olfix написа:Морски,хайде по-леко,моля!От 50 години нямате победа в София срещу Левски,така че заяжданията ти съвсем не са на място!
Това че ръководителите ви искат да сте отборче не е наш проблем.И като доказателство-погледнете си само терените,които имам чувството ,че умишлено искате да са като картофени ниви,защото на всеки нормален такъв, ставате за смях...
Заяжданията започнаха от вас... Не знам какво искат нашите ръководители, но не ние сключихме сделка с турска компания, нали така. Дайте да не почваме да се заяждаме, че нивото на родния футбол е такава смешка, че е нелепо. И вие, и ние в това число!
Предостатъчно фактори има за това през годините да ни се пречи да постигнем една или друга цел... По вашата логика излиза, че по времето на комунизма всеки отбор освен софийските е бил отборче

А относно терените- изтъркахте се. На такъв терен ли ви бихме с 3:1, пак ли той беше виновен. Защото тогава нищо му нямаше на терена. Не на последно място, помните ли вие вашият терен на "Герена" преди години... Ако не, значи имате доста къса памет или по-скоро избирателна. Но тогава не се оплаквахте, а се радвахте на успехите си (примерно кървавия гол на Гонзо или победата над Марсилия на картофената нива тогава).... Така, че да не подхващаме тази тема. Освен това в последното си гостуване на "Герена" можехме да ви бием и вие дори признахте, че в голям период от мача ви надиграхме.
В колко мача на "Герена" съдията не ви е удрял едно рамо (не само срещу нас), ама кажи честно! Защото аз отдавна не помня такъв... Не отричам, че нашите спичат на два стадиона- вашият и "Лаута"... Че в повечето пъти ни надигравате! Но честичко се намесват и други фактори и това е още от соц време!
Така, че отборче викайте на тези, които изброих. На нас, Ботев, Берое, Локомотив, Миньор, че и Черноморец (Бургас) е повече от смешно! Отбори с име и история на родната сцена...