Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Red_Girl написа:шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама
Аа, на армията все пак вкарваме гол..Айде нема нужда.
Жалко![]()
![]()
дано Тони Здравков има няколко ката дрехи и един чаршаф под ръка
rsk написа:Мляко с ориз написа:rsk написа:Мляко с ориз написа:rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.
Ето заради такива "ултра селяци" като теб днеска цяла Европа ни се смее, любителю на дрогата.
Много ми е интересно, ако утре тея качулати 10 тина получат поръчка да те пречукат понеже си настъпил нечий интерес, пак ли така пламенно ще ги защитаваш, смешник.
На тебе дришльо да ти изясня, че наркотици даже и не съм опитвал. Страстта към футболния отбор и дрогата са различни неща и не вървят ръка за ръкаПИТАМ ПОЗНАВАТЕ ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА, ЧЕ РАЗДАВАТЕ КВАЛИФИКАЦИИ БЕ??? Компютърни мишлета сте всичките, е това са феновете на Левски в бонг. За другите отбори не знам.
Дришльо ще викаш на събратята си от махалата, смешник филмиран. Не бил опитвал дрога, а ми защитава най-големите боклуци в обществото. Ясен си ми, жалкар.
Дришльо абсолютен си. Питам те колко от тия момчета познаваш, че да обясняваш, че са боклуци и взимат дрога? Айде отговаряй бе, нежалък!
Томислав написа:GMUC_48 написа:Томислав написа:GMUC_48 написа:Господин Томислав, гледахте ли предаването на Милен Цветков и "беззъбите ултраси" в студиото заедно с Кокала, които ненавиждат истинската причина да бъдем на това дередже - вашият благодетел г-н, другар Тодор Батков?
Нямах тази възможност. Ако сте на различно мнение от автора на декларацията, моля споделете го. Ще се радвам да го обсъдим.
П.П. Ще Ви помоля да спазваме коректния тон взаимно. Г-н Тодор Батков е президент на Левски и като такъв го уважавам, но не ми е благодетел!
Не са хубави тия работи дето ги говорите и настройвате левскарите едни срещу други. Ония момчета оня ден просто бяха афектирани и са го направили единствено от любов към Левски.
Ние като фенове нямаме друг отговор на дългогодишната гавра на Батков с клуба.
Тези "афектирани" и амфетаминирани момчета са на заплата към клуба! За това ако са афектирани от нещо, Ивайло Петев има най-малка вина за това! Защо не си изляха чувствата върху човека, докарал ги до това състояние? Защото не им стиска! Защото ще им резнат субсидиите! И какво постигнаха с това си действие? Две оставки на ръководители, Левски без треньор и СРАМ! Ама голям СРАМ! И то на уж "любимия" им клуб! Така ли се поддържа Левски? Това ли им е любовта към клуба?
bilyaletdinov написа:milen.hristov написа:Може да съм искал оставката на Гонзо, и с право защото очевидно не става, оставка съм скандирал срещу него. Но никога е бих си позволил подобно нещо, въпрос на добро възпитание
Милене, не ми се рови да търся твои цитати за Гонзо. Та как Гонзо се оказа най-големият престъпник в историята на Левски, а на Наско който години наред работи против Левски и един от архитектите на титлите на Литекс, ще му целуваме задника??? Всеки фен си има позиция, която може да изкаже за създалата се ситуация в някоя от многото теми. Кому беше нужно да пускаш цяла тема и да се правиш на интересен?
rsk написа:Изобщо не е проблема в Петев бе, тъпи ли сте? Проблема беше в Петев, колкото Пеевски е причина за искането на оставка на правителството. Това беше просто върха и е време да се промени нещо. Да се измитат всичките! Перчема, *******ко, мустака, дончо донев и всички други паразити в Левски.
Мляко с ориз написа:rsk написа:Мляко с ориз написа:rsk написа:Мляко с ориз написа:rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.
Ето заради такива "ултра селяци" като теб днеска цяла Европа ни се смее, любителю на дрогата.
Много ми е интересно, ако утре тея качулати 10 тина получат поръчка да те пречукат понеже си настъпил нечий интерес, пак ли така пламенно ще ги защитаваш, смешник.
На тебе дришльо да ти изясня, че наркотици даже и не съм опитвал. Страстта към футболния отбор и дрогата са различни неща и не вървят ръка за ръкаПИТАМ ПОЗНАВАТЕ ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА, ЧЕ РАЗДАВАТЕ КВАЛИФИКАЦИИ БЕ??? Компютърни мишлета сте всичките, е това са феновете на Левски в бонг. За другите отбори не знам.
Дришльо ще викаш на събратята си от махалата, смешник филмиран. Не бил опитвал дрога, а ми защитава най-големите боклуци в обществото. Ясен си ми, жалкар.
Дришльо абсолютен си. Питам те колко от тия момчета познаваш, че да обясняваш, че са боклуци и взимат дрога? Айде отговаряй бе, нежалък!
Жалкар, ти адвокат ли си им, какъв си? В свободното си време си лапате ли, дрисък? Ти сигурно всичките ги знаеш поименно? Аз пък те питам като ги познаваш и още по-жалкото оправдаваш поведението им, защо се крият с качулки и защо ходят 10 човека да я "свърщат тая работа" бе смешник. Или ти си един от тях и вчера беше там смешко.
И аз за разлика от теб не скачам в съотношение 10:1
Не, бе те феновете от вчера въобще не вземат дрога и не са от контингента, дето им се плаща да бият и да "всяват респект". Нелеп си. Направо са хрисими и чисти като момини сълзи.
g_d_i написа:ПОДКРЕПЯМ С 2 РЪЦЕ написаното от автора на темата. Аз не пропускам мач на отбора, но и не съм член на никаква организация. Това, което е написал Милен е истината. Който следи отбора от дълго време ще разбере.Радвах се преди , че нямаме в агитката хора като дучето и останалите прасета. Гугутката трябва да спре да се прави на "Дуче". Ако Сираков не преосмисли решението си предава всички истински ЛЕВСКАРИ. Ще добавя , че Гонзо е най - големият левскар, който не го харесва да мълчи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта