Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2013 21:14

onceMORT написа:
guglata написа:Така е докато не приемат изборен закон при който хората живеещи извън страната да не могат да гласуват, а ако направят гласуването задължително ще е най-добре.

Не само да е задължително, а и да е право на хора внасящи осигуровки. Само който има принос към бюджета да гласува. Да видиш тогава ДПС как ще събират по 2-3 процента.

Човешки материал ? :lol:
Абе човек,аз ли да ти оправя държавата ? Бойко Борисов получи на миналите избори доверието на хората,дойде момента с протестите в който да покаже ,че го е грижа за народа и т.н....и той се изниза. ;) Който и да е на власт,живота ни няма да стане по-добър.пак политиците ще си напълнят гушите,а обикновенните граждани ще го ... ;)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:15

samatoranaga написа:Напълно възможно е да имаме скоро отново избори Най-късно зимата народа пак ще изперка. Ако е и студена...
Волен едва ли ще се коалира с БСП или ДПС, защото ще се самоубие и всички гласували за него ще му бият шута.

Още наесен ще има избори според мен, но това само при положение че Пръмова и Клошко не влязат в парламента.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:17

shotgun blues написа:
onceMORT написа:
guglata написа:Така е докато не приемат изборен закон при който хората живеещи извън страната да не могат да гласуват, а ако направят гласуването задължително ще е най-добре.

Не само да е задължително, а и да е право на хора внасящи осигуровки. Само който има принос към бюджета да гласува. Да видиш тогава ДПС как ще събират по 2-3 процента.

Абе човек,аз ли да ти оправя държавата ? Бойко Борисов получи на миналите избори доверието на хората,дойде момента с протестите в който да покаже ,че го е грижа за народа и т.н....и той се изниза. ;) Който и да е на власт,живота ни няма да стане по-добър.пак политиците ще си напълнят гушите,а обикновенните граждани ще го ... ;)

Щом не си гласувал, нямаш право да мрънкаш. Ти собствения си живот не можеш да оправиш, по-добре не се захващай с държавата. Има нещо като лична отговорност. Всеки българин е готов да мрънка, но не и да отдели 10-ина минути от скъпоценното си време. Това е "човешкият" материал.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 май 2013 21:19

GA_ veliki написа:
Shumen11 написа:
iliyan написа:
Svetlio написа:Протестите не бяха насочени срещу ГЕРБ, а срещу енергийните монополи. Определени партии си присвоиха протестите и ги отклониха в посока негативизъм спрямо правителството. За България е много по-добре ГЕРБ да продължи да управлява, отколкото на власт да се върнат комунисти и турци!

За да могат да изгонат всички големи инвеститори в БГ ли ?! ГЕРБ що можаха големи чужди фирми да изгонят - изгониха !
Май ти се иска да останеш и без хляб на масата а ?!

Коя голяма фирма изгониха?

взе ми въпроса от устата

Питай ГЕРБ и Б.Б. за целият списък ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 12 май 2013 21:22

За българския избирател мога само да се повторя : Както казала Пена на Вуте: Ти по лесно че станеш гей отколкото професор, оти по-лесно че ти влезе у гъзо отколкото у главата...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:23

drums написа:За българския избирател мога само да се повторя : Както казала Пена на Вуте: Ти по лесно че станеш гей отколкото професор, оти по-лесно че ти влезе у гъзо отколкото у главата...

А ти се явяваш коректив и трезвомислещ, така ли?

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 май 2013 21:23

Ебем ти и държавата в която парламента ще е съставен от наследници на комунисти, наследници на слугите и пазвантите на комунистите, рязани агенти на дс и националисти захлебващи с рубли.

ДС 100% овладя пърламента.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2013 21:24

onceMORT написа:
Pichichi написа:Нито ГЕРБ нито БСП трябва да управляват най-добре ще е с мандата на Атака да се направи програмен кабинет
без в него да участват хора от нито една партия влязла в парламента другия изход е избори до дупка и харчене на
народни пари за глупости.

Защо реши че събралите най-голям брой гласове не трябва да управляват? Интересна ми е логиката.

Напълно логично е. ГЕРБ получават мандат и съставят правителство влизат в парламента да се гласува това правителство и другите партии са против
т.е. се дава мандат на БСП те отново съставят кабинет който не минава в парламента. Остават ДПС и АТАКА.
За да работи този парламент трябва да избере правителство и единствения вариант е точно такъв с мандата на Атака (защото не е добре
да е с мандата на ДПС) се прави експертно правителство не от политици и от лица извън партиите.
Ако не стане така ще си имаме избори всяка година че понякога може и по 2 пъти на година !!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2013 21:24

onceMORT написа:
shotgun blues написа:
onceMORT написа:

Щом не си гласувал, нямаш право да мрънкаш. Ти собствения си живот не можеш да оправиш, по-добре не се захващай с държавата. Има нещо като лична отговорност. Всеки българин е готов да мрънка, но не и да отдели 10-ина минути от скъпоценното си време. Това е "човешкият" материал.

аз за политика не мрънкам.На мене ми е все тая ,кой ще е на власт.След 2/3 месеца тук пак ще има теми "Най-бедни в Европа","Лошо здравеопазване" и т.н.За това са виновни хората с власт,те решават,а накрая ние го отнасяме.Който и да е на власт,все ще сме си зле,затова на мен ми е все тая и гледам да си изкарам деня приятно за мен (със спорт),вместо да слушам празни обещания и да с занимавам с както Томислав Русев казва - ТИКВИТЕ :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2013 21:26

ДС 100% овладя пърламента.

Напълно точно.

Върни се в “Архив”