Монако- Рен 2:0
Бордо-Анже 1:1
Дижон -Метц 0:0
Лориен-Лил 1:0
Нанси- Нант 1:1
Тулуза-Гингам 1:2
Монпелие-Ница 2:0
Сент Етиен - Бастия 2:1
Марсилия-Лион 0:1
Зарад този лошия децата ще падат всеки кръг. Като се ядосам и тогава правя бум, бум. Ама той това иска да печели чрез мое бум, бум, че той недъгав да си ги измисли.

[offtopic]Много лоши и нахални като мухи. Нахалитети дето дори не гледат достатъчно футболче. Еми падай с бум, бум тогава ти дойде акъла в празна тиква. Кажи празна тикво, колко мача искаш да позная да си направиш ти парата? Хм? Длъжен ли ви е някой на вас да ви печели фишо, дечурлига празноглава? Има хора дето плащат луди пари, а аз ви давам най-добрите прогнози, който някой някога ще ви даде и пак аз луд. Боли ме за ваше мнение, но мои прогнози най-добри и безплатно да ви съсипва бизнес. Най-добрите са, щом редовно падате с тях. Не знам какви хора има по света, дори бате борко разбрал, че аз номер едно, а той номер две. Няма лошо, ние сме единствените машини и се вижда твърде често, ама много ми пука на мен, че жокерче сляпо за болезнена истина. Явно ти прави удоволствие и да го отнасяш, ето ти заради голяма уста. Ако някой се смята за по-добър, греши. Бате борко, кажи му на лошия кой номер едно, явно на мен не вярва, макар да има и тук във форума хиляди точен резултат. Колко още трябва да позная, мили деца?