Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот vaskonti » 27 окт 2011 13:13

blue avalanche написа:"Бразилските нападатели на ЦСКА Мишел Платини и Жуниор Мораеш ще вземат български паспорти в съвсем скоро време, пише „Тема спорт”.
„Червените” са внесли необходимите документи и са задвижили процедурата, като целта на ръководството е да се освободят още квоти за чужденци извън ЕС в състава."
Честити ви "сънародници"!Защото на мен НЕ СА!
ПС.Интересно какви са правните основания за Мораеш... :o Сигурно е роднина на Дилма Русеф. :?

Щом Шоко вече е българче, значи и Мораеш може.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 27 окт 2011 14:20

Нали имаше изискване последните 5 години да е бил в България. Все тая аз съм против връщането на Марки. Като гледам състава за мача утре, май са напипали вярната размяна Т. Янчев резерва а на негово място Платини.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 окт 2011 16:05

И аз съм чувал ,че има такова изискване ,но честно казано тези информации ,които бълват сайтовете са толкова често променящи се ,та не вярвам да е на 100% така.А и ми се струва ,че Мораеш не иска да стои в България .А за Янчев ,едва ли има вече човек да не го е писал ,но само Милен се инатеше.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 окт 2011 18:08

Дайте някой слух за трансферите м/у футболните клубове,а не м/у държавите. :lol:
Последна промяна от гражданин от село на 27 окт 2011 18:14, променено общо 2 пъти.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 окт 2011 18:08

Всички пролетни трансфери ще зависят от продажбите. При трансфери на Делев, Бандаловски, Мораес, Зику или Платини много трудно ще се намерят достойни заместници. Не виждам и кой ще търси нови играчи? Едва ли ще е Пенев, а Дуци изобщо не се знае дали ще го има в отбора. В сегашния момент ЦСКА има остра нужда от дефанзивни халфове и централни защитници. Тошко вече е на години и това е последния му сезон, а Галчев, колкото и да ми е симпатичен не става за лидер в средата на терена. Много ми хареса Брандан от Стаула и ако е бил пред идване при нас грешката на шефовете е сериозна. Защитата също е колеблива и трябват достойни заместници на Стоянов, Попов и Бандата. Крачунов показва израстване, Адемар е стабилен, Дечев е переспективен, а юношите Грънчов и Люсков тепърва навлизат в първия отбор. Един Вальо Илиев ще бъде прекрасен избор, защото от играещите във България не виждампо-добри от сегашните. Останалите постове зависят от трансферите. По крилата имаме избор и то сериозен. Младите Карачанаков, Живец и Якимов могат да заменят с успех Делев и Нелсън. Вярно млади са, но трябва да свикват, че в ЦСКА никой няма да ги чака. Костов също е готов за титуляр, само трябва да му се намери точното място на терена. Това е специалност на Пената, затова съм спокоен. Игнорирането на младите беше една от малкото грешки на Радуканов, но сега това вярвам ще се промени. Изобщо не ме е страх, че Титан смятат да продават през зимата имаме достатъчно играчи. Страх ме е обаче вместо футболисти да не изтъргуват титлата, като миналата година. Всичко ще стане ясно в края на полусезона. Не сме ли на първо място разпродажбата ще е сериозна. Още в петък пък ще си проличи, кой става и на кой може да се разчита в тежка обстановка, като сегашната.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 окт 2011 18:32

Какво е състоянието на Апостол Попов,някой има ли информация?

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 29 окт 2011 03:44

какви продажби ви гонят бе пичове? делев бяха готови с милионите за него от последния в турция като вкарваше като луд сега няма как да направи трансфер какъвто той иска а именно в западна европа така че ще си го гледаме и пролетта с червения екип. зику и мораеш сега пристигнаха вече чета за продажбите им ... платини и бандата предпописаха дългосрочно. все си мисля че акълът им е дошъл в главите на титаните и ще се опитат да задържат отбора за по-дълго време. ест ако пристигне оферта за някой над милион евро ще го продадат все пак тези които дойдоха лятото бяха без пари и тва си е много добра печалба. колкото до покупките те трябва да са макс 2 зимата 1 халф много класен който да може да играе в двете фази и евентуално 1 защитник. други само ако продаваме но се съмнявам ключов играч да ни напусне зимата и тук не визирам делев защото този сезон той е всичко друго но не и ключов а и има добри алтернативи като карачанаков якимов нелсън който остана вчера резерва заради него.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мениджъри харесаха трима от ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 30 окт 2011 10:50

Ето цялата статия, някой след дербито казаха, че Борис Галчев нестава, вие го плюете а такива мениджъри го харесват за какво говорим ?
Мениджъри, работещи за италиански клубове, начело с перуанеца Джеронимо Барбадилио Гонзалез, присъстваха на вечното дерби в петък. Барбадилио е личен импресарио на звездата на Виляреал Кристиан Сапата и е с основна заслуга за преминаването му от Удинезе в "Жълтата подводница". Той е бивш футболист на италианския клуб и е много приближен до ръководството. Освен за Удинезе Барбадилио е играл и за националния отбор на Перу, с който участва на световното първенство в Испания през 1982 година.

След края на дербито мениджърите са вечеряли заедно със собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов в столичен ресторант. Барбадилио и останалите са споделили, че са харесали трима футболисти на "червените" - двама българи и един чужденец. Те са останали впечатлени най-много от играта на Борис Галчев. Обсъждани са и конкретните условия, при които ЦСКА би се разделил с въпросните футболисти. Мениджърите са уверили шефовете на "Титан", че ще дойдат в Бъгария отново за последния кръг от есенния полусезон на "А" група, за да гледат домакинството на "червените" на хита в първенството Лудогорец.

http://www.sportabg.com/drugi/top/35834 ... a-ot-tzska

peh
Контакти:

Re: Мениджъри харесаха трима от ЦСКА

Мнениеот peh » 30 окт 2011 11:00

С подобно уводно изречение няма как да се разбере за какво говорим :o

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Мениджъри харесаха трима от ЦСКА

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 окт 2011 11:05

peh написа:С подобно уводно изречение няма как да се разбере за какво говорим :o

Най-вероятно е,че тези които си мислят,че не става, не са прави. Ето наблюдават го мениджъри :lol: А защо се канят усилено мениджъри и защо ще се разпродава през паузата...това е друг въпрос.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”