e_cvetcov написа: Лудогорец скоро и те ще извадят проект за ДЮШ, но те искат вече да са се налжили като марка. При нас положението е такова че се гради за бъдещето, без да се поставят големи краткосрочни цели. Иначе крайната цел ми се струва сходна. Просто два различни варианта на развитие. Единия с много пари за кратко време, другия с не чак толкова много пари за повече време.
Иначе по темата. Изглежда строхотен комплекс- Добре подреден, спретнат, доста добре оптимизиран, без да има някакви изхвърляници. Дано по скоро задвижат процедурата и го гласуват в общинския съвет.
Проекта на Лудогорец

Чуувам че ще имат и още 2 терена освен тези.И я да видим докъде са я докарали със строежа?
quote="tsonpen"]По-малко от месец след първите ми снимки - видимо напредъкът не е голям, но го има. Освен това днес е неделя, а на обекта се работи.

Някой беше споменал, че на мястото на близкия ТЕЦ също ще се изграждат терени за базата. Наистина въпросният ТЕЦ се разрушава. Днес имаше машина, която работеше по разрушаването:

Надявам се този път медиите да не ми ползват снимките без да ме питат

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=95809&st=0&sk=t&sd=a&start=10
[/quote]
По темата така трябва да изглежда всяка една база в България на водещ отбор.Браво на Ботев!
Ето и нашата база на Черноморец.

[offtopic]