициативни, шансове за голове ще имаме. Ако ще сме стабилни в защита и да ги дебнем на контри, то трябва защитните линии да са много добре подредени и дисциплинирани, за да не дават шансове за пробив. При бързите атакуващи на Лудогорец, трудно ще е да не пробият, така че за да не ги пробваме, ще могат, или не, най добре за мен е топката да е в нас и да не даваме на Лудогорец шансове да се организират в атака. То това на теория добре, но на практика, какво ли не може да се случи. Единствено ще е лошо, ако Лудогорец излязат с резервите срещу Брага, че да се пазят титулярите за мача с нас :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 окт 2017 22:09

Soulen написа:
Teo написа:
miro_rz написа:ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 ! :shock:

Ти последните мачове гледал ли си ни? Хаха
Мача си е 1Х.

Тео, щом и ти ги отписваш работата не е на добре. 6 години всеки един мач казваш, че ще ги размажете.

Или пък това е нова тактика. За пръв път ще прогнозираш загуба и ще вземете да биете :mrgreen:

Не е тактика, човек.
Нямаме треньор които може да надгражда, а имаме нужните футболисти!
@ В момента сме кораб без капитан!

ПП Казах и на Тони днеска, че единствения правилен ход на Гришата е да върне Стойчо Младенов обратно в ЦСКА!
@ Той с пари е доказал, че мачка всичко живо в БГ, а без пари и в титаново време бяхме винаги фактор докрай!

Стамен е абсолютен клоун. Още миналата година като бях във В последния мач, хората там си го псуваха жестоко тоя селяндур от Асково! Какъв манталитет на шампион има това мекотело?! Дето пази резултата на Армията от Славия и вкарва 5 защитник да пази резултата в Търново от 60-тата минута... в Асково може си практикува такъв селяндурски стил, но не и на Армията!
А равния с Пирин въобще не искам го коментирам... там даже не трябва да има оправдания!

Само като го видиш как говори и самото му поведение, мислиш ли, че футболистите имат страх от такъв човек?!
За мотивация да не говорим....
Още се чудя защо се чака да загубим в Разград, че да го сменим и тия 8 точки е непосилно да ги наваксаме, защото Делиормана няма къде да сбъркат.
На всички ни се иска да я вдигнем тая 32-ра, ама за такова нещо трябват специални хора с характер и шампионски манталитет.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 окт 2017 22:18

Skywalker написа:Нещата могат да се обобщят горе-долу така:
Ако дадем инициативата на Лудогорец, да водят играта, губим на 100%. Не ги ли пресираме и топката да е в нас, това ще означава, защитата ни да е поставена под стрес и от там груби грешки, преки свободни удари, може и някоя дузпа и нещата отиват в тиквите. Нападение имаме а хубавото в случая е, че Лудогорец не играят в глуха защита и ако сме инициативни, шансове за голове ще имаме. Ако ще сме стабилни в защита и да ги дебнем на контри, то трябва защитните линии да са много добре подредени и дисциплинирани, за да не дават шансове за пробив. При бързите атакуващи на Лудогорец, трудно ще е да не пробият, така че за да не ги пробваме, ще могат, или не, най добре за мен е топката да е в нас и да не даваме на Лудогорец шансове да се организират в атака. То това на теория добре, но на практика, какво ли не може да се случи. Единствено ще е лошо, ако Лудогорец излязат с резервите срещу Брага, че да се пазят титулярите за мача с нас :)

Само с 1 не съм съгласна и то е, че мислиш, че ще излязат с резервите за Ле, а с нас с титулярите!
Според мен, ще бъде обратното!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2017 22:18

Тео, след мача ни с вас написах тука нещо. Който чел-чел. И да им викаме кренвирши, и потури, и резани гащи-това не променя фактите. Футболно са две класи отгоре. Не се заблуждавай, че имаш играчи-нямаш. Каранга е на един исландец персонален и дотам. Не е и до тренер-Херо направи грешки и Роси го хвана на спатия първото, ама като нямаш класа...
КЛАСА НЯМА!
Тия с три докосвания извеждат човек, а нашите три пъти я пипат, докато я укротят. Това е положението. В един мач може да ги излъжеш, но в надбягването-никакъв шанс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 окт 2017 22:21

sin4ec написа:Тео, след мача ни с вас написах тука нещо. Който чел-чел. И да им викаме кренвирши, и потури, и резани гащи-това не променя фактите. Футболно са две класи отгоре. Не се заблуждавай, че имаш играчи-нямаш. Каранга е на един исландец персонален и дотам. Не е и до тренер-Херо направи грешки и Роси го хвана на спатия първото, ама като нямаш класа...
КЛАСА НЯМА!
Тия с три докосвания извеждат човек, а нашите три пъти я пипат, докато я укротят. Това е положението. В един мач може да ги излъжеш, но в надбягването-никакъв шанс!

Шанса да ги бием е много малък и то трябва да е с много грозен и антипатичен футбол.
Според мен това няма го очакват, да влезе некво попадение и оттам някаква глуха защита цел мач...
Натиграваме ли се, никакъв шанс. Нали като играхме миналата седмица срещу вас сме що годе една класа и двата отбора.
В неделя ще се види дали сме готови за титлата или не. Според мен второто е силно вероятно, така, че впрягаме сили за купата!
8 точки да дръпнеш и то отбор като Делиормана дето има 8-10 сателита а.к.а донори на точки и да чакаш 32-ра, смях!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 окт 2017 22:30

Teo написа:
Soulen написа:
Teo написа:

Ти последните мачове гледал ли си ни? Хаха
Мача си е 1Х.

Тео, щом и ти ги отписваш работата не е на добре. 6 години всеки един мач казваш, че ще ги размажете.

Или пък това е нова тактика. За пръв път ще прогнозираш загуба и ще вземете да биете :mrgreen:

Не е тактика, човек.
Нямаме треньор които може да надгражда, а имаме нужните футболисти!
@ В момента сме кораб без капитан!

ПП Казах и на Тони днеска, че единствения правилен ход на Гришата е да върне Стойчо Младенов обратно в ЦСКА!
@ Той с пари е доказал, че мачка всичко живо в БГ, а без пари и в титаново време бяхме винаги фактор докрай!

Стамен е абсолютен клоун. Още миналата година като бях във В последния мач, хората там си го псуваха жестоко тоя селяндур от Асково! Какъв манталитет на шампион има това мекотело?! Дето пази резултата на Армията от Славия и вкарва 5 защитник да пази резултата в Търново от 60-тата минута... в Асково може си практикува такъв селяндурски стил, но не и на Армията!
А равния с Пирин въобще не искам го коментирам... там даже не трябва да има оправдания!

Само като го видиш как говори и самото му поведение, мислиш ли, че футболистите имат страх от такъв човек?!
За мотивация да не говорим....
Още се чудя защо се чака да загубим в Разград, че да го сменим и тия 8 точки е непосилно да ги наваксаме, защото Делиормана няма къде да сбъркат.
На всички ни се иска да я вдигнем тая 32-ра, ама за такова нещо трябват специални хора с характер и шампионски манталитет.

Аз отдавна приех нещата такива каквито са. След 3-тата им титла знам, че всяка година ще са шампиони и няма как да ме жегнат мачовете помежду ни. В България може да се бориш единствено за второто място и най-вероятно ще ги направят поне 10 поредни.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Архив”