Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Да подкрепим Васил Божков
Мисля си , че ще дойде !
Стадиона ви е бил винаги извън София...

trokadero_ написа:Мисля си , че ще дойде !
И аз така мисля
Аз съм за Божкови. Поне съм спокоен, че неадекватниците ще изхвърчат с 200 километра в час и ЦСКА ще заприлича на сериозен отбор със сериозен собственик, макар и доста противоречива фигура.
Да заровим томахавките и да бъдем добри привърженици.
Да заровим томахавките и да бъдем добри привърженици.
- CSKA_1948_
- Контакти:
Тео, Божков първия си милиард го е направил много много отдавна!

Teo написа:
Ако поеме това дружество ще го оправи... той има стотици милиони, ако не вече и милярд... какво са едни джобни 25 милиона?
@ А ние да не мислиш, че веднага на куп с куфара ще тичаме ги платим...![]()
@ Влезе ли в ЦСКА.. всичко става песен... инвестираме в АРМИЯТА и ПАНЧАРЕВО и ЦСКА става най-силния клуб в България след няколко години!
Много лесно правиш 25 милиона на джобни...
И как ви беше шеф толкова години, а нищо не инвестирахте в Армията и Панчерево? Наистина ли си вярваш, не си тъпо момче? Разбирам, че след тоталния отказ на УЕФА за ново дружество това ви е последната сламка, но гледай реално. Ти как мислиш, по какъв начин Левски плати всичко за лиценза, че и 2 млн от дълга към НАП?
Мисли, анализирай, гледай...всичко е само игра. ДПС пробва да вземе и Левски, и ЦСКА. Ние устискахме, вас ви докараха до ръба. За Ботев не коментирам. В тази игра футболът е на последен план.
Но невижданата ни инвазия в Бургас показа и доказа много неща. Първо, че ДПС са били прави, искайки контрол над клубовете. Второ, че другите са подценявали нещата-футболните фенове са огромен потенциал и в политически, и в икономически аспект.
В този ред на мисли очаквам спасяване на ЦСКА и нов, мощен финансово собственик на Левски.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
CSKA_1948_ написа:Тео, Божков първия си милиард го е направил много много отдавна!![]()
Щом казваш
sin4ec написа:Teo написа:
Ако поеме това дружество ще го оправи... той има стотици милиони, ако не вече и милярд... какво са едни джобни 25 милиона?
@ А ние да не мислиш, че веднага на куп с куфара ще тичаме ги платим...![]()
@ Влезе ли в ЦСКА.. всичко става песен... инвестираме в АРМИЯТА и ПАНЧАРЕВО и ЦСКА става най-силния клуб в България след няколко години!
Много лесно правиш 25 милиона на джобни...
И как ви беше шеф толкова години, а нищо не инвестирахте в Армията и Панчерево? Наистина ли си вярваш, не си тъпо момче? Разбирам, че след тоталния отказ на УЕФА за ново дружество това ви е последната сламка, но гледай реално. Ти как мислиш, по какъв начин Левски плати всичко за лиценза, че и 2 млн от дълга към НАП?
Мисли, анализирай, гледай...всичко е само игра. ДПС пробва да вземе и Левски, и ЦСКА. Ние устискахме, вас ви докараха до ръба. За Ботев не коментирам. В тази игра футболът е на последен план.
Но невижданата ни инвазия в Бургас показа и доказа много неща. Първо, че ДПС са били прави, искайки контрол над клубовете. Второ, че другите са подценявали нещата-футболните фенове са огромен потенциал и в политически, и в икономически аспект.
В този ред на мисли очаквам спасяване на ЦСКА и нов, мощен финансово собственик на Левски.
Явно Стойчо и тактиката му, не ти е важна.
Каква инвестиция - за разлика от говеждия стадион, Армията не е наша - факт!
Teo написа:Стадиона ви е бил винаги извън София...![]()
Където е мястото на всички тоалетни
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- damyanov1963
Teo написа:damyanov1963 написа: сега пак Божков...
А истината е, че нищо не става от ЦСКАааа
Гледам душицата ти умира от яд в момента... Ганьо ще ви оправи.. Бащицата няма да напусне своя клуб!
Напротив, радвам се, че след няколко месеца пак ще ревете
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч