Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Баце момчето е вече на 26 кара 27-та година, той до сега щом не е станал за кога? Зная, че у нас до тази възраст ги водим проекто национали, но то и за това сме на това положение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
И аз искам да гледам редовно Цоневи, но няма да се случи скоро. 26-27 годишните са младежта на нашето първенство
пък и Везалов започна много добре. Трудно е след контузии, дори топ играчи имат нужда от време отново да навлезат в ритъм.

Не знам кой трябва да си ходи или да остане, но гледам масово искате Старокин да си ходи.Как преценихте това след като почти не сме го гледали цял мач да изиграе от до. Митов първия мач след като пое отбора заложи на млади момчета, но след това пое старата песен на Илиан. Е кажете ми понеже не разбирам много кога тези млади момчета ще ги видим в игра, може би когато подпишат с някой друг отбор и после се сетим че трябва да ги копуваме. Цялата политика в БГ футбола е доста объркана, копуват се чужденци които са сумати пари, а като качество са кръгла нула. БФС-то ако има правомощията трябва да излезе с наредба ли или с каквото си поиска, но трябва да задължи отборите ни във всеки мач поне по 3-ма юноши да пускат като титуляри. Поне от някъде трябва да се почне, защото ще си кретаме на това ниво и ще продължаваме да си говорим празни приказки.
- we are the champions
- Контакти:
Нали Батков беше казал ,че ако не спечелите титлата ще играете само с юноши от следващия сезон ? 

- blue avalanche
- Контакти:
we are the champions написа:Нали Батков беше казал ,че ако не спечелите титлата ще играете само с юноши от следващия сезон ?
С юноши на Реал М,Байерн М и Челси...

- ralka_levskarka
- Контакти:
Чао Рене..
Левски и Михелич са пред очаквана раздяла
Словенецът Рене Михелич най-вероятно е изиграл последния си мач с екипа на Левски. Халфът пристигна през зимната пауза от Насионал Мадейра по изричното желание на Илиан Илиев. Той бе привлечен под наем, но опцията която има за закупуване едва ли ще бъде активирана от Левски. В интерес на истината сумата най-вероятно е сериозна и от „синия“ тим не биха се навили да я платят.
Старши треньорът на Левски Николай Митов е с добро мнение за Рене Михелич, но нямаше много възможности да го използва поради различни причини.
Словенецът беше наказан от БФС след доста спорен червен картон срещу Локомотив София. След това Михелич се контузи при остро влизане на Моци на мача с Лудогорец и пропусна фаталната среща със Славия.
Рене Михелич се разписа един път в официален мач за „сините“. Това стана на двубоя срещу Черно море във Варна. Куриозно е, че попадението бе от явна засада. Словенецът желае да остане в Левски, но в настоящата ситуация, това е много малко вероятно да се случи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- santiliana
и от мен- чао. Следват Пинто, Прохазка, Рамос, Старокин, Милиев, Везалов, Василев, П. Димов, Йорданов, Силва и Карвальо...
Дано не се забавят. На никого няма да липсват
-
- Контакти:
Едно важно нещо трябва да се направи,а то е назначаването на НОВ СТАРШИ ТРЕНЬОР и след това да започне да се обсъжда кои играчи трябва да напуснат и кои да останат.Ясно е,че от група 20-22 човека да носят фланелката през новия сезон заслужават само 4-5-ма,но и такава чистка не може да се осъществи.Затова станалото станало,но новият сезон който идва е особено важен навършваме 100 години!!!!
santiliana написа:и от мен- чао. Следват Пинто, Прохазка, Рамос, Старокин, Милиев, Везалов, Василев, П. Димов, Йорданов, Силва и Карвальо...
да ти кажа честно почти съм съгласен с теб,но това значи-пълен адски провал в Европа и почти такъв в България.Санти аз не мисля че тези футболисти са толкова зле,ако Херо има тези играчи ще направи много,много добър състав.В момента дилемата е Тонев и дали хората с пари зад него които го поставиха не са се дръпнали от издръжката на отбора.Ако е така Батков със сигурност ще търси спасител-Наско ще е поредната му жертва в пъклените му идеи и планове.На този отбор както виждам ще са му нужни играчи,а никой не споделя кои ще са те.Трябват ни поне двама лидери.
Имам един въпрос към теб Санти-Защо в деня на истината Топчо бе с децата си на финала в Англия????????Много ми е интересно защо .
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Въпрос към теб Санти-Защо в деня на истината Топчо бе с децата си на финала в Англия????????Много ми е интересно защо .
Тези деца имат мач по програма и то финал, Топчо, какво трябваше да направи? - не търси във всяко нещо световни заговори.