Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2013/2014
Баси и пародията... Накрая идват лошите немци и всичко свършва...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Леванте жалка история не може да играя по такъв безобразен начин седят и гледат отблизо как си разиграват футболистите на Барселона.Не вярвам ,че са толкова слаби.Срещу другите отбори играят доста по-агресивно и са по-адекватни в защита.
JackPackage написа:Баси и пародията... Накрая идват лошите немци и всичко свършва...
То сякаш всеки сезон така ще става! Един път ни сгънаха лошо (вярно в два мача) и край набързо ни отписахте... Както баварците се съвзеха, след като ние ги смазахме преди няколко сезона в ШЛ, така и ние ще се съвземем след боя, който ни дръпнаха те в края на миналият сезон, ама заради тоя побой сега не ми се мисли колко отбори ще го отнесат...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
matador написа:Леванте жалка история не може да играя по такъв безобразен начин седят и гледат отблизо как си разиграват футболистите на Барселона.Не вярвам ,че са толкова слаби.Срещу другите отбори играят доста по-агресивно и са по-адекватни в защита.
Ранният гол на Алексис ги стъписа. На Камп Ноу трудно се играе, а и Барса гореше от желание да демонстрира, че тоя сезон няма да е като предният. И когато още в началото на мача насред Камп Ноу се окаже, че изоставаш с 1:0... става доста тежко. Добре, че нашите ги пожалиха през второто полувреме, че иначе отиваха на двуцифрен резултат.
Да не забравяме, че заради финансовите проблеми на отбора Леванте си разпродаде повечето добри играчи и взе само попълнения със свободни трансфери... Тепърва ще изграждат на ново колектив, но този сезон доста бой ще отнесат в Примера, може и накрая да изпаднат...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Д.Коща много голям, браво. Не гледах мача защото трябваше да ставам рано но сега изгледах подробен репортаж.
Като цяло Тибо пусна гол от над 30 м. за 1 : 1 но после се реваншира с няколко спасявания и задържа отбора защото
Севиля имаха положения да излезнат напред при 1 : 1.
Много ценен успех като гости на труден терен и супер начало на сезона.
Относно пресата и трансфер на Ляич аз лично съм песимист, според мен Виола класически изнудва Милан за този
футболист. Атлетико има интерес но трудно ще се платят 10 млн. Е че и отгоре - > няма да стане !!!
Да взимат Ивелин Попов за 3/4 млн. Е !

Като цяло Тибо пусна гол от над 30 м. за 1 : 1 но после се реваншира с няколко спасявания и задържа отбора защото
Севиля имаха положения да излезнат напред при 1 : 1.
Много ценен успех като гости на труден терен и супер начало на сезона.
Относно пресата и трансфер на Ляич аз лично съм песимист, според мен Виола класически изнудва Милан за този
футболист. Атлетико има интерес но трудно ще се платят 10 млн. Е че и отгоре - > няма да стане !!!
Да взимат Ивелин Попов за 3/4 млн. Е !

Бетис загуби по-гаден начин срещу Реал но съм доволен от играта съдия пак свири доста смешни фалове за Реал Мадрид.Следващия мач на Бетис ще е в ЛЕ ако играят сериозно в този турнир очаквам да стигнат далеч защо не и да го спечелят.Атлетико Мадрид с много важна победа срещу Севилия Диего Коща игра много силно не само зареди двата гола.Радвам се за Пероти много хубав гол вкара дано да няма повече тежки контузии.
- Los Che
- Контакти:
Няма нищо чудно в резултата برشلونة - UD Levante 7:0
При положение , че гостите бяха напуснати от 12 играчи и привлякоха 13 ,
като сумата за входящи трансфери е 300.000 €
а нелюбезните домакини хвърлиха 70 000 000 еврос
/ нарочно съм ги сложил така за да се усети огромната разлика /
и най-скъпия изобщо играч на гостите е Rubén García който струва колкото заплатата за седмица на Звездю.
И при Бот Мадрид е същото , но не в толкова извратени размери. Все пак Бетис се "изръси" цели 4.750.000 € през този трансферен сезон.
Резултата от икономическата криза вече се вижда. Това лято Примера бе напусната от основни играчи
Jesús Navas, Álvaro Negredo, Gary Medel, Roberto Soldado, Nelson Valdez, Tino Costa, Falcao, Gonzalo Higuaín, Thiago Alcántara ...
Добре че татко Карло привлече Isco за да не тръгне и той на гурбет из Висши, Най-висши и А групи . За сведение на изпращачите Испания вече направи трансфер от Примера в "Шкодра" Ксанти !
На полупразни стадиони , запълнени най-много до 70% и то при намалени цени на абонаментните карти. Знам че звучи абсурдно , но за 130 еврос може да гледаш цял сезон Меси & Неймарчо !
При положение , че гостите бяха напуснати от 12 играчи и привлякоха 13 ,
като сумата за входящи трансфери е 300.000 €
а нелюбезните домакини хвърлиха 70 000 000 еврос
/ нарочно съм ги сложил така за да се усети огромната разлика /
и най-скъпия изобщо играч на гостите е Rubén García който струва колкото заплатата за седмица на Звездю.
И при Бот Мадрид е същото , но не в толкова извратени размери. Все пак Бетис се "изръси" цели 4.750.000 € през този трансферен сезон.
Резултата от икономическата криза вече се вижда. Това лято Примера бе напусната от основни играчи
Jesús Navas, Álvaro Negredo, Gary Medel, Roberto Soldado, Nelson Valdez, Tino Costa, Falcao, Gonzalo Higuaín, Thiago Alcántara ...
Добре че татко Карло привлече Isco за да не тръгне и той на гурбет из Висши, Най-висши и А групи . За сведение на изпращачите Испания вече направи трансфер от Примера в "Шкодра" Ксанти !
На полупразни стадиони , запълнени най-много до 70% и то при намалени цени на абонаментните карти. Знам че звучи абсурдно , но за 130 еврос може да гледаш цял сезон Меси & Неймарчо !
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Атлетико ако наистина искат атакуващ полузащитник да се размърдват и да прибират Афелай от Барселона.
Холандеца е чудесен играч но в Барса той ред няма да види. Дали със хитра сделка тип Вия или под наем
това ми се струва най-добрата опция. Афелай си играе прилично и на крилата и в средата зад нападателя.
Освен това идването на няколко полузащитници може да постави под натиск Оливер Торес а
за него ще е добре този сезон да играе много повече. Според мен не повече от един атакуващ полузащитник
трябва да се вземе. За какво е дефанзивен като там са Габи,Суарез,Тиаго и при контузии като нищо
Раул Гарсия и Демикелис също може да играят там. Дори много по-добре да се вземем нов десен бек отколкото
нов деф. халф.
Холандеца е чудесен играч но в Барса той ред няма да види. Дали със хитра сделка тип Вия или под наем
това ми се струва най-добрата опция. Афелай си играе прилично и на крилата и в средата зад нападателя.
Освен това идването на няколко полузащитници може да постави под натиск Оливер Торес а
за него ще е добре този сезон да играе много повече. Според мен не повече от един атакуващ полузащитник
трябва да се вземе. За какво е дефанзивен като там са Габи,Суарез,Тиаго и при контузии като нищо
Раул Гарсия и Демикелис също може да играят там. Дори много по-добре да се вземем нов десен бек отколкото
нов деф. халф.
Барселона не съм ги гледал. Тази година мисля да зяпам само Атлетико,Валенсия,Билбао и Сосиедад.
7 : 0 какво толкова има да се чудите, още такива резултати ще има занапред.
7 : 0 какво толкова има да се чудите, още такива резултати ще има занапред.
Нещата май станаха необратими за испанския клубен футбол....
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]