sandi74 написа::mrgreen:![]()
Бързо всички смешници на протест.Сигурен съм че поименно ще се преброят.
![]()
Дано се съберът повече от 15-20 човека.
A,бе партизанин,ЧОЧОЛУдядо ли тие???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi74 написа::mrgreen:![]()
![]()
milen.hristov написа:ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!!![]()
)
Иначе е наистина много жалка картинка!По канал 3 гледах Гей дружинката на Янка да крещи истерично!Нищо ново под слънцето.
Просто се опитва да привлече разочаровани от Атака националисти!
Наистина не е нормално да искаш оставка на правителство, което е избрано САМО преди 3 дни!![]()
![]()
Нямаше да е нормално, ако беше правителство СПЕЧЕЛИЛО изборите, но това правителство ги ЗАГУБИ, при това за пръв път в новата ни история от предходното. На по прост език това е правителство на загубилите
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
modor написа:sandi74 написа::mrgreen:![]()
![]()
![]()
mitko_r написа:za nas e toj religiq написа:milen.hristov написа:ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!!![]()
)
Иначе е наистина много жалка картинка!По канал 3 гледах Гей дружинката на Янка да крещи истерично!Нищо ново под слънцето.
Наистина не е нормално да искаш оставка на правителство, което е избрано САМО преди 3 дни!![]()
![]()
Нямаше да е нормално, ако беше правителство СПЕЧЕЛИЛО изборите, но това правителство ги ЗАГУБИ, при това за пръв път в новата ни история от предходното. На по прост език това е правителство на загубилите
Не ми изглеждаш глупав , ама явно не можеш да смяташЗагубилите са едни -тези които нямат правителство и никой не иска да работи с тях
Прост народ е това... И защо не искат да работят с тях!? Защото няма кражби, няма рушвети и други шумкарски приоритети.
doktora25 написа:milen.hristov написа:Колега в България ли живееш, колко пъти тази зима и пролет имаше огромен излишък на ел. енергия, разрови се из сайта на дарик ,като и в гугъл като цяло и провери.
Белене означава поне двойно по-скъп ток, за да се избитя разходите за производство и разпределение на енергия, да добавим и за заплати на работниците, също огромни съкращение в Козлодуй и Вецовете. Пък мен не интересуват стратегичските парньори, Русия и Турция и техните интереси особено
Ефектите от Белене не касаят нито тази, нито следващата година, нито дори предстоящия 5-годишен период. Най-големите ползи от централата касаят периода (2030-2060). Първо, дотогава (най-късно) ще сме затворили всички големи ТЕЦ-ове и 5 и 6 блок на Козлодуй, поради изтичане на тяхната годност и наредби на ЕС. Алтернативата да бъдат заменени от централи с възобновяеми източници не е приемлива, защото те произвеждат десетократно по-скъп ток. Второ, много е трудно да бъдат построени 7 и 8 на Козлодуй преди Белене, защото строежът им изисква съгласието на всички страни-членки на ЕС, а това е нещо доста сложно, в темите по този въпрос съм дал повече подробности. Трето, строежът на централата е по-добре да бъде извършен сега, защото: с времето необходимите суми за строежа ще нарастват; за да можем да си запазим външните пазари и освен това не виждам нищо по-хубаво да се открият толкова много работни места по време на криза.
ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!!![]()
)
![]()
sandi74 написа:Toва определено е най-трагикомичния протест в новата българска история.Време е протестиращите да подкрепят събратята си в Истанбул.Бойко и Яне ще водят парада към Босфора.
W84me написа:Какво стана, как върви преброяването на герберастите? Стигнаха ли 300?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта