Вие, ако не обичате да го "навирате в очите на другите", си стойте в ъгъла и при победа може да се покажете.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Без име написа:Да имаш високо самочувствие не е отрицателна черта. Слабите и безхарактерни хора нямат самочувствие. Аз съм горд, че съм българин и Левскар.
Вие, ако не обичате да го "навирате в очите на другите", си стойте в ъгъла и при победа може да се покажете.
Без име написа:Да имаш високо самочувствие не е отрицателна черта. Слабите и безхарактерни хора нямат самочувствие. Аз съм горд, че съм българин и Левскар.
sin4ec написа:Без име написа:Да имаш високо самочувствие не е отрицателна черта. Слабите и безхарактерни хора нямат самочувствие. Аз съм горд, че съм българин и Левскар.
Подкрепям това мнение напълно! Мухльовците и неверниците да не идват на Герена в неделя, ние ще бием и без тях! То пък са ни притрябвали семкаджии, дето в 10 минута викат " Айде играйте, бе!" и вадят второто пакетче слънчоглед, надлежно закупен от циганската сергия..." най-едрото семе върху мача, молим, ще се оверите!". Да ви е сладко!
Avanti_Ragazzi написа:Дерби може да имате само с Нови Пазар, Преслав и Търговище! За да имате дерби с гранд като ЛЕВСКИ, ви трябва история, традиция и фенска маса! Нещо което вие нямате и няма как да имате! Вие сте отбор на 3 години, а ЛЕВСКИ на 100!![]()
Може да сте шампиони, може и КЕШ да сте взели но си оставате поредните дето гостуват на Герена и нищо повече! С тази разлика, че сте шампион и имате добър отбор, но нищо повече! Нито имате история, нито успехи, нито имате фенове, нито традиция да се сравнявате с нас! Единственото място където може да се сравняват ЛЕВСКИ с Лудогорец е зеленият терен, на всяко друго поприще е несравнимо да се съпоставят двата клуба един с друг! ЛЕВСКИ е просто друга галактика като клуб сравнение с Лудогорец! Само като се види каква атмосфера създават сините ултраси и се сравни с феновете на Лудогорец спорът свършва на секундата, да не говорим пък за други неща!
sin4ec написа:Изобщо не визирам теб, ясно съм формулирал за кои се отнася! Ако си се засегнал, се извинявам!
Спорове водим всички, не е в това въпросът. Чисто футболно Лц са пред нас, но пък Гонзо показа, че са прехвалени ягоди и само съдията и късметът ги спасиха от позорен разгром. Не ги величайте толкова, а ние сме доказвали в далеч по-тежки ситуации, че сме Левски! Нашата работа като фенове е да подкрепяме отбора. Който не иска-да не идва, това ми беше идеята. И малко вяра трябва, особено им е нужна на тези долу. Ако не ние, кой ще им я даде?
pp Ходя в сектор В открай време
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта