Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Мнениеот amstel_beer » 16 юли 2013 00:36

Kris_men2000 написа:Имаше на времето един немец който мисли 2 месеца дали да стане треньор на ЛЕВСКИ и след това го изхвърлиха от отбора след 7 кръга.Мисля че този немец го докара пак Сираков.Та този анонимник сърбина ще е същият като немеца.ТУК СЕ ЗАКЛЕВАМ ЧЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЩЕ ТЪРСИМ ПАК НОВ ТРЕНЬОР (НЕКАДЪРНИК).В ТОВА СЪМ 1000% СИГУРЕН.ЛЕВСКИ Е ПЪЛЕН С НЕКАДЪРНИ МАЛОУМНИ ТЪПИРИ.

Г-н Батков какъв "мръсен номер" сте подготвили за новия треньор, та ни подготвяте за уволнението му още от сега?! 8-)

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 16 юли 2013 00:37

Kris_men2000 написа:Имаше на времето един немец който мисли 2 месеца дали да стане треньор на ЛЕВСКИ и след това го изхвърлиха от отбора след 7 кръга.Мисля че този немец го докара пак Сираков.Та този анонимник сърбина ще е същият като немеца.ТУК СЕ ЗАКЛЕВАМ ЧЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЩЕ ТЪРСИМ ПАК НОВ ТРЕНЬОР (НЕКАДЪРНИК).В ТОВА СЪМ 1000% СИГУРЕН.ЛЕВСКИ Е ПЪЛЕН С НЕКАДЪРНИ МАЛОУМНИ ТЪПИРИ.

Незнам за теб какво значи анонимник,и ако Йоканович е анонимник то незнам какви са Йешич,Янкович,Достанич,Митов и тем подобни.
[offtopic]Тапир е едно,а тъпир е някаква нова дума :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 16 юли 2013 01:57

Сто на сто шампион стана треньор на "Левски". Сърбинът Славиша Йоканович (44 г.) има 3 титли за три сезона в професията. Два пъти специалистът триумфира с "Партизан" и веднъж - с "Муангтонг Юнайтед" (Тайланд).

Славиша Йоканович е специалист от класа, но и чешит. През 2000 г. спечели наградата за треньор №1 на Сърбия. Но отказа да я получи. Прецени, че не заслужава отличието, защото "Партизан" се представи слабо в групите за Купата на УЕФА.

Дуци: Доминацията на „Партизан" почна от него

"Доминацията на "Партизан" в Сърбия започна от Славиша Йоканович, а това значи много - сподели Драголюб Симонович-Дуци, бившият спортен директор на ЦСКА. - С него отборът спечели титлата за 2008-а и 2009-а, после дойдоха още четири поредни.
Според мен "Левски" не можеше да намери по-добро решение.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 юли 2013 06:25

Славиша е поредното "тримесечие" , което ще мине под ножа.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 16 юли 2013 07:40

След като събра спонсори и футболистчета за ЦСКА и избра треньор на Левски сега правителството може да се обърне и към протестиращите да види с какво може да им помогне , нищо че тези протестиращи са с хиляди пъти повече от публиката на двата комунистически гранда за последните 10 години :!:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 юли 2013 08:35

След като разбрах за колко време му е договора, положението се изясни.
Замазване на очите.
Явно никой не мисли за бъдещето на Левски.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 юли 2013 09:58

Пожелавам успех на новия треньор. Целта едва ли ще е титлата, а по скоро да направи отбор защото сега нямаме такъв.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 юли 2013 11:00

Vladislav Tonev написа:Добър вечер !
Скоро не съм писал във форума, но днес след назначението на Йоканович реших да драсна няколко реда, тъй като съм запознат детайлно с първенството на Сърбия последните 2-3 години.
Първо - не мисля, че да направиш дубъл с Партизан в последните няколко години е кой знае колко трудно. Сръбското първенство категорично е по-слабо от Българското и затова и Сръбския клубен футбол не може да се похвали с никакви успехи от години. Спомнете си, че Партизан едвам биха "гранда" Тромсьо за да влязат в групите на ЛЕ миналата година и после отпаднаха в групите без да вземат победа. Отбора разполага с най - добрите играчи и бюджет в Сърбия и дори Цървена Звезда не могат да ги доближат. Често накрая на първенството разликата в полза на Партизан надхвърля 10 точки т.е те просто печелят с лекота. В Звезда постоянно ( бих казал почти на всеки полусезон ) се сменят и играчите и треньора, затова не може да се изгради силен отбор и те не могат да се похвалят с почти никави успехи последните години. Следващите отбори по сила са Ягодина и Войводина, а те са на нивото на Берое и Славия - т.е в България няма да са в петицата. Смея да твърдя, че оценката ми е реалистична. Така, че не си мислете, че можете да изтъквате дубъла в Сърбия, като кой знае какво постижение !
За мен е съмнително защо Йоканович е бил 3 години безработен (!) и след това отива да работи в Тайланд (!) затова аз приемам с голяма доза скептицизъм това назначение. Надявам се той да разсее тези съмнения с течение на времето, но... аз определено не мисля, че той има кой знае каква визитка.
Не зная за Вас, но аз като Българин и Левскар бих искал отбора на сърцето ми да се води точно от Българин и Левскар ! Само такъв човек, ще знае какво е Левски !
Времето ще покаже какво ще се случи...
Лека вечер на всички !
Левски завинаги !

Приятелю, и аз много искам ЛЕВСКАР и БЪЛГАРИН за треньор на Левски, но ще ти изброя няколко такива, които водеха отбора последните години и нищо не постигнаха- Велислав Вуцов, Ясен Петров, Гонзо, Илиян Илиев, Митов. Мога да добавя и Кокала, но при него поне станахме шампиони, макар и с никаква игра. Нека пожелаем успех на Йоканович и дано направи отбор. За мен е радващо, че е млад и дано е нахъсан да работи здраво и да се доказва.

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 16 юли 2013 11:39

сини богове написа:Приятелю, и аз много искам ЛЕВСКАР и БЪЛГАРИН за треньор на Левски, но ще ти изброя няколко такива, които водеха отбора последните години и нищо не постигнаха- Велислав Вуцов, Ясен Петров, Гонзо, Илиян Илиев, Митов. Мога да добавя и Кокала, но при него поне станахме шампиони, макар и с никаква игра. Нека пожелаем успех на Йоканович и дано направи отбор. За мен е радващо, че е млад и дано е нахъсан да работи здраво и да се доказва.

Аз мисля, че има достатъчно български треньори, които са Левскари и са доста по-интелигентни и най-вече можещи от изброените от теб ! Моето мнение е, че нито един от по-горе посочените не ставаше за треньор на Левски. Може би са идеални за Славия или Черно Море, но не и за Левски.
Да с тези хора не постигнахме нищо, но човека който ни донесе най-много радост и успехи последните 15 години отговаряше на посочения от мен профил !
Един чужденец си остава чужденец за мен !
А Йоканович има възможност да ме опровергае и да ме накара да си променя мнението ! :)
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юли 2013 11:39

"Доминацията на "Партизан" в Сърбия започна от Славиша Йоканович, а това значи много - сподели Драголюб Симонович-Дуци, бившият спортен директор на ЦСКА. - С него отборът спечели титлата за 2008-а и 2009-а, после дойдоха още четири поредни. Според мен "Левски" не можеше да намери по-добро решение, след като Станимир Стоилов отказа, а Димитър Димитров-Херо няма възможност да дойде на "Герена". От една страна, на "Левски" е необходим такъв треньор - млад, но не е някой, който сега ще се учи. Има добра визитка и име, има доказани умения. От друга страна - на Йоканович също е необходима по-сериозна работа, след като неочаквано отиде в Тайланд миналата година. Йоканович е голямо футболно име. Не бих казал, че се познаваме, защото три кафета и 20 думи в обща компания - това не е кой знае какво познанство. А и той още в началото на 90-те години замина в Испания. Обаче си е известна личност в Сърбия още като футболист. Малко е нестандартен. А и да отидеш в Тайланд в разцвета на кариерата си, трябва да си нестандартен, нали? Там си е място за треньорски залез. През 2009-а помня, че си тръгна малко обиден от "Партизан". Вървяха приказки за разногласия с ръководството, но не знам конкретно. Сбогува се трогателно чрез много хубаво писмо - с феновете, ръководството, футболистите. Благодари им, пожела им успехи, беше впечатляващо, културно. Е, може би по-добре беше за "Левски" да започне от юни, но повтарям - струва ми се, че това е най-доброто решение за клуба. Добър треньор, просто му вижте визитката." "Труд"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437671
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”