Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Tribune East 1912 » 07 дек 2011 09:04

Интересна зима се очертава при нас, дано наистина направим точните трансфери, а за подготовката на Радуканов не се и съмнявам, че ще стегне момчетата на 100% за новия полусезон.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 07 дек 2011 11:57

Снощи бях на една маса с вуйчото и лелята на Курдов.Твърдяха, че си заминава.....и между другото не се изказаха ласкаво за поведението му като цяло.Явно момчето от край време си е интригантче и би трябвало да се замислим дали пък Лимона не се оказа изкупителна жертва!

Потребителски аватар
botevist82
Контакти:

Първи освободени от тима на Ботев

Мнениеот botevist82 » 07 дек 2011 12:45

Сряда, 07 Декември 2011
Първите футболисти, с които Ботев ще се раздели през зимната пауза вече са известни. Това са Васил Гуджев, Светослав Асенов и вратарят Румен Тинков. Договорите на тримата ще бъдат прекратени и те стават свободни агенти.

Треньорският щаб на отбора прецени, че няма да има нужда от Гуджев, Асенов и Тинков, и за тяхното развитие е по-добре да трупат мачове и игрова практика. Ръководството на Ботев ще следи изявите на тримата футболисти в следващите им отбори.

Васко Гуджев и Светльо Асенов бяха неразделна част от отбора, който премина на парад през "В" група, като привържениците на Ботев дори определиха Гуджев за играч №2 за сезона. През настоящия шампионат обаче и двамата рядко намираха място на терена, докато Тинков така и не успя да запише официален мач с екипа на Ботев.
:( жалко за Гуджев,харесваше ми
botevplovdiv.bg
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Първи освободени от тима на Ботев

Мнениеот джони » 07 дек 2011 13:11

истината е че тези момчета все още не са готови за голям футбол,друг е въпроса че сред първите изгонени трябваше да е манчев който освен всички цигании и селянии които е направил закопа отбора в най-важния мач от пъвенството срещу любимец

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Първи освободени от тима на Ботев

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 дек 2011 13:14

ИзображениеИзображениеИзображение И мен ми се искаше Гуджев да успее, не е ясно какво стана с него... Изображение
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 дек 2011 13:35

Съжалявам за Гуджев и Светльо щеше да е хубаво например да бъдат даден под наем, защото определено имат потенциал, но това е положението. Пожелавам и на двамата бъдещи успехи през миналия сезон бяха най-добрите, а през този Светльо има и дори една асистенция срещу Нафтата, макар и за автогол. Надявам се да си намерят добри отбори и защо не като си върнат формата, след някоя и друга година да се завърнат на "Колежа" винаги ще са добре дошли. Иначе Румбата истината е, че не му се даде никакъв шанс вярно и, че почти не беше играл, но не мисля, че е по-лош вратар от Илийката например. От Армандо може би да, но не и от Николов. И на него пожелавам да си намери отбор най-вече, където да играе редовно, защото поне докато беше в Спартак и играеше беше един от добрите вратари.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 07 дек 2011 13:58

Общо взето тези тримата бяха освободени очаквано,все пак тази година бяха периферни футболисти с епизодични появи на терена.На мен ми е по-интересно кои от тези,които играха цяла есен и не оправдаха доверието в тях,ще бъдат махнати.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 07 дек 2011 14:09

От Тинков нямам впечатления,но освобождаването на Светльо Асенов и най -вече на Васко Гуджев/тук просто нямам думи/определено ме разочарова!Как може да освобождаваш 20 годишни талантливи момчета?Според мен е голяма грешка, определено времето ще покаже дали съм прав!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Чистката в Ботев започна

Мнениеот tinko » 07 дек 2011 14:31

Първите трима освободени футболисти на Ботев Пловдив вече са известни. Това са младоците Васил Гуджев и Светослав Асенов, както и вратарят Румен Тинков. Договорите на тримата ще бъдат разтрогнати и те ще бъдат свободни да си търсят нови отбори.

Новината идва само ден, след като Милен Радуканов разпусна футболистите в зимна ваканция. Треньорският щаб на жълто-черните е преценил, че няма да има нужда от услугите на споменатите футболисти и за тяхното развитие е по-добре да трупат мачове и игрова практика в други тимове.

Гуджев и Асенов бяха основна част от състава на Ботев, който премина с лекота през В група, като първият дори бе избран за №2 за изминалия сезон в анкетата на феновете. През настоящия шампионат двамата рядко намираха място в състава, докато бившият вратар на Локомотив София така и не записа официален мач с фланелката на пловдивчани.

Върни се в “Архив”