Levskar_90 написа:0:0 при положение че съдията свири честно
Най-вероятно няма да свири честно и затова ще е 1-1 с изравнителен гол за армейците от дузпа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:0:0 при положение че съдията свири честно
BLUE CHAMPIONS написа:Levskar_90 написа:0:0 при положение че съдията свири честно
Най-вероятно няма да свири честно и затова ще е 1-1 с изравнителен гол за армейците от дузпа
vaskonti написа:3 дузпи за ЦСКА за няма и две години? Е на това му викам аз подпиране! Какво да кажете пък вие, сините, по въпроса... ...
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:3 дузпи за ЦСКА за няма и две години? Е на това му викам аз подпиране! Какво да кажете пък вие, сините, по въпроса... ...
Последните 2 години не сме обелили и дума по въпроса спрямо вас, за да се връщаме назад. и малките деца разбраха кой беше тогава подкрепяния отбор. Тази година обаче, нещата стоят по съвсем друг начин и колкото и да се надигаме срещу това, няма с нищо да променим нещата, така стои въпроса с мафията Бфс
vaskonti написа:[offtopic]Ми да се върнем в последните 10 години? Или 15? Много бързо забравяте някои неща? 8 години без дузпа срещу вас как ти звучи? Че имате перфектните защитници? Ами дузпи за игра с глава, ами "видях че има дузпа, ама какво ми стана та не свирих..."? Пак ти казвам - точно вие е редно просто да си траете! Ама едно е какво е редно, друго са си вашите правила...
Както и да е, очаквам другата седмица отново в типичния си стил да ни обвиняваш за сламката в очите ни, а да не виждаш....сещаш се.[/offtopic]
vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:3 дузпи за ЦСКА за няма и две години? Е на това му викам аз подпиране! Какво да кажете пък вие, сините, по въпроса... ...
Последните 2 години не сме обелили и дума по въпроса спрямо вас, за да се връщаме назад. и малките деца разбраха кой беше тогава подкрепяния отбор. Тази година обаче, нещата стоят по съвсем друг начин и колкото и да се надигаме срещу това, няма с нищо да променим нещата, така стои въпроса с мафията Бфс
[offtopic]Ми да се върнем в последните 10 години? Или 15? Много бързо забравяте някои неща? 8 години без дузпа срещу вас как ти звучи? Че имате перфектните защитници? Ами дузпи за игра с глава, ами "видях че има дузпа, ама какво ми стана та не свирих..."? Пак ти казвам - точно вие е редно просто да си траете! Ама едно е какво е редно, друго са си вашите правила...
Както и да е, очаквам другата седмица отново в типичния си стил да ни обвиняваш за сламката в очите ни, а да не виждаш....сещаш се.[/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:3 дузпи за ЦСКА за няма и две години? Е на това му викам аз подпиране! Какво да кажете пък вие, сините, по въпроса... ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта