Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

granfor
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот granfor » 13 ное 2011 15:54

flo написа:Че е студено ,това ама изобщо не е оправдание.

Този траспетрант, се оказа че е за вас, нали??????
Последна промяна от granfor на 13 ное 2011 16:10, променено общо 1 път.

dim1977
Контакти:

Мнениеот dim1977 » 13 ное 2011 15:54

Незнам, но мен лично ми е болно и обидно, че на домакинските мачове на ЦСКА ходят по-малко хора отколкото на Литекс... може би е добре ЦСКА да играе домакинските си срещи в провинцията, където винаги ще идват по 10на хиляди
това е подигравка, не мога да разбера как в 2 милионната София не могат да се намерят едни поне 5000 да идат на стадиона да си подкрепят отбора.
Гаранция, че ако мача се беше играл в Добрич, щеше да има поне 5 хилядна агитка само на червените + 10на хиляди любители на футбола
Много ми е болно, наистина... а има хора къде само плюят ръководство, играчи. Ами квато публиката, такъв и отбора. За кво да се жегне един играч като Мораеш или Нелсън? Били играели в големия ЦСКА. И кое му е голямото? То само почетните президенти са повече от публиката им. Баси
Аз бих ходил редовно, ама живея в чужбина.

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 13 ное 2011 15:56

на въпоса - бях там, на местото си.
понеже съм много далеч от проблемите на с-р "Г", та да попитам. 1. защо се бехте оградили с ленти от 2-те страни? и 2. за какво започвахте да пеете в 10-15 мин.? :?:

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 13 ное 2011 15:58

Aз бях във В, и мога да ви кажа, че въобще не можете да ръководите публиката ;) Направо сме за срам с този Сектор Г в момента ...
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 15:59

Пак ще се навлезе в дълги спорове затова само ще попитам едно...Защо не е възможно да има просто едни фенове, които искат да си подкрепят отбора на всяка цена? Защо ако има такива те трябва да поругават паметта на хора, да рушат и вдигат нацистки знаци? Отговори ми cska_90. И да те питам на мача с Ловеч може ли да ида понеже не бях редовен тая есен?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 13 ное 2011 16:09

Bourgas написа:Аз още вчера в този форум написах разочарованието си от това, че нямаше никой на стадиона. Не ви знам дразгите, ама да не отидеш да подкрепиш ЦСКА, играещ и борещ се за купата е смешно. На Нефтохимик и Добруджа имаше повече народ...

При Черноморец не е ли същото?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 ное 2011 16:14

cska_90 ще ти задам един въпрос без разбира се да се заяждам.Миналата година,когато ти и още сумати хора отказвахте да ходите на стадиона и си стояхте вън-на езерото Ариана да гледате мачовете се наричахте истински фенове,защото не искахте Титан да управлява отбора.За вас хората,които ходеха на мачове бяха овце и не знам си какви още.Сега една година по-късно плочата е обърната-същите вие,които бяхте на Ариана сте вътре на стадиона,а т.нар. "овце" по-една или друга причина не са там,а собствениците са същите.Питам как стана така,че вие заехте мястото на овцете на стадиона?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:19

-
CSKA ME написа:Aз бях във В, и мога да ви кажа, че въобще не можете да ръководите публиката ;) Направо сме за срам с този Сектор Г в момента ...

Хахахаххаха-добре! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 16:27, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:20

btr написа:на въпоса - бях там, на местото си.
понеже съм много далеч от проблемите на с-р "Г", та да попитам. 1. защо се бехте оградили с ленти от 2-те страни? и 2. за какво започвахте да пеете в 10-15 мин.? :?:

1.Лентите са за да се знае къде точно да застават хората-да не се пръскаме!!
2.Протест срещу мачовете в делнични дни!
Изображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 13 ное 2011 16:20

Транспарантът от последния мач беше най-грозното и гнусно нещо,което съм виждал някога по стадионите у нас. Хората,които са го издигнали и го подкрепят не са никакви фенове,това са лумпените и боклуците на обществото!!!

Върни се в “Архив”