Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот Wishes » 22 юли 2012 23:18

santiliana написа:
ralka_levskarka написа:Марсиньо си е много добър. Дайте да им дадем малко време на тия играчи, искате от първия мач с такова напрежение и такъв заряд да са, като Роналдо и Меси мамка му :evil:

П.С. и на мен ми се иска Опоку, защото момчето се връща и много назад, но и Мони да влезе е по- добре от Йовов.

Марсиньо е класа, но трябва да има с кой да си я подава тая пущина, наречена футболна топка. Все си мисля, че един Прохазка трябва да е титуляр. Отляво- Опоку. Задължително. Мони Райков може да влезе като смяна. Но ганаеца има невероятен спринт и се бори "като лъв" за всяка топка. Има доста трески за дялане, но си мисля, че специално за този мач ще ни е от много голяма полза. Постоянно ще държи под напрежение поне един противников играч и ще внесе острота в атаката ни... Йовов, дори и да се оправи от контузията, в никакъв случай не бива да влиза в този двубой. Само ще пречи. Като цяло съставът го виждам по следния начин:
Илиев

Мулдер - Иванов - Ангелов - Ели

Рамос - Гаджев - Прохазка

Марсиньо - Опоку

де Карвальо

Според мен, Старокин много добре се представи отляво до смяната и ще ми е интересно дали Илиев отново ще заложи на него, а Ели в средата ( Прохазка резерва на Ангелов в средата) . Мисля си, че съставът ще бъде същия с изключение на Райков вместо Йовов, иначе и аз бих избрал Опуко. Но не аз съм специалист, така че дано избраният от треньора отбор е правилен и успешен.
Последна промяна от Wishes на 22 юли 2012 23:40, променено общо 1 път.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 юли 2012 23:23

Със сигурност- не играе ли Бижутера- мача го взимаме (по-точно- продължаваме). Направи ли Илиан отново грешката да го пусне- заминаваме си... :oops:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2012 23:26

santiliana написа:Със сигурност- не играе ли Бижутера- мача го взимаме (по-точно- продължаваме). Направи ли Илиан отново грешката да го пусне- заминаваме си... :oops:

И аз имам притеснения докато не видя стартовия състав за мача, но смятам, че Илиан е доста умен човек и има виждания за играта. Показа го и със смените, които направи. Първите две в мача със Сараево бяха железни!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 юли 2012 23:26

santiliana написа:Със сигурност- не играе ли Бижутера- мача го взимаме (по-точно- продължаваме). Направи ли Илиан отново грешката да го пусне- заминаваме си... :oops:

Е , даже и да играе имаме шанс... :lol:
Само Левски!

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 22 юли 2012 23:28

На тръни ще сме през целия мач,но ги отстраняваме тия!!!

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 22 юли 2012 23:33

Честно ти казвам-по-добър съм от кмета.Яд ме е,че не станах футболист като го гледам

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 юли 2012 23:38

vacheron написа:Честно ти казвам-по-добър съм от кмета.Яд ме е,че не станах футболист като го гледам

По принцип или сега :? Не се засягай, ама сега са малко тези, които не са по-добри :lol: Виж, ако си по-добър от него в силните му години, тогава и мен ме е яд за теб :) :)
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 юли 2012 23:40

vacheron написа:Честно ти казвам-по-добър съм от кмета.Яд ме е,че не станах футболист като го гледам

хаха, то на този етап май почти всички сме по-добри от него. Мен ме е яд, че не си сменихме адресните регистрации преди изборите, че да бяхме гласували за него да управлява Своге- там поне щеше да мъчи 10-ина хиляди души. А сега мъчи половин България...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 22 юли 2012 23:40

Бре толкова много критики към Йовов,все едно само той е проблема.И аз не искам да играе, но недейте да хулите по един истински левскар, все пак на терена и такива трябват

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2012 23:41

santiliana написа:

хаха, то на този етап май почти всички сме по-добри от него. Мен ме е яд, че не си сменихме адресните регистрации преди изборите, че да бяхме гласували за него да управлява Своге- там поне щеше да мъчи 10-ина хиляди души. А сега мъчи половин България...

Аз приемам ли се :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”