Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Мнениеот 0007 » 11 окт 2013 12:40

Red_Neck написа:Реакцията на поддръжниците на НПК, гугутки, байловци, качулки и тем производни, много ми напоня на една забележителна сцена от филма "Бай Ганьо"!
Та Ганя в банята, когато се е показал като завършен простак и идиот, се тупа гордо по гърдите и крещи: "Булгар! Булгар!"
Е, във вашия случай виковете са: "Левскар! Левскар!"
Нямам какво повече да кажа ......

ПП: Ще си позволя да цитирам г-н Томислав Русев: " От София до Филипините - пълен срам за сините!"
хайде със здраве

Никой и не иска да казваш нещо.НАслаждавай се на "похода" на красноармейците към 3-тото място и не се прави на по католик от папата.Толкова изцепки имат вашите ненаркомани/недрогирани,че и цял ден да пиша,няма да успея да засегна и 1/3 от тях.Плюс,че това са си наши проблеми и теб не те засягат.Но както знаем българинът разбира от всичко и всеки и гледа да е на всяка манджа мерудия.Прост пример си ти.
Колкото до "истинските левскари",които,за проеден път ще напомня,са истински левскари само пред компютрите и пред телевизорите - не ни трябват такива като вас - трябват ни хора с позиция,хора,даващи времето и парите си за Левски,а не вечно мрънкащи семкаджии.Милене,стой си и ти у вас,на никого не си притрябвал на "Герена",пък си изливай душевните терзания ако щеш и 24/7 тук,във форума.Полза никаква.
ПП Само не мога да разбера къде сте всички компетентни,"истински" левскари,когато Левски има мач - че на мачовете с Нафтата и Локото на стадиона имаше по-малко фенове,отколкото в тази тема "истински левскари"?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Ivanskiq
Контакти:

Re: Прво на отговор срещу г-н Д. Байлов

Мнениеот Ivanskiq » 11 окт 2013 12:42

grasiani написа:
sin4ec написа:Първо, крайно време е като модератор да си обърнеш внимание на правописа. Срамна работа. И в заглавието даже има грешка.
Второ, когато идеш на толкова мачове на Левски, колкото Байлов, тогава ще му дуднеш. Ама ще ти трябват десетина години. Поне.
И трето-лошо няма да имаш мнение и да го защитаваш. Но да ми се правиш на филантроп заради Петев, дето пее КЗЛ и ни нарича говеда, че и да имаш наглостта да заявиш, че " много хора били зад Петев", айде байгън!
На мен Петев ми стана симпатичен след реакцията онази нощ, но това не отменя нещата, които е казал и направил.
Или болката ти е напускането на сливата, която предаде и Петев, и Йока?

Смятах те за разумен и интелигентен човек, не ми разваляй мнението с това което си изплюл тука смятам го, че е временно умопомрачение и нещата са поправими,не се връзвай на хора като Байлов които с държанието си,думите и делата срамят името ЛЕВСКИ,само това, че беше седнал до Батков е достатъчна причина да нямам доверие на този тип.А за това кой колко мачове е посетил на Левски не е критерии кой какви морални и етични ценности носи в себе си.Това което съм написал не го приемай като заяждане, а като приятелска критика понеже имам добри впечатления от теб във форума.Знам,че всеки има различно мнение по даден въпрос ,но има някои неща за които не трябва да има 2 мнения,дано си разбрал какво искам да ти кажа.

+1914 Grasiani! Имам едно предложение, мисля че има смисъл в него, но кажете вие какво мислите. Милен правилно написа тази декларация, в която се подчертава, че никой не може така нагло да си присвоява правото да казва, че той е гласът на синията общност. А анализът на Милен за случилото се от гледната точка на човешките права и ценностите, за които се тупаме по гърдите, че имаме като уж европейски народ, май не са очевидни в НКП. За мотивите на НКП да постъпят така, видяхме, че цялата им историята е съшита с бели конци. Тук много свестни момчета се изказаха, особено браво за статията на г-н Григоров. Зарада такива хора като вас съм горд, че имаме едно обща кауза. И тука спирам знаете защо. Имам едно предложение към вас, само ми кажете кой момент би бил най-добър, за да направим това. Акцията е съвсем цивилозаван, разбира се. Предложението ми е за открито писмо в някоя от медиите до главния постановчик и машинист, гавния виновник за всичко слуцващо се в Левски през последните години. Понеже Батков се е обградил с клакьори, които са си присвоили правото публично да изразяват пред негово величество машиниста неговите собствени мисли и интереси, защо не направим това, от което Батков доста се пази - а именно официална позиция на онези фенове от Левски, които не са съгласни не само с унижаването на футболен клуб Левски по този начин с Петев, но нашето мнение, че ние смятаме батков отговотрен за всичко. С подобно октрито писмо до Батков чрез някоя от медиите и подписите, които можем да съберем под него, ще видим как Тара ще реагира на това. Как ще обяснава после, ако го поканят журналисти и покажат например едно огромно кличество подписи, че той е така желан сред синията общност. Само искам още едно нещо - да не правим братоубийтвена война, ако тези НКП имат доста прегрешения, това си техен проблем, с изтръгването на корена на злото - батков, няма да ги има и тях, поне не в тази уродлива им форма сега. Когато брат ти не постъпва добре срещу теб, не го потъпквай, защото ще поставиш начало на война в семейството. Вместо това изгони външния интригант, който се е настнали удобно в дома ти, подкупва брат ти и го настройва срещу тебе, а за да запази важното си място този външен интригант излага цялото семейство на позор пред всички.

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 11 окт 2013 12:51

fiesta написа:
Blue&Honour написа:
fiesta написа:
Blue&Honour написа:За мен бойкота не беше правилно решение. Иначе беше съгласуван с фенклубовете и фракциите в страната. При всички агитки националният фенклуб взима решенията, които представят публиката на Левски, били те правилни или грешни. А с неходене освен да станем като Славия, друго няма да постигнем. На Борат не му дреме дали има някой на стадиона, пука му обаче когато го псуват и има недоволни от него.

Естествено, че му пука. Нали взема пари от билети. И се пръска от смях как някой ще си плати, за да го псува.

И за твое сведение: през 19-и век мошеници в САЩ са организирали представления, които са се свеждали до това да ги псува цяло населено място. Като за тази цел, всеки от това място си купува билет. И накрая мошениците се изнасят с парите, като оставят някое дете да отнесе пердаха.

Така че благодаря, но не, благодаря!

Тия пари от билети са нищожни за Батков. Я кажи твойто решение кво е? Да си седиш вкъщи, да лаеш по форумите и да чакаш нещата се оправят от само себе си? Няма да стане тая работа. Дела трябват.

Като тези действия на Байлов и другите ли? Че ти подбуждаш към криминално деяние! Това, което стана с Петев, е криминално деяние! Без мен!

Ти си неадекватен. Аз ти говоря за дела срещу Батков, ти си говориш за други неща....

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 окт 2013 13:04

Калигула написа:
BadBoy написа:В какво се изразява същия този идеал, стига заучени фрази, покажи делата, само те са това, което оставя всеки след себе си?

:shock: :shock: :shock: :shock:
Ъъъ... ти запознат ли си с дейността на нашият патрон- Васил Левски? Запознат ли си с цялата история на нашия клуб? ;) Запознай се и заповядай да дискутираме.

Аз предлагам дискусията да започне сега,но гледайте да включите някой по умен момък и девойка,че като гледам настроението на хората ще ви стане доста горещо.Също така по тази тема да изкажа отново одобрението си за това което прави Милен в името на нормалните любители на футбола въобще,а не само само относно тези несъстоятелни "левскари".на хранилка при доносника.Милене,вземи моля те и направи една тема за синята идея,за да ни осветлят тези индивиди що за чудо е това.Яде ли се,пие ли се,е.е ли се,съблича ли се?С това не искам да обидя нормалните левскари,а да покажем всички заедно,без значение от клубна принадлежност на разпасаната команда от НПК какви са нещастници.Надявам се да разбереш мотива и идеята на това мое искане правилно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 окт 2013 13:09

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:На Байлов трябва само няколко експресни въпроса да му се зададат:

1.След като декларирахте подкрепа за Йоканович, как така сядате рамо до рамо с човека,който еднолично е взел решение да уволни Йока

2.Сред хората участвали в събличането на Петев, имаше ли стюарди?
3.Сред въпросните "юнаци" участвали в тази свинщина, беше ли човекът който миналата година скочи да бие Базил Де Карвальо, засипвайки го с псувни и расистки обиди?
4.В тази групичка, имаше ли човек,който преди време хвърли банан по Дъстли Мулдер?

Винаги съм знаел че има умни и възпитани хора между левскарите,както и между всички привърженици на тази игра.Вторият достоен за уважение ЧОВЕК,а съм сигурен че има хиляди като вас.Поклон пред теб и Милен!Достойни мъже и надявам се родители.Нека има повече като вас поставящи истината пред сляпата фенщина.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yasen
Контакти:

Re: Прво на отговор срещу г-н Д. Байлов

Мнениеот yasen » 11 окт 2013 13:12

Ivanskiq написа:
grasiani написа:
sin4ec написа:Първо, крайно време е като модератор да си обърнеш внимание на правописа. Срамна работа. И в заглавието даже има грешка.
Второ, когато идеш на толкова мачове на Левски, колкото Байлов, тогава ще му дуднеш. Ама ще ти трябват десетина години. Поне.
И трето-лошо няма да имаш мнение и да го защитаваш. Но да ми се правиш на филантроп заради Петев, дето пее КЗЛ и ни нарича говеда, че и да имаш наглостта да заявиш, че " много хора били зад Петев", айде байгън!
На мен Петев ми стана симпатичен след реакцията онази нощ, но това не отменя нещата, които е казал и направил.
Или болката ти е напускането на сливата, която предаде и Петев, и Йока?

Смятах те за разумен и интелигентен човек, не ми разваляй мнението с това което си изплюл тука смятам го, че е временно умопомрачение и нещата са поправими,не се връзвай на хора като Байлов които с държанието си,думите и делата срамят името ЛЕВСКИ,само това, че беше седнал до Батков е достатъчна причина да нямам доверие на този тип.А за това кой колко мачове е посетил на Левски не е критерии кой какви морални и етични ценности носи в себе си.Това което съм написал не го приемай като заяждане, а като приятелска критика понеже имам добри впечатления от теб във форума.Знам,че всеки има различно мнение по даден въпрос ,но има някои неща за които не трябва да има 2 мнения,дано си разбрал какво искам да ти кажа.

+1914 Grasiani! Имам едно предложение, мисля че има смисъл в него, но кажете вие какво мислите. Милен правилно написа тази декларация, в която се подчертава, че никой не може така нагло да си присвоява правото да казва, че той е гласът на синията общност. А анализът на Милен за случилото се от гледната точка на човешките права и ценностите, за които се тупаме по гърдите, че имаме като уж европейски народ, май не са очевидни в НКП. За мотивите на НКП да постъпят така, видяхме, че цялата им историята е съшита с бели конци. Тук много свестни момчета се изказаха, особено браво за статията на г-н Григоров. Зарада такива хора като вас съм горд, че имаме едно обща кауза. И тука спирам знаете защо. Имам едно предложение към вас, само ми кажете кой момент би бил най-добър, за да направим това. Акцията е съвсем цивилозаван, разбира се. Предложението ми е за открито писмо в някоя от медиите до главния постановчик и машинист, гавния виновник за всичко слуцващо се в Левски през последните години. Понеже Батков се е обградил с клакьори, които са си присвоили правото публично да изразяват пред негово величество машиниста неговите собствени мисли и интереси, защо не направим това, от което Батков доста се пази - а именно официална позиция на онези фенове от Левски, които не са съгласни не само с унижаването на футболен клуб Левски по този начин с Петев, но нашето мнение, че ние смятаме батков отговотрен за всичко. С подобно октрито писмо до Батков чрез някоя от медиите и подписите, които можем да съберем под него, ще видим как Тара ще реагира на това. Как ще обяснава после, ако го поканят журналисти и покажат например едно огромно кличество подписи, че той е така желан сред синията общност. Само искам още едно нещо - да не правим братоубийтвена война, ако тези НКП имат доста прегрешения, това си техен проблем, с изтръгването на корена на злото - батков, няма да ги има и тях, поне не в тази уродлива им форма сега. Когато брат ти не постъпва добре срещу теб, не го потъпквай, защото ще поставиш начало на война в семейството. Вместо това изгони външния интригант, който се е настнали удобно в дома ти, подкупва брат ти и го настройва срещу тебе, а за да запази важното си място този външен интригант излага цялото семейство на позор пред всички.

добра идея, харесвам и одобрявам...

lavinkata
Контакти:

Мнениеот lavinkata » 11 окт 2013 13:18

Здравейте,реших да споделя мнението си и аз,след като досега съм бил само читател на форума.На 45год.съм на Герена съм от 42год. от които 25 съм бил в сектор Б,след това станах от,, професорите'' в А сектор и нямам пропуснат домакински мач.Желанието ми не е да се разделяме на сектори,но искам само да отбележа,че и ние сме били ,,ултраси"и ние сме се били с чорбари,и ние сме влизали в схватки с МИЛИЦИЯТА!Но никога не сме се обръщали против другите сектори,както се случва напоследък.Не може едно ядро от 200 човека да налагат мнението си над останалите.Не съм за Петев или за Йока важно е само едно: ЛЕВСКИ,и затова мисля,че подобни случки не бива да се позволяват.Наистина след случката доста хора няма да дойдат на стадиона,защото се притесняват от конфронтации,заради различното им мнение.Свидетел съм как стюарди посягат и се държат арогантно понякога с фенове които повреме на мач изказват мнение различно от това на НФК.Затова мисля че трябва да се намери начин за истинско обединение на всички фенове може би не по форуми и т.н.защото тук само си чешем езиците.Призовавам за по толерантно отношение между нас без значение кой кого подкрепя.Преди години когато Наско си свали гащите на 15 метра от мен го отписах от левскарите и хората въобще (това е предателство и по лошо от думите на Петев,ако ги е казал), но въпреки всичко когато дойде като ръководител никога не съм го псувал, просто защото смятам че ЛЕВСКИ е над всичко.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 окт 2013 14:20

Eто още две мнения на възхитени от постъпката на празните глави
Ненормално е това, което се случи в Левски. Поведението на запалянковците мина всякакви граници. С тези неща станахме за резил на целия свят. Не трябва да се приемат оставките на Иво Тонев и Наско Сираков. Не знам тази реакция само на тази група фенове ли е, или на цялата синя общественост. Аз мисля, че е на тази група, която направи цирка.

Добромир Жечев
легенда на Левски

Не може феновете да определят кой да е треньор

И мен като всички хора, които обичат Левски, ме е СРАМ
Това черно петно никога няма да се изчисти и да бъде забравено
Предраг Пажин
бивш футболист на Левски

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 окт 2013 14:49

Novembre написа:
Blue&Honour написа:
milen.hristov написа:
Blue&Honour написа:Обаче ти нямаш проблем с клякането пред Борат, само случката с Прашката ти е проблем, а?

АЗ ръката на Батков не съм я стискал за сметка на вас, дори през последните 4 месеца със Сираков

батков мое ме стисне за уя мене. Та не разбрах ти анти или про Батков си?

Миленчо,е про-томислав т.е про-тара.

Май не аз, а байлов вчера само дето не клекна под бюрото и не направи фелацио,на този срещу който само ден по-рано, крещеше ''къде е мустака да го убия''

Върни се в “Архив”