Случайно да знаеш ,че тия момчета , на които на гърба им пише Security , нямат право да бият човек ? Те охраняват , т.е. пазят , но не нападат ! Не виждаш ли,че когато селяндурите от Перник тръгнат да се бият , тогава и те им раздават палките и им спират мераците веднага ! ПИЧ вие не сте по-различни от другия българин , може би само по манталитет , но това е в отрицателна насока ..... ако ме разбираш , и не знам къв е оня другия дет ми вика ,че иска да дойда в Перник .... Няма как да пропътувам 500 километра само и само за да си направя кефа да набия някакво Квазимодо ...... не си заслужават парите за бензин , които ще дам .... Смешно е да ме плашите с някакви клипове , на които 50 фена на Миньор тръгват на няколко пъти да бият 10 човека охрана и в крайна сметка не успяват .... смешно е , а не страшно ! Ма и май не помните последния път като ви гостувахме , как именно полицията ви спаси от голям бой , който ви чакаше от агитката на Левски .... тези неща не ги помните .... и не на последно място - не можеш да ме уплашиш , още повече с някакъв селяндур , който си мисли ,че е безсмъртен .... ти може да не си се бил ,но ще ти кажа ,че не е толкова лесно да се пребие човек, който може да се бие .......