Всички казват ,че сме играли добре вчера....да ,така беше...но какво значи добра игра когато губиш?
а тук не само загубихме мача,но и 90% от шанса си за титлата.Вчера ясно се видя ,че хора които нямат никаква мотивация да играят ...а до скоро но бяха любимци...
Ние обаче сме си такива....все си правим живота труден сами,или по-точно онези п*тки дето носят една свещена фланелка ...Нарочно не исках да пиша вчера защото бях наистина много бесен,много боли така...на онези розово-бузестите ще им кажа,че има Бог и все някога се връща на всекиму според заслуженото.Ние сигурно сме много грешни обаче...но не ,колкото и да ме боли ,колкото и да съм навел главата си знам ,че аз както и всички ние верните фенове на отбора ,които пеем ,плачем и се радваме с всичко свързано със синия цвят ще преживеем и това...защото сме единни ,защото дори със сълзи на очи и с камък в гърлото пак сме на стадиона и пак пеем и се надяваме ,че пак ще се усмихваме един ден...ние просто сме фенове ,и за нас Левски е начин на живот.Горе главите хора ,ние пак ще бъдем шампиони,но достойни и с високо вдигнати глави
http://www.youtube.com/watch?v=vaqH3v31X4w \m/