Ще споделя една неприятна за мен случка ! Преди три седмици купих маратонки адидас от аутлета в Младост. Играл съм с тях не повече от 6-7 пъти и освен че се скъсаха , започнаха да се разлепят. Ходих до магазина с бележката, понеже тя е гаранцията в случая, с надеждата че ще бъдат заменени или да се измисли някакъв компромисен вариант.Излезе едно момче от персонала и вика, това(скъсването) може да се случи само ако се удари нещо остро с тях, съответно гаранцията не важи !

Аз му казах че съм взел маратонките за да ритам топка а не бръснарски ножчета и пирони, но продавача продължи да подкрепя неговата теза, че тези маратонки били САМО и ЕДИНСТВЕНО за зала, ОБАЧЕ ...било твърде възможно аз да съм играл на друга настилка и съответно гаранцията НЕ важи.Стана ми супер смешно след това изказване, останах без думи. Абе нали като са скъсани е едно, но те са и разлепени на всичко отгоре. А какво значение има от настилката , щом реално маратонките издържат 6-7 мача от по максимум един час.Ами ако съм ги купил за да ги нося , а не да ритам с тях?!? Има ли смисъл да се занимавам да търся управители ? Или ли смисъл да подавам жалби до КЗП ? Нервите ми струват доста повече от тези 70-80 лева, просто много ме подразни отношението и държанието на персонала. Дайте някакво предложение или съвет.
Имам същия проблем с маратонки Bulldozer и вече 15 дни ме размотават.Моето мнение е да си търсиш правата до дупка.Късмет!