Премиършип - 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Премиършип - 2013/14

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 11 юли 2013 15:29

Ливърпул с този треньор няма как да стане шампион никога!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юли 2013 15:32

Щото от 20 години и ме треньор той нали?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 11 юли 2013 18:34

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ливърпул с този треньор няма как да стане шампион никога!

Е, с него наистина трудно ще станат шампиони, но целта засега е да бъдат вкарани в топ 4, а това изглежда реалистична цел, ако се направи добра селекция това лято. Според мен там нещата вървят по план. ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 11 юли 2013 18:37

sven_goran написа:
old_traff написа:...
А сега кой ще им е капитан?

Не се грижи затова, кой ще е нашия капитан!
Изображение
А си гледай отборчето, което скоро купа няма да види! ;)

Не се заяждай ве. ;) То е истина, че ще бъде трудно да вземем с Мойс трофей в първия му сезон, но може и да стане нещо обратно на очакванията ти за нас. Ти да не си баба Ванга случайно? :lol: Гледай си средняшкия отбор моля. 8-)
Офтопик:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 11 юли 2013 18:50

Alonso_Massa написа:Не знам защо феновете на Юнайтед тръгват с толкова големи надежди. Имам предвид, че Мойс не е Фърги. Много не ми се вярва да са в борбата за титлата по-скоро за 3-4-то място. Пък и повечето футболисти не са повече от средна класа. Иначе за титлата трябва на всички да им е ясно, че основния фаворит е Челси, а ако Сити вземат няколко добри футболиста може би и те ще имат шанс. В сравнение с Юнайтед тези два отбора имат много по-добри играчи като качества. Да не говорим, че вече и при треньорите нещата са в полза на Сити и Челси. Иначе според мен Арсенал ще се класират на 4-то място. Колкото и да ми се иска ние да сме 4-ти трудно ще ги преборим тази година. И за нещастие на повечето фенове тук - Джерард и Стъридж ще са готови за началото на сезона, а Суарез ще остане по всяка вероятност, Коло няма да е титуляр в никакъв случай, а за момента още търсим втори защитник, а Мхитарян е почти уреден. ;) Да не забравяме и фактора Тотнъм. И там има добри футболисти все пак. Според мен класирането ще е: 1.Челси 2. Сити 3. Юнайтед 4. Арсенал 5. Ливърпул 6. Тотнъм. Да се надяваме обаче че вече сезон 2014-2015 ще имаме сили за топ4.

Ако питаш мен не съм видял повечето фенове на Юнайтед да си мислят, че отново ще бъде същото. :) Напротив - ще бъде по-трудно. Нов мениджър и то Мойс. Сити и Челси с по-качествени треньори - да. ;) И като се има предвид, че и програмата ни в началото е тежка - също. Но в Юнайтед има колектив. Не е като Сити - просто сбор от индивидуалности. Агуеро, Силва, Туре и др. Аз се чудя Челси дали могат с друг треньор освен Моуриньо. :? :roll: И там същото като в Сити - по-малко е колектива. ;) Казвайте каквото искате, но аз мисля, че е така. :) Сигурен съм в червените дяволи, че ще успеят. Дано сега да направим и хубава селекция.
Офтопик:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 11 юли 2013 18:53

GGMU_forever написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ливърпул с този треньор няма как да стане шампион никога!

Е, с него наистина трудно ще станат шампиони, но целта засега е да бъдат вкарани в топ 4, а това изглежда реалистична цел, ако се направи добра селекция това лято. Според мен там нещата вървят по план. ;)

щом Тотнъм със спечелени 70 точки не влезе,как средняк като Ливърпул ще влезе.И каква селекция имат пенсията Туре и недоказаните Аспас и Алберто .Ще се боричкат за 6-7 място с Нюкасъл.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 11 юли 2013 18:54

MagicMoments написа:
GGMU_forever написа:

щом Тотнъм със спечелени 70 точки не влезе,как средняк като Ливърпул ще влезе.И каква селекция имат пенсията Туре и недоказаните Аспас и Алберто .Ще се боричкат за 6-7 място с Нюкасъл.

Нищо не е сигурно. ;) още е юли. Има време за още попълнения. :)
Офтопик:

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 13 юли 2013 12:18

Sardukar написа:Доста притеснително ще е положението в Евертън :| Ако не се задържат в горната половина... ще трябва да разпродадат водещите си футболисти и да живуркат като Уигън. Да не говорим, че и изпадането не е изключено с този мениджър.
Трябваше да се доверят на Билич, но отстрани е лесно.

Според мен на Мартинес ще му е трудно в началото, но ще се справи той е добър мениджър ;) стабилната основа, която Мойс остави ще му помогне много.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юли 2013 13:35

Фулъм с нов собственик.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2013 13:36

tevez написа:Фулъм с нов собственик.