grasiani написа:sin4ec написа:Първо, крайно време е като модератор да си обърнеш внимание на правописа. Срамна работа. И в заглавието даже има грешка.
Второ, когато идеш на толкова мачове на Левски, колкото Байлов, тогава ще му дуднеш. Ама ще ти трябват десетина години. Поне.
И трето-лошо няма да имаш мнение и да го защитаваш. Но да ми се правиш на филантроп заради Петев, дето пее КЗЛ и ни нарича говеда, че и да имаш наглостта да заявиш, че " много хора били зад Петев", айде байгън!
На мен Петев ми стана симпатичен след реакцията онази нощ, но това не отменя нещата, които е казал и направил.
Или болката ти е напускането на сливата, която предаде и Петев, и Йока?
Смятах те за разумен и интелигентен човек, не ми разваляй мнението с това което си изплюл тука смятам го, че е временно умопомрачение и нещата са поправими,не се връзвай на хора като Байлов които с държанието си,думите и делата срамят името ЛЕВСКИ,само това, че беше седнал до Батков е достатъчна причина да нямам доверие на този тип.А за това кой колко мачове е посетил на Левски не е критерии кой какви морални и етични ценности носи в себе си.Това което съм написал не го приемай като заяждане, а като приятелска критика понеже имам добри впечатления от теб във форума.Знам,че всеки има различно мнение по даден въпрос ,но има някои неща за които не трябва да има 2 мнения,дано си разбрал какво искам да ти кажа.
+1914 Grasiani! Имам едно предложение, мисля че има смисъл в него, но кажете вие какво мислите. Милен правилно написа тази декларация, в която се подчертава, че никой не може така нагло да си присвоява правото да казва, че той е гласът на синията общност. А анализът на Милен за случилото се от гледната точка на човешките права и ценностите, за които се тупаме по гърдите, че имаме като уж европейски народ, май не са очевидни в НКП. За мотивите на НКП да постъпят така, видяхме, че цялата им историята е съшита с бели конци. Тук много свестни момчета се изказаха, особено браво за статията на г-н Григоров. Зарада такива хора като вас съм горд, че имаме едно обща кауза. И тука спирам знаете защо. Имам едно предложение към вас, само ми кажете кой момент би бил най-добър, за да направим това. Акцията е съвсем цивилозаван, разбира се. Предложението ми е за открито писмо в някоя от медиите до главния постановчик и машинист, гавния виновник за всичко слуцващо се в Левски през последните години. Понеже Батков се е обградил с клакьори, които са си присвоили правото публично да изразяват пред негово величество машиниста неговите собствени мисли и интереси, защо не направим това, от което Батков доста се пази - а именно официална позиция на онези фенове от Левски, които не са съгласни не само с унижаването на футболен клуб Левски по този начин с Петев, но нашето мнение, че ние смятаме батков отговотрен за всичко. С подобно октрито писмо до Батков чрез някоя от медиите и подписите, които можем да съберем под него, ще видим как Тара ще реагира на това. Как ще обяснава после, ако го поканят журналисти и покажат например едно огромно кличество подписи, че той е така желан сред синията общност. Само искам още едно нещо - да не правим братоубийтвена война, ако тези НКП имат доста прегрешения, това си техен проблем, с изтръгването на корена на злото - батков, няма да ги има и тях, поне не в тази уродлива им форма сега. Когато брат ти не постъпва добре срещу теб, не го потъпквай, защото ще поставиш начало на война в семейството. Вместо това изгони външния интригант, който се е настнали удобно в дома ти, подкупва брат ти и го настройва срещу тебе, а за да запази важното си място този външен интригант излага цялото семейство на позор пред всички.