Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот BRF » 24 май 2015 21:47

Възрастен написа:
BRF написа:
bnborisov1 написа:
Мирослав Танчев написа:Аз съм против.Като фен на ЦСКА искам отбора да остане да съществува във варианта в който е сега. Но имам един въпрос:
Защо за Ботев,Локо ПД,Берое и др може и не е срамно.Как само за ЦСКА неможе

Ботев ли :shock:

Пич,не се прави на учуден!Как се казва към момента отбора ти?Защо?

Само където Ботевъ мина през "В" и "Б" група. Защо за вас да не може? (Нали това питаш?).

Не питам това!Чудя се защо се шокира колегата!Това вече не е Ботев,а БотевЪ!Не коментирам през къде е минал,а че вече не е същия отбор!Както и не е започнал от първото ниво на Бг футбола! ;)

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 24 май 2015 21:50

BRF написа:
Възрастен написа:
BRF написа:
bnborisov1 написа:
Мирослав Танчев написа:Аз съм против.Като фен на ЦСКА искам отбора да остане да съществува във варианта в който е сега. Но имам един въпрос:

Само където Ботевъ мина през "В" и "Б" група. Защо за вас да не може? (Нали това питаш?).

Не питам това!Чудя се защо се шокира колегата!Това вече не е Ботев,а БотевЪ!Не коментирам през къде е минал,а че вече не е същия отбор!Както и не е започнал от първото ниво на Бг футбола! ;)

смешен си, честно. Но не е и лесно де...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 май 2015 21:50

Щом се обичат нека се вземат :!: :mrgreen: Сега сериозно-арната работа става и кво прайте после :?: Литекс изчезва от футболната карта.Новото ЦСКА без право на участия в евротурнирите за незнам си колко години и със зверска глоба от кой ли не в Европа от която на новите инвеститори ще им се отще направо да се занимават с отбора.Не е ли по-лесно да се обяви фалит и да се започне начисто или пък дълговете към НАП да се разсрочат и с малък бюджет ЦСКА да обявят няколко нулеви години.Дано ръководството ви избере по-малкото зло макар че тези май са бетер Александър Томов. :!: :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 май 2015 21:51

Аре стига пак с тия глупости бе :x :!: Тъпотия след, след тъпотия,тия журналя немат спирка,а и много от нас им се връзват- за съжаление :!: Нищо чудно утре некой да публикува „сензацията“,че се обединяваме с „подуяне“,за да се измъкнат и двата отбора от кризата :( -гади ми се от подобни хора и подобни теми,не знам модераторите що се мотат още :!: :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2015 21:52

BRF написа:
Мистри написа:
Момче, твоят отбор отдавна ми е безразличен, но това, което се случва при вас, не бих го пожелал и на най-големият си враг.Ти си интелигентен човек,да ти обяснявам ли , кой е виновен за всичко и при вас и при нас?
Оставям настрана други неща, свързани с историята.
Ще ти пожелая две неща-отборът ви да съществува без глупостите на ...тези хора и второ-измислете съдържание на тази абревиатура.

Съжалявам,че се подведох да пиша глупости :oops: !
Вече се надсмивам сам на себе си като цесекар!Не вярвам да сме ти безразлични,защото сме си вечни съперници!

Недей де.Ще взема да се разчуствам. ;)

Ами...безразлични сте ми, защото сте просто един отбор от всички други.Аз си обичам моят отбор.Когато бяхте символ на НРБ и БКП ви мразех.
Сега защо?
Сега само иДжинери излизат с такива Фланелки.
Омразата днес се подклажда по други причини.
Изображение

Изображение

Brabam

Мнениеот Brabam » 24 май 2015 21:53

BRF написа:
Възрастен написа:
BRF написа:
bnborisov1 написа:

Това българите сме долно племе :) Готови сме да се заядем дори за всеки най-незначителен детайл щом е срещу някой който не харесваме. Никой в Пловдив пет пари не дава дали ни смятят за друг Ботев или не, както и на вас не ви пука,че ви наричат с неща от рода на комунистически тумор и тем подобни. Футбола е игра за да носи радост на хората, тук в България футбола ни е основната причина да се заядем с едни други. Щом УЕФА ни признава всички останали мнения са безпредметни.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 май 2015 21:53

rebel написа:
BRF написа:
rebel написа:Ако ЦСКА даде мача на Литекс, то Литекс ще си осигури участие в Европа, което означава , че един измежду Локо Сф и Берое, ще го издухат. Да се обединяват, но да не е за сметка на феърплея!

Локо Сф няма лиценз!

Честно да ти кажа и аз не знам кой има кой няма. А и тогава става въпрос за разпределение на местата в тройката.

Да де!И ние понеже сме в страхотна форма тази година и имаме само победи,та ще решаваме дали да пуснем на Литекс :lol: !От първите 5 отбора 13 ще играят в ЕКТ!Два са без лиценз,следователно се знаят участниците!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2015 21:54

bnborisov1 написа:
BRF написа:
Възрастен написа:
BRF написа:
bnborisov1 написа:

смешен си, честно. Но не е и лесно де...

Лесно е бре!
Просто ставаш бултрас, каквото и да значи това. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 май 2015 21:56

Red joker написа:Аре стига пак с тия глупости бе :x :!: Тъпотия след, след тъпотия,тия журналя немат спирка,а и много от нас им се връзват- за съжаление :!: Нищо чудно утре некой да публикува „сензацията“,че се обединяваме с „подуяне“,за да се измъкнат и двата отбора от кризата :( -гади ми се от подобни хора и подобни теми,не знам модераторите що се мотат още :!: :x

И новият отбор - ЦСКА-Подуене ще играе мачовете си в Панчарево :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2015 21:57

BRF написа:
rebel написа:
BRF написа:
rebel написа:Ако ЦСКА даде мача на Литекс, то Литекс ще си осигури участие в Европа, което означава , че един измежду Локо Сф и Берое, ще го издухат. Да се обединяват, но да не е за сметка на феърплея!

Локо Сф няма лиценз!

Честно да ти кажа и аз не знам кой има кой няма. А и тогава става въпрос за разпределение на местата в тройката.

Да де!И ние понеже сме в страхотна форма тази година и имаме само победи,та ще решаваме дали да пуснем на Литекс :lol: !От първите 5 отбора 13 ще играят в ЕКТ!Два са без лиценз,следователно се знаят участниците!

Ти верно ли вярваш , че не сте във форма и не можете да биете по ТАЗИ причина?
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”