Мнениеот redpride » 27 окт 2011 18:08
Всички пролетни трансфери ще зависят от продажбите. При трансфери на Делев, Бандаловски, Мораес, Зику или Платини много трудно ще се намерят достойни заместници. Не виждам и кой ще търси нови играчи? Едва ли ще е Пенев, а Дуци изобщо не се знае дали ще го има в отбора. В сегашния момент ЦСКА има остра нужда от дефанзивни халфове и централни защитници. Тошко вече е на години и това е последния му сезон, а Галчев, колкото и да ми е симпатичен не става за лидер в средата на терена. Много ми хареса Брандан от Стаула и ако е бил пред идване при нас грешката на шефовете е сериозна. Защитата също е колеблива и трябват достойни заместници на Стоянов, Попов и Бандата. Крачунов показва израстване, Адемар е стабилен, Дечев е переспективен, а юношите Грънчов и Люсков тепърва навлизат в първия отбор. Един Вальо Илиев ще бъде прекрасен избор, защото от играещите във България не виждампо-добри от сегашните. Останалите постове зависят от трансферите. По крилата имаме избор и то сериозен. Младите Карачанаков, Живец и Якимов могат да заменят с успех Делев и Нелсън. Вярно млади са, но трябва да свикват, че в ЦСКА никой няма да ги чака. Костов също е готов за титуляр, само трябва да му се намери точното място на терена. Това е специалност на Пената, затова съм спокоен. Игнорирането на младите беше една от малкото грешки на Радуканов, но сега това вярвам ще се промени. Изобщо не ме е страх, че Титан смятат да продават през зимата имаме достатъчно играчи. Страх ме е обаче вместо футболисти да не изтъргуват титлата, като миналата година. Всичко ще стане ясно в края на полусезона. Не сме ли на първо място разпродажбата ще е сериозна. Още в петък пък ще си проличи, кой става и на кой може да се разчита в тежка обстановка, като сегашната.