Проблем с маратонки !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gosho
Контакти:

Re: Проблем с маратонки !

Мнениеот gosho » 06 окт 2011 17:34

Ще споделя една неприятна за мен случка ! Преди три седмици купих маратонки адидас от аутлета в Младост. Играл съм с тях не повече от 6-7 пъти и освен че се скъсаха , започнаха да се разлепят. Ходих до магазина с бележката, понеже тя е гаранцията в случая, с надеждата че ще бъдат заменени или да се измисли някакъв компромисен вариант.Излезе едно момче от персонала и вика, това(скъсването) може да се случи само ако се удари нещо остро с тях, съответно гаранцията не важи ! :o Аз му казах че съм взел маратонките за да ритам топка а не бръснарски ножчета и пирони, но продавача продължи да подкрепя неговата теза, че тези маратонки били САМО и ЕДИНСТВЕНО за зала, ОБАЧЕ ...било твърде възможно аз да съм играл на друга настилка и съответно гаранцията НЕ важи.Стана ми супер смешно след това изказване, останах без думи. Абе нали като са скъсани е едно, но те са и разлепени на всичко отгоре. А какво значение има от настилката , щом реално маратонките издържат 6-7 мача от по максимум един час.Ами ако съм ги купил за да ги нося , а не да ритам с тях?!? Има ли смисъл да се занимавам да търся управители ? Или ли смисъл да подавам жалби до КЗП ? Нервите ми струват доста повече от тези 70-80 лева, просто много ме подразни отношението и държанието на персонала. Дайте някакво предложение или съвет.

Имам същия проблем с маратонки Bulldozer и вече 15 дни ме размотават.Моето мнение е да си търсиш правата до дупка.Късмет!

gosho
Контакти:

Проблем с маратонки Bulldozer

Мнениеот gosho » 06 окт 2011 17:46

Здравейте!Имам проблем с едни маратонки.Купих ги на 1 септември ,а на 20 септември ми се разлепиха и скъсаха.Носих ги няколко дни .От фирмата ме размотават вече 10 дни.Какво е Вашето мнение за обувките Bulldozer.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Проблем с маратонки Bulldozer

Мнениеот DmG » 06 окт 2011 17:49

Адидас от гръцки магазин през ибей , повечето купени във българия маратонки са със не известен срок на годност , може и седмица , може и две години .

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 06 окт 2011 17:54

Бях си взел един път Булдозер "Много Яки" и след 1 месец отпред се продупчиха..... а едни обикновени маратонки от 15лв ме държат вече 2-ра година :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 06 окт 2011 18:01

От 2 години имам 2 чифта маратонки на булдозер, с които редовно играя футбол и почти не са мръднали. Държат си. ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 06 окт 2011 18:06

Булдозер,Ръннерс,МатСтар са най-обикновени китайски маратонки от най-ниско качество.продават ги с 3 м. гаранция/три месеца/,но обикновено гаранцията се оказва 3 метра. :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 окт 2011 18:09

КЗП може да се сезира единствено и само от юрист. Нали направиха такава промяна...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 окт 2011 18:11

Пич, търси си правата до дупка, защото никой няма да защити твоите права, освен ти самият! След като гаранцията ти е за 1 месец, а си ги купил преди 3 седмици - не губи никакво време! Първо се виж с управителя на магазина. Кажи му, че ще си търсиш правата в КЗП и в съда, а и ще се обадиш в "Господари на ефира". Ако не го трогне това, просто изпълни заплахите си. Гаранцията е официален документ, който може да ползваш в съда!

Лошото е, че имам лош опит с Комисията за защита на потребителите. Сезирах ги за една лъжлива реклама на бира, която искаше да пазим 5 капачки и при връщане в магазина после ти даваха 6-та бира безплатна - а това не беше така. Като ги сезирах ме питаха дали пазя етикетите, а аз не ги пазех просто защото изхвърлих бирите като ги изпих. Пазих капачките - нали това се искаше от мен. Все едно те не можеха да проверят дали е имало такава подвеждаща реклама... И в крайна сметка нищо не стана...
Последна промяна от Red Warrior на 07 окт 2011 00:47, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 06 окт 2011 18:12

ооох и аз съм много разочарован от тях!
преди 2 години си купих едни стилни летни маратонки за 50 кинта, на които още на второто обуване езика им ми остана в ръката! беше зашит с едно конче, което за нищо не става, отидох на обущар и той ги заши и двата езика!
миналата есен пък си купих едни планински обувки пак за малко над 50 лева, но се оказа че подметката им е някаква хич непригодна за катерене из планините! има ли нейде по камъните поне малко влага то тея ми ти обувки се пързалят все едно съм със ски върху сняг, пълен кошмар! сега ги ползвам да занеса чувала с боклука до казана навън на улицата, стига да не е валяло де!
според мен тази марка не отговаря на високата си цена и затова повече не съм влизал в техен магазин да изсипя 50 кинта за боклуци!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 окт 2011 18:13

bigbonusprize написа:КЗП може да се сезира единствено и само от юрист. Нали направиха такава промяна...

Глупости, аз съм ги сезирал! Даже по интернет го направих. Нали затова е Комисия за защита на ПОТРЕБИТЕЛЯ.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”