Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 12:47

Да ви кажа честно, от много години насам съм супер доволен от управниците ни, дори едно време от Мултигруп не бях доволен, а сега работата, която се върши е много добра от ръководството и ми харесва-покриват се задължения, дела намаляват, какво по-хубаво от това, а на всичко отгоре и отбор имаме, който не е по-слаб от тазгодишният ни участник в ШЛ Лудогорец категорично и класирането го доказва, а това без пари си е огромен успех. Никакви протести, нямаме нужда от такива простотии- добра и и цивилизована подкрепа от трибуните и това е, затваряте кепенците и хич да не ви пука от провокациите на другите, аз така правя цял живот и ще продължавам по същия начин! :)
Защитаваме армейската чест, а като трябва да защитиш най-скъпото ти, трябва другите да те мислят за пълен идиот, това е моето мото! :)

Ако ще губим титлата, да я губим с чест, ако ще я печелим - с достойнство, иначе няма да ни е сладка! :)

Мисля, че не трябва да връщаме все още Гришата Долапчиев, просто ще започнем да повтаряме старите грешки, а не бива. Има какво да покаже, преди да облече отново армейската фланелка! :)
Със сигурност са нужни качествени чужденци, за да свалим Лудогорец от върха- трябва ни по-добър нападател от Буш, по-добър халф от Сънди и по-добро крило от Силва, но дали можем да си ги позволим- това е друг въпрос, но със сигурност отборът се нуждае от още малко качество! :) Трябва ни и нов вратар, аз лично съм доволен от отбраната ни, която рядко показва предишните ни слабости, ако бях на местото на Стойчо защитниците не бих ги пипал изобщо, вършат перфектна работа! ;) Но трябва да подсилим още халфовете и нападателната мощ, за да се избягват издънки с отбори като Марек!
Добре е да разкараме непостоянните играчи като Карата, Маркиньос, Йоаким (само ако намерим по-добър) примерно, техните изяви са класни, но епизодични, такива според мен правят разликата между нас и Лудогорец да бъде в тяхна полза! :(

Нуждаем се от постоянство, а класата идва сама след това!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 11 дек 2014 13:25

Докато не обявят на сайта, че някой е купен/продаден на нищо не вярвам!
Всичките писарушки правят пари на гърба на ЦСКА, защото ЦСКА е марка и продава/генерира кликове! 8-)
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 дек 2014 19:17

dominos написа:Докато не обявят на сайта, че някой е купен/продаден на нищо не вярвам!
Всичките писарушки правят пари на гърба на ЦСКА, защото ЦСКА е марка и продава/генерира кликове! 8-)

Прав си,аз ако съм на мястото на нашите ръководители ,нарочно ще пускам дезинформации ,било за трансфери ,било за заплати ,било за каквото и да било и само ше им гледам сеира на тъпите журналисти :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 12 дек 2014 18:36

mistreated написа:
GOLEADOR написа:
trokadero_ написа:И какво сега чета в спортните сайтове, че се гласи продажбата на Буш и Тони Силва? Явно ръководството ще отпишат титлата с тези действия

Не ми се вярва да дойдат такива оферти за футболистите , които да си заслужават разбиването на отбора през зимната пауза.Защото ако продадат водещите играчи на ЦСКА няма как да се искат феновете да не протестират.Когато има протести приходите намаляват,обрича се на провал титлата,продажбата на акции и кредита на доверие което има в момента ръководството.За това не ми се вярва с лека ръка да се продадат точно Буш и Силва. ;)

Значи, ако продадат някой излизаме на протести, така ли? Какви са тия тъпотии? Защо протестиращите не излязат и не покрият дълговете, така и Стойчо ще е доволен, и Лупи, а бе идилия голяма.

Айде,моля ти се да не се превръщаме в подобни на феновете на Ливърпул,ЦСКА независимо от ситуацията, абсолютно и винаги се бори за титлата и който възрази против това,няма място в ЦСКА.Протести не вярвам,а и никой не иска да има.Реално си прав нямаме футболист,който да струва повече от 1 млн евро.Но ако да кажем 2 млн лв се хвърлят за селекция,аз мисля,че можем да се сдобиеме дори с по-добри футболисти от продадените.Тук чувам да гониме Карата?Добре ли сте?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2014 18:56

Тик-Так1892 написа:
mistreated написа:
GOLEADOR написа:
trokadero_ написа:И какво сега чета в спортните сайтове, че се гласи продажбата на Буш и Тони Силва? Явно ръководството ще отпишат титлата с тези действия

Не ми се вярва да дойдат такива оферти за футболистите , които да си заслужават разбиването на отбора през зимната пауза.Защото ако продадат водещите играчи на ЦСКА няма как да се искат феновете да не протестират.Когато има протести приходите намаляват,обрича се на провал титлата,продажбата на акции и кредита на доверие което има в момента ръководството.За това не ми се вярва с лека ръка да се продадат точно Буш и Силва. ;)

Значи, ако продадат някой излизаме на протести, така ли? Какви са тия тъпотии? Защо протестиращите не излязат и не покрият дълговете, така и Стойчо ще е доволен, и Лупи, а бе идилия голяма.

Айде,моля ти се да не се превръщаме в подобни на феновете на Ливърпул,ЦСКА независимо от ситуацията, абсолютно и винаги се бори за титлата и който възрази против това,няма място в ЦСКА.Протести не вярвам,а и никой не иска да има.Реално си прав нямаме футболист,който да струва повече от 1 млн евро.Но ако да кажем 2 млн лв се хвърлят за селекция,аз мисля,че можем да се сдобиеме дори с по-добри футболисти от продадените.Тук чувам да гониме Карата?Добре ли сте?

Дори и да се сдобиеме,нали знаеш,че пак трябва време за обиграване,аклиматизиране и т.н.,а иначе Крачаначето трябва да остане-вярвам в него :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 дек 2014 21:58

Защо да не сме добре, Карата е най-слабият футболист в момента в ЦСКА. Сори, ама един гол есен не прави! :)
Ние шампиони ли ще ставаме или ще се грижим за Карата. Не може да спира топка, не може да финтира ек на ек състезател, удар чат-пат точен-верно влиза гол, но чат-пат, сериозно ли поставяте висока оценка за представянето на Карачанаков през есенния дял, щото аз смятам, че е един от най-слабите ни в отбора. :(
Това момче Платини обаче започва да ми допада малко по малко, а за Йоаким смятам, че има качества, но не успява да разгърне потенциала си. Знаете, че мнозина добри футболисти не са успявали да дадат най-доброто в ЦСКА, но след години почваме да се тюхкаме и вайкаме- "Еех, тоя пич що не игра така при нас".

Мораеш ни е предложил брат си Бруно и ако има поне малко от неговия футболен ген, може и да ни свърши добра работа. :)
[offtopic]Жалко, че не успяхме да вземем Рикардо Лаборде преди време- много класен футболист. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 12 дек 2014 22:18

dreben23 написа:Защо да не сме добре, Карата е най-слабият футболист в момента в ЦСКА. Сори, ама един гол есен не прави! :)
Ние шампиони ли ще ставаме или ще се грижим за Карата. Не може да спира топка, не може да финтира ек на ек състезател, удар чат-пат точен-верно влиза гол, но чат-пат, сериозно ли поставяте висока оценка за представянето на Карачанаков през есенния дял, щото аз смятам, че е един от най-слабите ни в отбора. :(
Това момче Платини обаче започва да ми допада малко по малко, а за Йоаким смятам, че има качества, но не успява да разгърне потенциала си. Знаете, че мнозина добри футболисти не са успявали да дадат най-доброто в ЦСКА, но след години почваме да се тюхкаме и вайкаме- "Еех, тоя пич що не игра така при нас".

Мораеш ни е предложил брат си Бруно и ако има поне малко от неговия футболен ген, може и да ни свърши добра работа. :)
[offtopic]Жалко, че не успяхме да вземем Рикардо Лаборде преди време- много класен футболист. :)[/offtopic]

Съгласен съм,че Карата не блести,но не мисля,че трябва да го гониме,ако до края на договора си не се докаже,просто ще си тръгне.Факт е,че доста от качествата на типичното крило ги няма,1в1 е много зле,спирането на топката,аз не се сещам за конкретна ситуация,може би е липса на концентрация,но не всичко зависи от него,трябва и много индивидуална работа с него,за да израства.
Лаборде е в Краснодар,резерва,но той нямаше как да дойде в ЦСКА по нормален начин,аз когато най-силно се говореше,че ще идва,контактувах с един човек,който ми каза,че ако дойде ще е по някаква страшна схема,като с Пакурар например.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 дек 2014 22:25

Каква индивидуална работа...Карачанаков е играч на 22-23 години, професионалеч играч, получава не малка заплата...За каква индивидуална работа говорим.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 13 дек 2014 15:02

Можем да продадем Карачанаков, Апостол Попов и Кукоч! Те разочароват според мен с представянето си! На мястото на Кара можем да пробваме да вземем Жереми Монзоро от Славия, но дори и да не намерим крило, имаме Иван Стоянов, Милисавлевич, Иван Маркович, Луис Суарес и Бойчев!
Буш, Тони Силва, Уршулич, Сънди и Фелипе трябва да останат, до лятото ако искаме да се борим за титлата! Много ми се иска да вземем няколко млади момчета от Литекс като Десподов, Малинов и Гълабов, но това граничи с невъзможното ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 дек 2014 18:22

Който и да продадем от нападението и средата няма да е загуба,дори и Буш.С такива футболисти е пълно,тук може да правят впечатление иначе са си под средно евро ниво.А поредното Платини му трябват и един-два шута на изпроводяк.

Върни се в “Архив”