Петър Хубчев е уволнен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Петър Хубчев е уволнен!

Мнениеот Tribune East 1912 » 16 окт 2011 20:15

Абсолютна грешка за мен, това не е решението на проблемите в отбора!!!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 16 окт 2011 20:18

Време беше!!!
Нищо лошо за Хубчев, просто неговият стил за разбиране на играта не отговаря на отбора и резултатите. Успех на Хубчев занапред.
Напред Ботев Ти Си Най-голям

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 16 окт 2011 20:20

Най накрая да го уволнят! Още в Сливен с тия пропуски дето направихме не знам отбора как ще играе в такова темпо в А група.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 окт 2011 20:21

Yellow major написа:Това трябваше да се случи доста по-рано. Трябваше да се спре с този експеримент с отбора. Дано не е късно!

пич фен съм на нафтата естествено и на Ботев, ама много акъл му давате - не става така! Той е достатъчен интелигентен, че да му су бъркате в работата ! А и много стари кучета върнахте в отбора и лошото почна ! Наруши се хармонията в отбора. Успех ви желая ! Дано с нафтата и вие бъдем там където трябва !

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 16 окт 2011 20:38

hristo1306 написа:пич фен съм на нафтата естествено и на Ботев, ама много акъл му давате - не става така! Той е достатъчен интелигентен, че да му су бъркате в работата ! А и много стари кучета върнахте в отбора и лошото почна ! Наруши се хармонията в отбора. Успех ви желая ! Дано с нафтата и вие бъдем там където трябва !

Ako беше интелигентен щеше да си подаде оставката след 5-те равенства, постигнати с голяма доза късмет и никаква идея в играта...а не да чака да го уволненяват... и ако някой от играчите го е бойкотирал, да казва кои са и те да си хващат пътя, заедно с него

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 окт 2011 20:39

Лоша работа, за съжаление не мога да бъда оптимист за положението ни от тук нататък.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 16 окт 2011 20:43

преди малко се върнах от стадиона,хубчев излезна като мъж и от това което чух съм просто в шок :shock: :shock: :shock: при всички положение треньора не ни е никакъв проблем
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 16 окт 2011 20:45

nikullas написа:преди малко се върнах от стадиона,хубчев излезна като мъж и от това което чух съм просто в шок :shock: :shock: :shock: при всички положение треньора не ни е никакъв проблем

И... какво чу?

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 16 окт 2011 20:53

от утре тимонов и манчев не трябва да са футболисти на Ботев,а не само да отнесат глоби.цялата вина е във футболистите както и при марин бакалов
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 16 окт 2011 20:57

nikullas написа:от утре тимонов и манчев не трябва да са футболисти на Ботев,а не само да отнесат глоби.цялата вина е във футболистите както и при марин бакалов

Това П.Хубчев ли го каза?

Върни се в “Архив”