Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Мнениеот turbogena » 02 ное 2012 18:03

Iuliqno Ronaldo написа:
sangio написа:
Iuliqno Ronaldo написа:Аз ще пътувам с влака , някой ако иска да се организираме да пътуваме заедно да пише !

аз се чудя, дали да е с влака или колата ... ти сам ли ще пътуваш или ... !? :?

Чакам 1 приятел да каже дали ще идва , ако ли не съм сам .

Аз съм на същото положение като теб. Чакам един приятел да каже дали ще идва ,ако не тръгвам сам с влака ,пък в перник ще се срещна с едни момчета. Ако искате може да пътуваме заедно. Ще се чакаме на централна гара?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 ное 2012 23:55

BOSS написа:Ха -Ха , уплаши ги много с държавата !!! Те да те осакатят , пък после ги търси да ги съдиш .
http://www.youtube.com/watch?v=ulDYaKoJ ... ults_video - виж какво става , а полицията е там !

Случайно да знаеш ,че тия момчета , на които на гърба им пише Security , нямат право да бият човек ? Те охраняват , т.е. пазят , но не нападат ! Не виждаш ли,че когато селяндурите от Перник тръгнат да се бият , тогава и те им раздават палките и им спират мераците веднага ! ПИЧ вие не сте по-различни от другия българин , може би само по манталитет , но това е в отрицателна насока ..... ако ме разбираш , и не знам къв е оня другия дет ми вика ,че иска да дойда в Перник .... Няма как да пропътувам 500 километра само и само за да си направя кефа да набия някакво Квазимодо ...... не си заслужават парите за бензин , които ще дам .... Смешно е да ме плашите с някакви клипове , на които 50 фена на Миньор тръгват на няколко пъти да бият 10 човека охрана и в крайна сметка не успяват .... смешно е , а не страшно ! Ма и май не помните последния път като ви гостувахме , как именно полицията ви спаси от голям бой , който ви чакаше от агитката на Левски .... тези неща не ги помните .... и не на последно място - не можеш да ме уплашиш , още повече с някакъв селяндур , който си мисли ,че е безсмъртен .... ти може да не си се бил ,но ще ти кажа ,че не е толкова лесно да се пребие човек, който може да се бие .......

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 03 ное 2012 01:21

А бе и ти така си пишеш ,колкото да напишеш нещо . Някакви теории на относителността .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2012 10:58

половината отбор няма да играе срещу Левски, явно чуковете отново ще легнат в името на Л-тата :evil:

п.п. точно заради такива неща миналата година изпуснахме титлата, феърплей в България няма, но за сметка на това има доста пари.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 ное 2012 11:15

Teo написа:п.п. точно заради такива неща миналата година изпуснахме титлата, феърплей в България няма, но за сметка на това има доста пари.

Водехте ли 8 точки 5 кръга преди края? Водехте. Тогава кой ви е виновен?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 ное 2012 11:41

Фейърплейа им е виновен ;с

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2012 12:47

Tommi написа:
Teo написа:п.п. точно заради такива неща миналата година изпуснахме титлата, феърплей в България няма, но за сметка на това има доста пари.

Водехте ли 8 точки 5 кръга преди края? Водехте. Тогава кой ви е виновен?

По- добрия въпрос е защо трябваше да спечелят титлата? До колкото помня паднаха от Лудогорец (последния кръг, в София мача май завърши 2:2) , паднаха от Черноморец, от Левски, от Миньор, та.. заради кои мачове да спечелят? Заради тези, които бяха със Светкавица и Видима ли? (не целя да обидя никой от отборите или техните фенове)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2012 12:52

Teo написа:половината отбор няма да играе срещу Левски, явно чуковете отново ще легнат в името на Л-тата :evil:

п.п. точно заради такива неща миналата година изпуснахме титлата, феърплей в България няма, но за сметка на това има доста пари.

Е те, защото срещу вас много играха, остави се ;)
Не разбирате ли, че Миньор са в криза? Още преди мача ви с тях ви казах, че са пред разпадане, тези футболисти, които няма да играят срещу Левски не са играли и срещу Етър за Купата или и там са полягвали? На кого ли? На Е-то сигурно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 04 ное 2012 00:12

PFK_Levski написа:
BOSS написа:Ха -Ха , уплаши ги много с държавата !!! Те да те осакатят , пък после ги търси да ги съдиш .
http://www.youtube.com/watch?v=ulDYaKoJ ... ults_video - виж какво става , а полицията е там !

Случайно да знаеш ,че тия момчета , на които на гърба им пише Security , нямат право да бият човек ? Те охраняват , т.е. пазят , но не нападат ! Не виждаш ли,че когато селяндурите от Перник тръгнат да се бият , тогава и те им раздават палките и им спират мераците веднага ! ПИЧ вие не сте по-различни от другия българин , може би само по манталитет , но това е в отрицателна насока ..... ако ме разбираш , и не знам къв е оня другия дет ми вика ,че иска да дойда в Перник .... Няма как да пропътувам 500 километра само и само за да си направя кефа да набия някакво Квазимодо ...... не си заслужават парите за бензин , които ще дам .... Смешно е да ме плашите с някакви клипове , на които 50 фена на Миньор тръгват на няколко пъти да бият 10 човека охрана и в крайна сметка не успяват .... смешно е , а не страшно ! Ма и май не помните последния път като ви гостувахме , как именно полицията ви спаси от голям бой , който ви чакаше от агитката на Левски .... тези неща не ги помните .... и не на последно място - не можеш да ме уплашиш , още повече с някакъв селяндур , който си мисли ,че е безсмъртен .... ти може да не си се бил ,но ще ти кажа ,че не е толкова лесно да се пребие човек, който може да се бие .......

Момче, пий си ХАПЧЕТАТА! Никъде повече без тях!

Върни се в “Архив”