Футболист на Левски за месец октомври
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Футболист на Левски за месец октомври
Пламен Илиев.Обоновката ми е като тази от миналият месец
- hienizator
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ммм ... Аз си мисля, че на фона на общата посредственост, Дарко се поразигра, но за съжеление, само едни светъл лъч не стига за трайни и положителни резултати ...
Но общо взето, според мен, Тасевски заслужава приза и съответно, дадох глас за него.![]()
Така като гледам, за сега съм единствен ...
Ще си останеш единствен по простата причина,че класацията не е само за домакинските ни мачове! Дарко е най-големия мишок извън София! Олеле олеле чак и Арш и вуйчо Ваньо в списъка ... как да избереш футболист на месеца като те не могат да отлепат половината особенно пък тези двамата!
Аз лично смятам, че това момче Пламен Илиев е доста слаб вратар и недоумявам как може толкова да бъде възхваляван... Дъстли Мюлдер за мен е най–малко слабо представилият се от всичките.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Captain Stottlemeyer
Капитанът, естествено! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Bourgas написа:Аз лично смятам, че това момче Пламен Илиев е доста слаб вратар и недоумявам как може толкова да бъде възхваляван... Дъстли Мюлдер за мен е най–малко слабо представилият се от всичките.
+1
- batmanlevski
- Контакти:
НА мен най-много ми хареса Мюлдер ,прави пробиви от дясно като луд ,атакува повче от Арс ,Райков ,Младеноев и Калво взети заедно .за жалост на зима може би ще го продадат за някоя баснословна сума от порядъка на 50 000 - 60 000 евро ,Батков така продава добрите си футболисти за да събира парички за сафари
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- batmanlevski
- Контакти:
Bourgas написа:Аз лично смятам, че това момче Пламен Илиев е доста слаб вратар и недоумявам как може толкова да бъде възхваляван... Дъстли Мюлдер за мен е най–малко слабо представилият се от всичките.
за теб всички са слаби,може би само Барбо ти допада задато дреме на пейката или по трибуните
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
Къде пък видяхте футболисти в тоя отбор? Та и класация за най-добър сте пуснали!
Неочакван проблем бави Николай Костов и не му позволява да започне работа в Левски. Сигурният нов наставник на "сините" може да се заеме с отбора чак през декември, ако се окажат истина информациите, че той няма необходимия лиценз.
По принцип Костов е бил притежател на лиценз "Про", какъвто е необходим за "А" група, но документът бил изтекъл. Според документите от треньорската школа, тапията на специалиста е изтекла през 2010 година.
Подновяването на лиценза пък може да отнеме повече от месец, твърдят запознати.
При това положение вариантите, които се дискутират в клуба, са два. Единият е Костов да встъпи в длъжност отсега и да ползва лиценза на спортния директор Георги Иванов-Гонзо.
Другият е той да почне работа от 15 декември.
Първият вариант е по-вероятен с оглед на игровата криза в Левски, от която трябва да се излиза спешно. Тренировките на "сините" отново са закрити, но Николай Костов би трябвало да се появи още днес на Герена.
По принцип Костов е бил притежател на лиценз "Про", какъвто е необходим за "А" група, но документът бил изтекъл. Според документите от треньорската школа, тапията на специалиста е изтекла през 2010 година.
Подновяването на лиценза пък може да отнеме повече от месец, твърдят запознати.
При това положение вариантите, които се дискутират в клуба, са два. Единият е Костов да встъпи в длъжност отсега и да ползва лиценза на спортния директор Георги Иванов-Гонзо.
Другият е той да почне работа от 15 декември.
Първият вариант е по-вероятен с оглед на игровата криза в Левски, от която трябва да се излиза спешно. Тренировките на "сините" отново са закрити, но Николай Костов би трябвало да се появи още днес на Герена.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
- Captain Stottlemeyer
pepsi 1914 написа:Голям фен съм на ЛЕВСКИ ,но по-добре да се заключи темата и да гледаме напред, това е срамна класация.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ