Започват стадион Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стадион „Варна“ ще има през 2013 г., уверяват от акционернот
Енки, относно подпочвени води и оправяне имотите във връзка със строежа на стадиона... цитирах като проблеми, които бяха посочвани като оправдание, а не като реални пречки. Ако си прочел внимателно, ще видиш, че според мен на инвеститорите не им се даваха пари точно в тоя момент. Кризата наистина попречи. Друг е въпросът кой и как е преценял нещата преди нея и дали е объркал или не. Но не мисля, че е само негов проблем. Щото ей виж, проблема се оказва всеобщ. Морето няма стадион за евротурнирите, което рефлектира според мен и на моментното му състояние, защото собстнвениците не искат да дават пари на вятъра. Феновете негодуват, съмняват се в намеренията на ТИМ, обезверени са. Въобще, целия град губи и е проблем на целия град, щото едно такова съоръжение ще е гордост за Варна. Най-малкото това.....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
'enki' написа: . . . . че Варна тъне в разруха. . . . . Във Варна улиците, тротоарите, транспорта са в окаяно състояние. . . . Въобще града върви от няколко години стремглаво надолу. . . . .
Енки, като ти чета изказването май живеем в различни градове! Това което се направи във Варна през последните 10 години не е правено в никой български град! Не искам да влизам в никакви спорове относно града с теб, защото явно гледаме с различни очи! Варна е най-добрия град за живеене не само според мен!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
venitos написа:'enki' написа: . . . . че Варна тъне в разруха. . . . . Във Варна улиците, тротоарите, транспорта са в окаяно състояние. . . . Въобще града върви от няколко години стремглаво надолу. . . . .
Енки, като ти чета изказването май живеем в различни градове! Това което се направи във Варна през последните 10 години не е правено в никой български град! Не искам да влизам в никакви спорове относно града с теб, защото явно гледаме с различни очи! Варна е най-добрия град за живеене не само според мен!
Пич, наистина тротоарите, улиците и т.н тънат в дупки.... По-зле града ни не е жил отдавна.. Беше дръпнал много напред, но последните 2 години нещата са супер зле....
Морски, аз като вървя по улиците гледам всичко, ново,красиво и удобно, което се е направило и ми харесва, някои гледат дупките по улиците и тротоарите! Не ми се спори!
Различни очи . . . различни и души! Бъдете Здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
То не е и за спор бе приятели! Щото... и двмата сте прави. Venitos е прав за това, че през последните години за Варна се направи много, въпреки, че не всичко, което можеше с тоя огромен бюджет и приходи. Доста и се пооткрадна, но при всички положения Варна се промени към по-добро и не случайно два пъти беше №1. Тая година на косъм..... Нови и хубави сгради, палми навсякъде, позакърпиха тук-таме асфалта... Морския пък е прав, че последните две години почти нищо не се прави, освен откъм украсата по улиците по Коледа, по Общината, по някои сгради. Наистина се пръкнаха много нови дупки по пътища, тротоари, коли се паркират в градинки и детски площадки щото липсват паркинги, доста сгради останаха недостроени, само по скелет
)))))))))) и грозят, но това мисля вече е отражение на кризата. Ама май и нежелание има от управниците. Пък и ги понастъпиха, далаверата секна.. та май не им се работи за града вече. Ето, Бургас ни изпревариха за град най-доБър за живеене в Бг??!! Дано по-скоро решът пак да правят, защото сме много народ вече, много автомобили, а неуредици се насъбраха баяджа 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Абе хора, градът ни го разграбват на парчета под носа ни, вие викате, че бил номер 1. Кое му е номер 1? Толкова терени се дадоха за проекти, чиито социално значение е несравнимо по-малко от това като нови паркове, градинки, детски градини, нови паркоместа (паркхаус), поликлиники, повече спортни комплекси и т.н. От тия молове и бизнес комплекси печелившите са шепа хора. Инфраструтктурата е под всякаква крититка. Разбитите улици и тротоари са само част от пейзажа. Редовните аварии с водата и тока станаха част от нашето ежедневие. И ми викате, че сме били хубав град за живеене. Гъз. Само ни замазват очите с някакви козметични промени и обявяване на разни проекти, от които до този момент единствено стадионът в Младост е станал от части реалност.
Интересно как за стадион Варна, новото пристанище и т.н. имаше икономическа криза, а за поникналите 4-5 мола, нямаше криза?
Всичко що е в полза на народа, може да го отлагаме безкрайно дълго.
Всичко що е в полза на вездесъщите богаташчета, може на секундата да стане.
Интересно как за стадион Варна, новото пристанище и т.н. имаше икономическа криза, а за поникналите 4-5 мола, нямаше криза?
venitos написа:Морски, аз като вървя по улиците гледам всичко, ново,красиво и удобно, което се е направило и ми харесва, някои гледат дупките по улиците и тротоарите! Не ми се спори!
Венти, аз хубавото гоп виждам, но да гледаме само хубавото, а лошото да го отминаваме слагайки очила не е присъщо нито за мен, нито за нас като публика! Смятам ме разбра.... Когато падне силен дъжд или сняг сам виждаш какво става в града ....
kenny написа:Абе хора, градът ни го разграбват на парчета под носа ни, вие викате, че бил номер 1. Кое му е номер 1? Толкова терени се дадоха за проекти, чиито социално значение е несравнимо по-малко от това като нови паркове, градинки, детски градини, нови паркоместа (паркхаус), поликлиники, повече спортни комплекси и т.н. От тия молове и бизнес комплекси печелившите са шепа хора. Инфраструтктурата е под всякаква крититка. Разбитите улици и тротоари са само част от пейзажа. Редовните аварии с водата и тока станаха част от нашето ежедневие. И ми викате, че сме били хубав град за живеене. Гъз. Само ни замазват очите с някакви козметични промени и обявяване на разни проекти, от които до този момент единствено стадионът в Младост е станал от части реалност.
Точно за това идва реч. Жалко, че много хора не го забелязват.
-
- Контакти:
Обяснението е лесно.
Започваме от Кметчето,съветчето и техните подлоги.Те са обществено безотговорни хора.Единия го хванаха и да краде.Който се добира там до високите постове забравя защо е пратен.А той е там не да лапа,а да брани интересите на Варна и варненци.По-лошо.Нашите надупковци не само,че позволяват да се краде общинското,да се унищожава Морската градина,плажът,градинките и т.н.,а и услужливо клякат пред централната власт в София.Варна внася много пари в държавната хазна,а обратно получава един среден пръст!София си строи заличка,стадионче...с нашите пари!А надупковците от Община Варна вместо да нададат вой,да вдигнат нечуван,нечовешки скандал...се скатават и мишкуват,язък да не ги отрежат от партиите им.Защо този стадион и тази зала да не са във Варна?Изобщо-нашите мишкари начело с Киро не можаха да проумеят едно-вие г-да служите на Варна и на варненци,не на някакви си партийки,които за мен са просто абревиатури без стойност.Варна на първо място,ако ще Киро да храчи в лицето на Станишев и Президента,но не,Киро се мазни,онези ни теглят ножа,нашите се облизват.Точната дума е помияри.Цонко от Каварна що не се навежда?В Каварна колко дупки преброихме?1 видях и ми казаха,че е станала наскоро,при това е малка дупка,от тези дето във Варна са просто даденост...
Относно спорта в град Варна-в нашия град има много богати хора и фирми.Всичките са стиснати,мизерници и безотговорни лица към съгражданите си и града си.Като изключим ТИМ които крепят футбола аз други даващи пари за спорт не знам да има.Например Митко Събев.Този господин е ВАРНЕНЕЦ,този господин е завършил висшето си образование в един от символите на Варна-Морското училище.Фирмата НАфтекс е ВАРНЕНСКА....и с цялата си безочлива наглост господин Събев вместо да налива пари във футбола в СОБСТВЕНИЯ си град,в РОДНИЯ си град...е отишъл да налива десетки милиони в ЧУЖД град,в ЧУЖД отбор!Такива са повечето варненски бизнесмени-едни родоотстъпници.МОЛ-аджиите са ясни - като могат ще строят.Въпроса е защо няма ЗАДЪЛЖЕНИЯ срещу разрешителните за строеж?От един МОЛ печалбите са огромни,а задължения?Например-строиш МОЛ,но срещу разрешителното задължение - 10 години да наливаш пари във футбола примерно,като спонсор на Черно Море или Спартак.По 1 000 000 на година,на фанелките с логото на фирмата собственик на МОЛ-а.Защо не се прави така?Единия МОЛ е продаден с печалба от 70 млн.!!!Мислите ли,че този човек ако е бил настъпен от кмета да налее 10 млн. за 10 години не би се съгласил при тази колосална печалба?Дори би бягал от радост.Но не.Предполагам,че разрешението е дадено срещу някой и друг милион в чужда банка и няколко банкета с леки жени и алкохол.Тези разрешителни на такива крупни обекти,вкл и хотелите - трябва да се дават само срещу задължения за поддържане на спорта,а не да се подписват като селски кметове.
ПС:Говоря за МОЛ Варна.Построен за 50 милиона лева и продаден после за 120 милиона.Печалба 70 милиона.При един отговорен кмет градът щеше да намаже доста,но не би
Започваме от Кметчето,съветчето и техните подлоги.Те са обществено безотговорни хора.Единия го хванаха и да краде.Който се добира там до високите постове забравя защо е пратен.А той е там не да лапа,а да брани интересите на Варна и варненци.По-лошо.Нашите надупковци не само,че позволяват да се краде общинското,да се унищожава Морската градина,плажът,градинките и т.н.,а и услужливо клякат пред централната власт в София.Варна внася много пари в държавната хазна,а обратно получава един среден пръст!София си строи заличка,стадионче...с нашите пари!А надупковците от Община Варна вместо да нададат вой,да вдигнат нечуван,нечовешки скандал...се скатават и мишкуват,язък да не ги отрежат от партиите им.Защо този стадион и тази зала да не са във Варна?Изобщо-нашите мишкари начело с Киро не можаха да проумеят едно-вие г-да служите на Варна и на варненци,не на някакви си партийки,които за мен са просто абревиатури без стойност.Варна на първо място,ако ще Киро да храчи в лицето на Станишев и Президента,но не,Киро се мазни,онези ни теглят ножа,нашите се облизват.Точната дума е помияри.Цонко от Каварна що не се навежда?В Каварна колко дупки преброихме?1 видях и ми казаха,че е станала наскоро,при това е малка дупка,от тези дето във Варна са просто даденост...
Относно спорта в град Варна-в нашия град има много богати хора и фирми.Всичките са стиснати,мизерници и безотговорни лица към съгражданите си и града си.Като изключим ТИМ които крепят футбола аз други даващи пари за спорт не знам да има.Например Митко Събев.Този господин е ВАРНЕНЕЦ,този господин е завършил висшето си образование в един от символите на Варна-Морското училище.Фирмата НАфтекс е ВАРНЕНСКА....и с цялата си безочлива наглост господин Събев вместо да налива пари във футбола в СОБСТВЕНИЯ си град,в РОДНИЯ си град...е отишъл да налива десетки милиони в ЧУЖД град,в ЧУЖД отбор!Такива са повечето варненски бизнесмени-едни родоотстъпници.МОЛ-аджиите са ясни - като могат ще строят.Въпроса е защо няма ЗАДЪЛЖЕНИЯ срещу разрешителните за строеж?От един МОЛ печалбите са огромни,а задължения?Например-строиш МОЛ,но срещу разрешителното задължение - 10 години да наливаш пари във футбола примерно,като спонсор на Черно Море или Спартак.По 1 000 000 на година,на фанелките с логото на фирмата собственик на МОЛ-а.Защо не се прави така?Единия МОЛ е продаден с печалба от 70 млн.!!!Мислите ли,че този човек ако е бил настъпен от кмета да налее 10 млн. за 10 години не би се съгласил при тази колосална печалба?Дори би бягал от радост.Но не.Предполагам,че разрешението е дадено срещу някой и друг милион в чужда банка и няколко банкета с леки жени и алкохол.Тези разрешителни на такива крупни обекти,вкл и хотелите - трябва да се дават само срещу задължения за поддържане на спорта,а не да се подписват като селски кметове.
ПС:Говоря за МОЛ Варна.Построен за 50 милиона лева и продаден после за 120 милиона.Печалба 70 милиона.При един отговорен кмет градът щеше да намаже доста,но не би

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- зеленобелия
- Контакти:
Шопите ще си строят 40 000 хиляден стадион.Щом го казват ще го направят за разлика от нашите жалки мижатурки,които строят нашия стадион и са още под крушата.