Ние сме толкова слаби с най-слабият ни треньоромениджър в цялата ни история,че и отбор от "Б" група да ни хвани,ще ни бие.
Затова,ще черпя всичките си приятели с пресен сом,когато Гонзо го няма в Левски като ръководител /за домакин става/.
Левски - Локомотив Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) 06.11.2011г. / 16:30
Пловдивчанина написа:Нека по-добрият победи.....но мисля, че Левски ще има солидна съдийска подкрепа в този мач!
[offtopic]И от къде ти идват тези мисли за съдийската подкрепа? Или си говориш просто така?[/offtopic]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Надявам се на 2-ка... въпреки, че и Локо не са нищо особено. Ако мача е на неутрален терен, както би трябвало да бъде, то тогава може би Локо ще победи, ако се играе на "Герена", Х е най-вероятен. 3-ката в пъренството е ясна, ЦСКА, Лудогорец, Черноморец/Литекс.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Надявам се като миналта година 1:2 

Levski 1914 написа:Пловдивчанина написа:Нека по-добрият победи.....но мисля, че Левски ще има солидна съдийска подкрепа в този мач!
[offtopic]И от къде ти идват тези мисли за съдийската подкрепа? Или си говориш просто така?[/offtopic]
И като "Динамо", и като "Левски-Спартак", и като "Левски" клубът е винаги между двата най-подпирани отбора у нас. Бих казал - подпиран е толкова, колкото пловдивските жепейци не са подпирани дори когато собственик им беше наркотърговецът (лека му пръст).
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Надявах се за този мач да имаме нов треньор и да победим но...уви.Мача според мен за жалост е х2 колкото и да ми е неприятно! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Пловдивчанина написа:Нека по-добрият победи.....но мисля, че Левски ще има солидна съдийска подкрепа в този мач!
A бе потомък на овчарите , защо още преди да се е играл мача си търсиш оправдания от сигурната загуба ?
Левски ще победи с името си все някак.
plan-2012 написа:Пловдивчанина написа:Нека по-добрият победи.....но мисля, че Левски ще има солидна съдийска подкрепа в този мач!
A бе потомък на овчарите , защо още преди да се е играл мача си търсиш оправдания от сигурната загуба ?
Черният мечо ти къде коментираш неща , които си нямаш и идея ?
Мача ще е интересен , дано съдията бъде незабележим

Asterix написа:plan-2012 написа:Пловдивчанина написа:Нека по-добрият победи.....но мисля, че Левски ще има солидна съдийска подкрепа в този мач!
Черният мечо ти къде коментираш неща , които си нямаш и идея ?
Мача ще е интересен , дано съдията бъде незабележим
Калитко , и ти ли се притесняваш от съдийска подкрепа за Левски ?
Спокойно , Наско Узунов си знае работата