КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|
Пичове,само глупости пишете,защото е още рано за мача.Ще я отключа по нататъка(или някой колега да я отключи малко по нататъка).
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Пичове,само глупости пишете,защото е още рано за мача.Ще я отключа по нататъка(или някой колега да я отключи малко по нататъка).
Време е темата да се отключи
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Браво, браво !
Много ме притеснява нашата защита... може би тук ни е ахилесовата пета в тоя мач.
Срещу Делев, Андонов, Иса просто не ги виждам нашите.
Чорбаджийски какъв е тромав, как ще го удържи Делев нз. Оня играе на ръба на засадата. Андонов и Иса с много опит зад гърба си.
Първите 15 минути тушираме ли ги са приключили. И не вервам да направят два силни мача поред... все пак играят с ония 4 дена преди мача.
Много ме притеснява нашата защита... може би тук ни е ахилесовата пета в тоя мач.
Чорбаджийски какъв е тромав, как ще го удържи Делев нз. Оня играе на ръба на засадата. Андонов и Иса с много опит зад гърба си.
Първите 15 минути тушираме ли ги са приключили. И не вервам да направят два силни мача поред... все пак играят с ония 4 дена преди мача.
Teo написа:Браво, браво !
На ръба на засадата...значи с изкуствени засади
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Teo написа:Браво, браво !
На ръба на засадата...значи с изкуствени засади,но си требе опит,макар че срещу Спасчо не би трябвало да е много сложно
Иначе да-този мач се явява един вид тест за отбора и ще се добие по -добра представа за нивото му
Определено в тоя мач ще си извадим наистина изводи къде се намираме всъщност.
Реално погледнато във всяка една зона имат опитни футболисти... като почнеш от халфовете - Неманя, Божилов, Елиаш, Джоман... отзад Иво Главата, Пенев.. нападението изключително опитно.
Шанса ни е да играем силно в колективен план и да си подсигуряваме зоните. Мача може да се реши в първите 15 минути... вервайте ми, след това ще си стане типичен мач за нашите стандарти. Ицо е интелигентен и мисля, че знае как да им противодейства. Доста рисковано ще бъде да почнем да играем офанзивно първите минути....
@ Срещу Рилецо е по-добре да пуснем всички дето не са играли повече минути и да пазим състава от контузии, защото всеки един ни е много важен. Жалко, че не може да разчитаме на Бранеков в тия два мача. Щеше наистина да ни помогне и щяхме да сме по-уверени в защита..
Значи в Берое не играят някакви световни звезди. Качествата на футболистите им не са кой знае колко по-различни от качествата на нашите футболисти. Има две основни разлики между двата отбора:
- в А група се играе по-бърз футбол, там трябва да подаваш бързо и точно, а нашите доста бъркат пасовете
- Берое играят срещу по-силни противници и са свикнали да се борят, докато нашите не са срещнали реална съпротива този сезон
Ако успеем да намерим противодействие на тези неща, може и да направим нещо.
В крайна сметка нищо не се знае, мачовете са два.
- в А група се играе по-бърз футбол, там трябва да подаваш бързо и точно, а нашите доста бъркат пасовете
- Берое играят срещу по-силни противници и са свикнали да се борят, докато нашите не са срещнали реална съпротива този сезон
Ако успеем да намерим противодействие на тези неща, може и да направим нещо.
В крайна сметка нищо не се знае, мачовете са два.
Като го видях вчера Делев срещу Македония, стори ми се доста надебелял? И май доста бавен е станал, имаше един момент, в който десният им бек го настигна без проблем, даде му едно рамо и го запрати на някъде си... 
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Като го видях вчера Делев срещу Македония, стори ми се доста надебелял? И май доста бавен е станал, имаше един момент, в който десният им бек го настигна без проблем, даде му едно рамо и го запрати на някъде си...
Качил е килограми, ама си е бързак. Смисъл Делев само с това се отличава - бързината. Докато нашите защитници са доста тромави (като изключим може би - Кикарин). Мача в Кюстендил, онова дърво в атаката им на два пъти се откъсна сам срещу вратаря. Всъщност ми е интересно най-много дали така лесно ще стигаме до голови положения.
@ Гошо Андонов си е класа... макар и на възраст. Иса е бърз и техничен. Стивън Петков влиза от време на време, ама не ме притеснява толкова.
Сравнение с Динчев, Ачо, Кикарин и Чорбаджийски, ония са доста нива над тях, но нашите са силно надъхани да се докажат... абе , нз. Важно е да удържим домакинския натиск (които със сигурност ще го има) след това мача ще стане като всички останали... тромав и на моменти.
Teo написа:vaskonti написа:Като го видях вчера Делев срещу Македония, стори ми се доста надебелял? И май доста бавен е станал, имаше един момент, в който десният им бек го настигна без проблем, даде му едно рамо и го запрати на някъде си...
Качил е килограми, ама си е бързак. Смисъл Делев само с това се отличава - бързината. Докато нашите защитници са доста тромави (като изключим може би - Кикарин). Мача в Кюстендил, онова дърво в атаката им на два пъти се откъсна сам срещу вратаря. Всъщност ми е интересно най-много дали така лесно ще стигаме до голови положения.![]()
@ Гошо Андонов си е класа... макар и на възраст. Иса е бърз и техничен. Стивън Петков влиза от време на време, ама не ме притеснява толкова.
Сравнение с Динчев, Ачо, Кикарин и Чорбаджийски, ония са доста нива над тях, но нашите са силно надъхани да се докажат... абе , нз. Важно е да удържим домакинския натиск (които със сигурност ще го има) след това мача ще стане като всички останали... тромав и на моменти.
Иначе казано-мнного подценяваш нашите и много надценяваш техните...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Teo написа:Браво, браво !
.
Наближава мача и почваш да наливаш гипса ..