santiliana написа:ralka_levskarka написа:Марсиньо си е много добър. Дайте да им дадем малко време на тия играчи, искате от първия мач с такова напрежение и такъв заряд да са, като Роналдо и Меси мамка му
П.С. и на мен ми се иска Опоку, защото момчето се връща и много назад, но и Мони да влезе е по- добре от Йовов.
Марсиньо е класа, но трябва да има с кой да си я подава тая пущина, наречена футболна топка. Все си мисля, че един Прохазка трябва да е титуляр. Отляво- Опоку. Задължително. Мони Райков може да влезе като смяна. Но ганаеца има невероятен спринт и се бори "като лъв" за всяка топка. Има доста трески за дялане, но си мисля, че специално за този мач ще ни е от много голяма полза. Постоянно ще държи под напрежение поне един противников играч и ще внесе острота в атаката ни... Йовов, дори и да се оправи от контузията, в никакъв случай не бива да влиза в този двубой. Само ще пречи. Като цяло съставът го виждам по следния начин:
Илиев
Мулдер - Иванов - Ангелов - Ели
Рамос - Гаджев - Прохазка
Марсиньо - Опоку
де Карвальо
Според мен, Старокин много добре се представи отляво до смяната и ще ми е интересно дали Илиев отново ще заложи на него, а Ели в средата ( Прохазка резерва на Ангелов в средата) . Мисля си, че съставът ще бъде същия с изключение на Райков вместо Йовов, иначе и аз бих избрал Опуко. Но не аз съм специалист, така че дано избраният от треньора отбор е правилен и успешен.