Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Мнениеот Без име » 11 сеп 2013 19:18

Да имаш високо самочувствие не е отрицателна черта. Слабите и безхарактерни хора нямат самочувствие. Аз съм горд, че съм българин и Левскар.
Вие, ако не обичате да го "навирате в очите на другите", си стойте в ъгъла и при победа може да се покажете. ;)
[center]1914[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 сеп 2013 19:28

Без име написа:Да имаш високо самочувствие не е отрицателна черта. Слабите и безхарактерни хора нямат самочувствие. Аз съм горд, че съм българин и Левскар.
Вие, ако не обичате да го "навирате в очите на другите", си стойте в ъгъла и при победа може да се покажете. ;)

Ама ти все си ми някаква опозиция :mrgreen:
Да, нека всички се гордеем, че сме българи. Нека левскарите се гордеем, че сме левскари. Нищо лошо в това. Обаче това ни заслепява, сякаш заради историята ще вземем еди кой си мач. Ама виждаш, че историята не ни помага никак в момента. Трябва да сме здраво стъпили на земята и да работим в настоящето, за светло бъдеще, уважавайки историята, ако мога така да се изразя. Що се отнася до това дали съм в ъгъла, за мен няма проблем, не обичам да се навирам на някого, обаче след загуба не се крия, което е по-важно от това да се пъча от колко велик отбор съм. Все пак всеки си има мнение, това си е моето, като не се опитвам да ти го наложа по никакъв начин. Ти мислиш по-различно - окей!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 сеп 2013 19:34

Йока няма да рискува с пускането на новия вратар и французина, като титуляри, защото едва ли за 5 дена ще се сработят с отбора и някоя тъпа грешка породена от същото, след която да падне гол и ще бъдат посрещнати на вилица, лично мнение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2013 20:20

Без име написа:Да имаш високо самочувствие не е отрицателна черта. Слабите и безхарактерни хора нямат самочувствие. Аз съм горд, че съм българин и Левскар.

Подкрепям това мнение напълно! Мухльовците и неверниците да не идват на Герена в неделя, ние ще бием и без тях! То пък са ни притрябвали семкаджии, дето в 10 минута викат " Айде играйте, бе!" и вадят второто пакетче слънчоглед, надлежно закупен от циганската сергия..." най-едрото семе върху мача, молим, ще се оверите!". Да ви е сладко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 11 сеп 2013 20:27

дано да ги победиме лудогорец при победа се връщаме в борбата за титлата

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 сеп 2013 20:30

sin4ec написа:

Подкрепям това мнение напълно! Мухльовците и неверниците да не идват на Герена в неделя, ние ще бием и без тях! То пък са ни притрябвали семкаджии, дето в 10 минута викат " Айде играйте, бе!" и вадят второто пакетче слънчоглед, надлежно закупен от циганската сергия..." най-едрото семе върху мача, молим, ще се оверите!". Да ви е сладко!

Да разбирам, че семкаджия ли ме наричаш? Щото аз си водех диалог с това момче... Страшно добър тон се поддържа. Едно мнение иначе и сме вече семкаджии. Значи аз как нарека общо повечето хора? Наркомани от СЗ? Ако продължавате така да обиждате обикновените левскари, накрая ше си останете само вие в секБтор. Приемам го това като лична обида.. Ако не си ме визирал, извинявай. Обаче ми писна левскари да обиждат левскари ей така.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2013 20:41

Изобщо не визирам теб, ясно съм формулирал за кои се отнася! Ако си се засегнал, се извинявам!
Спорове водим всички, не е в това въпросът. Чисто футболно Лц са пред нас, но пък Гонзо показа, че са прехвалени ягоди и само съдията и късметът ги спасиха от позорен разгром. Не ги величайте толкова, а ние сме доказвали в далеч по-тежки ситуации, че сме Левски! Нашата работа като фенове е да подкрепяме отбора. Който не иска-да не идва, това ми беше идеята. И малко вяра трябва, особено им е нужна на тези долу. Ако не ние, кой ще им я даде?
pp Ходя в сектор В открай време
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 сеп 2013 20:58

слабите места в отборчето на Лудогорец са центриранията в наказателното поле ,особенно в малкото ,така паднаха някой от головете на Базел и Черно море ,друга слаба черта е отнемането на възможността да владеят топката ,не им ли даваш възможност да владеят достатъчно топката и ако проявиш и по-голяма агресия това отборче- еднодневка е готово да загуби с разлика всеки мач
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 сеп 2013 21:04

Avanti_Ragazzi написа:Дерби може да имате само с Нови Пазар, Преслав и Търговище! За да имате дерби с гранд като ЛЕВСКИ, ви трябва история, традиция и фенска маса! Нещо което вие нямате и няма как да имате! Вие сте отбор на 3 години, а ЛЕВСКИ на 100! :lol:

Може да сте шампиони, може и КЕШ да сте взели но си оставате поредните дето гостуват на Герена и нищо повече! С тази разлика, че сте шампион и имате добър отбор, но нищо повече! Нито имате история, нито успехи, нито имате фенове, нито традиция да се сравнявате с нас! Единственото място където може да се сравняват ЛЕВСКИ с Лудогорец е зеленият терен, на всяко друго поприще е несравнимо да се съпоставят двата клуба един с друг! ЛЕВСКИ е просто друга галактика като клуб сравнение с Лудогорец! Само като се види каква атмосфера създават сините ултраси и се сравни с феновете на Лудогорец спорът свършва на секундата, да не говорим пък за други неща!

Не сме на три години :) Просто от три години сме на върха, през което време вие и онези дишате прахоляк ;)
Наистина, единственото място за сравнение е зеления терен. Хубаво е, че си го разбрал. Всичко останало може да е лишено от съдържание без това.
Много добре знаеш, че не сме просто поредните, които гостуват на Герена. Вдигни поглед, отгоре са две статии от 4, посветени на мача "Левски" - Лудогорец. Другите две са за националния отбор. Това са топ новините в момента.
Ние може да нямаме ултраси като вашите, но имаме други неща. Не твърдим, че гоним някакво първенство с тях, но си ги имаме и им се радваме. Например нашата публика е много по-широкоспектърна от вашата. Процентът на децата и жените е много повече застъпен. Много повече фенове на отбора можеш да срещнеш случайно в града. ..
Хайде да не издребняваме, но не виждам защо да не се уважаваме малко. Вашата история и атмосферата по трибуните не ви я оспорваме. Няма да оспорим и играта ви, ако я покажете. В това отношение феновете на Лудогорец също сме за пример - на черното не казваме бяло. Ако играем слабо, признаваме го. Ако друг играе силно, също.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 сеп 2013 21:13

sin4ec написа:Изобщо не визирам теб, ясно съм формулирал за кои се отнася! Ако си се засегнал, се извинявам!
Спорове водим всички, не е в това въпросът. Чисто футболно Лц са пред нас, но пък Гонзо показа, че са прехвалени ягоди и само съдията и късметът ги спасиха от позорен разгром. Не ги величайте толкова, а ние сме доказвали в далеч по-тежки ситуации, че сме Левски! Нашата работа като фенове е да подкрепяме отбора. Който не иска-да не идва, това ми беше идеята. И малко вяра трябва, особено им е нужна на тези долу. Ако не ние, кой ще им я даде?
pp Ходя в сектор В открай време

Какъв съдия, какъв късмет?
Късметът беше с "Черно море", че си вкараха почти всички положения.
Сигурно говориш за онази неправилно отсъдена засада, но това положение беше от пряк свободен удар, който съдията неправилно отсъди в полза на "Черно море". Минев не игра с ръка, а с гърди. Това беше груба съдийска грешка в ущърб на Лудогорец.
Няма какво да сравнявате с мача с "Черно море", защото това беше краят на една натоварваща серия за Лудогорец и един мач, който не беше сериозно предизвикателство на фона на всичко изиграно преди това.
А в неделя започва новата серия. Вие сте по-голям дразнител. Има и още нещо, от което не знам какъв ще е ефектът. Стоев за пръв път има време на спокойствие за да тренира отбора. Досега всичко се случваше в движение и с по два мача на седмица, без реална възможност да направи сериозни промени. Така че в мача с вас ще има частична премиера. Да видим какво ще е. Ще е интересно, встрани от страсти и т.н. Може би и при вас ще има някаква промяна. Взехте глътка въздух, също имахте време за корекции. Така че - интересен мач.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”