Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Саид Хюсеинович-фен тема

Мнениеот гражданин от село » 27 дек 2012 17:14

rsk написа:ние поне си имаме стадион и база :lol: Вие ползвате чужди

Ти това сериозно ли го пишеш или по навик смятате държавното за ваше?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 17:15

рск, да, бил съм роден и да, не съм го освирквал. Никога досега не съм освирквал футболист на стадиона! Просто имаме различни критерий с теб, а и като цяло със сините привърженици. Но нека пишем по темата :!:
Как мислиш ти, ще успее ли Хюсеинович в Бг?
Както и кое ти харесва в него, чисто футболно?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

fen_na_ip
Контакти:

Мнениеот fen_na_ip » 27 дек 2012 17:16

russia написа:Респекта, който предизвикваше в левскарите, вече се е превърнал в страх :lol: От повечето коментари се вижда, че по Коледа "сините" не са спали спокойно! Само заради това си заслужава да се "подхвърли" във форума "Хюсеинович в ЦСКА"! :lol: :lol: :lol:

Да, адски много съм притеснен. Предстои ни юбилей, ще имаме най-хубавия стадион в България, ще станем шампиони. Не е истина как треперя, че някакъв анонимник без минало и бъдеще евентуално може да порита 1-2 мача в България. :lol:
Последна промяна от fen_na_ip на 27 дек 2012 17:16, променено общо 1 път.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 дек 2012 17:16

Много обичам, когато феновете на ЦСКА изпадат в умопомрачение, започват се едни клетви, едни масови истерии. :) :) Взели някакъв Хюсеинович, който вкарал два гола на Левски. Щом това ви е критерия, за да обявите един футболист за най-великия в историята на футбола, значи Левски трябва да е нещо като Реал Мадрид. Много сте смешни, честно. Вижте си темата, когато взехте Присо - абсолютно същите приказки...А не виждате, че Първан Първанов - Перо, днес е дал интервю като шеф на ЦСКА. Първан Първанов е шеф на ЦСКА - това казва всичко за този отбор :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 17:19

dodo7271 написа:Много обичам, когато феновете на ЦСКА изпадат в умопомрачение, започват се едни клетви, едни масови истерии. :) :) Взели някакъв Хюсеинович, който вкарал два гола на Левски. Щом това ви е критерия, за да обявите един футболист за най-великия в историята на футбола, значи Левски трябва да е нещо като Реал Мадрид. Много сте смешни, честно. Вижте си темата, когато взехте Присо - абсолютно същите приказки...

Тогава въпроса е-вие от какво сте "недоволни," че пишете тук? Ако ние грешим, защо не виждам радост във вас, а само злоба и наченки на страх?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 17:21

cska - maina написа:
dodo7271 написа:Много обичам, когато феновете на ЦСКА изпадат в умопомрачение, започват се едни клетви, едни масови истерии. :) :) Взели някакъв Хюсеинович, който вкарал два гола на Левски. Щом това ви е критерия, за да обявите един футболист за най-великия в историята на футбола, значи Левски трябва да е нещо като Реал Мадрид. Много сте смешни, честно. Вижте си темата, когато взехте Присо - абсолютно същите приказки...

Тогава въпроса е-вие от какво сте "недоволни," че пишете тук? Ако ние грешим, защо не виждам радост във вас, а само злоба и наченки на страх?

Мен лично не ме е страх. Аз го приемам като посредствен футболист, а не като звезда. Това е. Айде да си признаем, преди нашия мач със Сараево и то когато гостувахме, НИКОЙ от нас не го знаеше.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 дек 2012 17:22

cska - maina написа:рск, да, бил съм роден и да, не съм го освирквал. Никога досега не съм освирквал футболист на стадиона! Просто имаме различни критерий с теб, а и като цяло със сините привърженици. Но нека пишем по темата :!:
Как мислиш ти, ще успее ли Хюсеинович в Бг?
Както и кое ти харесва в него, чисто футболно?

Аз мисля, че не е лош футболист, ама съм гледал два мача. То и в Тампере имаше един Саволайнен, дето ми се видеше много добър срещу нас, ама дуки.
гражданин от село, след като ни е отнет терена в центъра на София, още преди вие да се пръкнете, това е компенсацията за нас. Не е достатъчно, но пак е нещо :!:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 дек 2012 17:25

cska - maina написа:

Радваме ви се, майна. Това правим. За вас Хюсеинович и Присо са суперлегендарни футболисти, а Перо управлява клуба ви. По-голяма радост по Коледа трудно ще си намерим..Ако не си спомняш, Перо е този дето преди няколко години, след мач на Миньор, каза: "Ако някой флезе у къщата ти и фане жена ти за гъзо, ти какво ще направиш?" :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 дек 2012 17:25

rsk написа:...след като ни е отнет терена в центъра на София, още преди вие да се пръкнете, това е компенсацията за нас. Не е достатъчно, но пак е нещо :!:

Какво пак ви е "отнето" - безвъзмездното ли? :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 дек 2012 17:28

БЪРЗАТЕ БЪРЗАТЕ !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”