Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Олеле майко, в ква държава живеем-прест.на свобода а Присо..

Мнениеот danko_sot » 26 мар 2012 01:00

Alex написа:Напълно съм зад ЦСКА тоя път, нз как може да се карат на Присо, а да не с вдигне скандал до небесата за случилото се (аз съм сигурен, че и ушевите са го обиждали, както и хора от Локо Пд)

Поздравявам те за това ти мнение. Най-тъпото е, че в цялата ситуация Присо не беше толкова виновен, колкото беше манипулиран. Така че той стана жертва в цялата тази ситуация.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Hellkeeper
Контакти:

Re: Присо арестуван? да го защитим!!!

Мнениеот Hellkeeper » 26 мар 2012 01:01

russia написа:Не коментираме кой е трябвало да получи жълт картон по време на мача, а конкретното поведение на Присо. По кой начин провокира Даксон? Като се изпъчи срещу него ли? Говорим само за това, защото в тунела какво е било не знаем. Да, имаше провокация при излизането му от терена и той реагира, за което не е прав разбира се,но ако за това си провинение Присо отнесе повече от три мача, то при същия аршин Гонзо, Дембеле и компания още щяха да чукат камъни до филц на Янчова поляна!

Ако аршинът е същия по който наказаха Жуниньо и един от Литекс (не помня името) - да заслужен червен картон. А как го е провокирал - това само те си знаят, може да му е казал нещо, може да е имало нещо, което е останало скрито от камерите, може да са много неща. Говорим за Присо, пък пак намесваш Левски, че даже в случая играчи, които вече не са в Левски. Едва ли полицията ще тръгне да арестува някой играч, ей така, от кеф. А и Присо сам си е виновен, след като отиде да дразни агитката на Локото при гола, те сигурно е трябвало да му ръкопляскат, нали? Такива маймунски звуци (не че ги одобрявам) е имало и на мачове на Левски и на ЦСКА, които са отправяни и от двете агитки, но не съм видял играч да тръгне да се саморазправя с полицията или да показва средни пръсти на агитката.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 01:01

Hellkeeper написа:Оплачете се на арменския поп ако искате. Нападение над полицай (пък било то и бутане, както го изкарват някои) си е престъпление! Плюс че това май не му е първото такова и е ставало няколко пъти в други държави.

Само не ми стана ясно, това част от директивата ли е или е поредното откъснато месо, от ЦСКА?

Едно е ясно - това е поредното срамно петно, което сами си лепнахте. Да ви е честито!

Бе то така, ама нямат еднакво отношение към всички. Ако се спазваха тия закони, бая народ ще е по затворите на мачове. Не че казвам, че е защото е цесекар, ама сигурно са го видели черничък такъв и айде.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 мар 2012 01:03

Ей няма такива нещастници като властите! За пяниците с фалшивите книжки шпалир, а за едно заплашително тръгване към кука на други присъда! Хайде сега някой от сините другарки да ми дефинира "заплашително тръгване"! Почнахме да ви мачкаме с отбор събран от кол и въже, но се усетихте сега ще се нагледаме на милиционерски номерца от БФС, полицай и всички говежди институции! Колко от сините кокони бяха хванати да карат пили? Дори да бяха убили дете пак, щяха да ги оправдаят и щяха да се герой за синята общественост! :evil:

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 мар 2012 01:07

tiamat написа:
Hellkeeper написа:Оплачете се на арменския поп ако искате. Нападение над полицай (пък било то и бутане, както го изкарват някои) си е престъпление! Плюс че това май не му е първото такова и е ставало няколко пъти в други държави.

Само не ми стана ясно, това част от директивата ли е или е поредното откъснато месо, от ЦСКА?

Едно е ясно - това е поредното срамно петно, което сами си лепнахте. Да ви е честито!

Бе то така, ама нямат еднакво отношение към всички. Ако се спазваха тия закони, бая народ ще е по затворите на мачове. Не че казвам, че е защото е цесекар, ама сигурно са го видели черничък такъв и айде.

Абе доста тъмни играчи има в родното първенство (всякакви африканци, бразилци и други такива), но това май е първия такъв случай. Полицията едва ли ще тръгне да арестува някой, само защото е черен, освен ако не са ебати расистите в Пловдив :lol:

Не съм на страната нито на полицията (имам си причина, която може и да е маловажно, но все пак я има), нито на Присо (при който това май си му е редовен номер).

Колкото до това, че ако бяхме нормална държава и полицията и съда си вършеше работата - да много хора нямаше да са на мачовете, но и доста щяха да са на стадионите, само защото първите ги няма.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 мар 2012 01:09

Jorkorazporko написа:Ей няма такива нещастници като властите! За пяниците с фалшивите книжки шпалир, а за едно заплашително тръгване към кука на други присъда! Хайде сега някой от сините другарки да ми дефинира "заплашително тръгване"! Почнахме да ви мачкаме с отбор събран от кол и въже, но се усетихте сега ще се нагледаме на милиционерски номерца от БФС, полицай и всички говежди институции! Колко от сините кокони бяха хванати да карат пили? Дори да бяха убили дете пак, щяха да ги оправдаят и щяха да се герой за синята общественост! :evil:

И да се пениш и да не се пениш - такава е директивата :lol: А кого сте тръгнали да мачкате, ще се види в прекия двубой!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Нджонго Присо остава в ареста

Мнениеот джони » 26 мар 2012 01:32

значи тоя присо се оказва,че е политически затворник.ще го осъдят най-много на обществено полезен труд.бойко само това и чака-ще го прати да строи магистралите :mrgreen:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Нджонго Присо остава в ареста

Мнениеот shotgun blues » 26 мар 2012 01:41

Като му гледам снимката в главната новина как се смее човекът на представянето си ,ми става мъчно за него,за това което преживява днес,но има си закони - държиш ли се зле с полицията го отнясяш,добри или лоши - полицаи са си,а това че феновете на Локомотив ПД го обиждат и замяргат си е расизъм и този расизъм колкото и кампания да правят,няма да се изкорени,това е положението :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 мар 2012 02:01

Hellkeeper написа:
И да се пениш и да не се пениш - такава е директивата :lol: А кого сте тръгнали да мачкате, ще се види в прекия двубой!

Поне си го признавате! Върха ще е да спечелим уредено за Левски първенство :) :lol:

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: Присо арестуван? да го защитим!!!

Мнениеот Unforgiven_M » 26 мар 2012 02:21

Azz написа:Присо е първият футболист в света арестуван за червен картон!

Ти нещо болен ли си или не можеш да схванеш, защото нямаш капацитета да го направиш?

А най-вероятно ако го осъдят на нещо - ще е глоба някаква и ще му остане лежането в ареста за спомен...

Ние се дърлим за глупости, а
[offtopic]Третодивизионният Честърфийлд победи с 2:0 четвъртодивизионния Суиндън Таун във финала за Трофея на Футболната лига пред 49 602 зрители на стадион Уембли.
В турнира за Трофея на Футболната лига участват отборите от по-долните дивизии на Англия. В него не играят тимове от Висшата лига и Чемпиъншип, а тези от Лига Едно и Лига Две.[/offtopic]

Върни се в “Архив”