ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Локомотив (Пд) 10.9.11
5-0
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
mistreated написа:Наистина Локо имаха сериозна подкрепа в София миналата година, бях на този мач и не спряха да подкрепят отбора си. Сега обаче не знам какви са настроенията в пловдивската публика този сезон.
Извън заряда на мача и състоянието на отбора, София е най-доброто място за гостуване. За "Армията" си остава проблема с парко-местата, но правят коридори за придвижване, удобни каси за билети. Близо е, пътуваш по магистрала. Влизаш и излизаш от града бързо. Места за храна по пътя, нещо за пиене, бензин да налееш, колкото щеш.
Може да изглежда странно изброяването, но за свикналите да пътуват на гостувания с голяма група е важно. Вие пътувате с отбора и в чужбина, знаете за какво говорим.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Артилериста
- Контакти:
Предвид това,че се срещат едни от най-добрите отбори в България очаквам хубав мач и победа за ЦСКА с минимален резултат:
1-0.2-0
1-0.2-0
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- Stanimir-74
Предвид не лошият отбор но Локомотив, предвиждам неголяма победа за ЦСКА - 5:0!
5:1, ще вкарат едно голче понеже не сме много сработени в защита.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
По принцип не би трябвало да имаме проблеми за да вземем този мач.Не съм ного сигурен обаче дали няма да е Адемар ляв бек.Другото е добре и ми се струва,че Крачунов си пасва с Коцето. Напред-ами нека пак да опитаме с Живец или Крачунов,нека Спас постои малко на пейката или когато Локото се поизморят да го пусне.Не съм убеден,че пловдивчани ще опитат да се надиграват с ЦСКА.Нито един отбор до момента който го е направил не е е успял.По скоро предполагам,че ще заложи на тактиката на Херо-отзад здраво,плътно,напред-контри.А в такава среда Спас не е е ефективен.И не знам Мораес дали ще започне и къде.И тримата-Платини,Зику и Мораес са най полезни като централни нападатели.Много би ми се искало да опитаме с друг дефанзивен халф,за да има алтернатива и на Тошко,и на Галчев.Локото са симпатичен отбор и играят приятен футбол но си мисля,че нямат особени шансове срещу нас.
Грешка,отпред имах впредвид Карачанаков,а не Крачунов:)
Предвид пролетния мач, в който ЦСКА подари победата на Локо ПД, за да се борят за участие за квалификациите на Лига Европа ЦСКА не би трябвало да има проблеми срещу Локо Пловдив. Победа с 3 гола.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
biso62 написа:По принцип не би трябвало да имаме проблеми за да вземем този мач.Не съм ного сигурен обаче дали няма да е Адемар ляв бек.Другото е добре и ми се струва,че Крачунов си пасва с Коцето. Напред-ами нека пак да опитаме с Живец или Крачунов,нека Спас постои малко на пейката или когато Локото се поизморят да го пусне.Не съм убеден,че пловдивчани ще опитат да се надиграват с ЦСКА.Нито един отбор до момента който го е направил не е е успял.По скоро предполагам,че ще заложи на тактиката на Херо-отзад здраво,плътно,напред-контри.А в такава среда Спас не е е ефективен.И не знам Мораес дали ще започне и къде.И тримата-Платини,Зику и Мораес са най полезни като централни нападатели.Много би ми се искало да опитаме с друг дефанзивен халф,за да има алтернатива и на Тошко,и на Галчев.Локото са симпатичен отбор и играят приятен футбол но си мисля,че нямат особени шансове срещу нас.
Кога си гледал Мораес, че знаеш като какъв е най-добър и от къде на къде ще пускат футболист, който не е играл 5 месецса футбол титуляр
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.