ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас

Мнениеот ntodorov » 08 авг 2011 12:39

Херо-вия Черноморец няма да се защитава. Определено ще играем дефанзивно, но не и глухо със забърканите бетони. Черноморец има проблеми с организирането на играта. При повече пространства Херо е силен. Освен това играхме срещу Калиакра без 4 - ма от избраниците на Херо и определено мачът в Бургас беше тегав срещу затворения тим от Каварна. Все пак: 2:1 или 1:0 за ЦСКА въпреки, че не изключвам и равенството.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 авг 2011 13:15

Ако подходим сериозно към мача ще го вземем със сигурност .
Да Херо е добър и опитен треньор, но просто нямат нужната класа в момента и ще ги победим .
Мен друго ме притеснява, а то е, че отбора върви направиха се хубави неща има големи очаквания, а стадиона пак е празен!
Хора ходете по стадионите и подкрепяйте любимите си отбори, смешно и жалко беше вчера да има 5000-6000 човека и стадиона да стои направо празен!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 08 авг 2011 13:45

Joni_ написа:Ако подходим сериозно към мача ще го вземем със сигурност .
Да Херо е добър и опитен треньор, но просто нямат нужната класа в момента и ще ги победим .
Мен друго ме притеснява, а то е, че отбора върви направиха се хубави неща има големи очаквания, а стадиона пак е празен!
Хора ходете по стадионите и подкрепяйте любимите си отбори, смешно и жалко беше вчера да има 5000-6000 човека и стадиона да стои направо празен!
де да живеех в софия ,нямаше мач да пропускам,както и концерт.на джудас се оръсих-бехме с жената и сино.път,билети това онова-400 кинта ей така.обичам цска .живот и здраве на реванша със стяуа ще дойдем да викаме за нашите.успех и срещу черноморец.

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 08 авг 2011 14:17

Joni_ написа:Ако подходим сериозно към мача ще го вземем със сигурност .

Все пак бяхме гости, пък и не бяха отпуснати повече билети! Даже имаше проблем с билетите, наща група изпуснахме гола на Делев, точно тогава влизахме на стадиона... тъпаците бяха напечатали само 4 000 билета, какво очакваш? Все пак напечата още и бяхме към 5000-6000. На Армията се надявам да сме поне 10 000. Иначе прогноза за мача, победа за ЦСКА, 4:0 ако играем сериозно, 2:0 ако се мърдавим като снощи.
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 авг 2011 15:42

slomera написа:де да живеех в софия ,нямаше мач да пропускам,както и концерт.на джудас се оръсих-бехме с жената и сино.път,билети това онова-400 кинта ей така.обичам цска .живот и здраве на реванша със стяуа ще дойдем да викаме за нашите.успех и срещу черноморец.

Е не говоря за хора като теб, сега нормално е за хората от по далечните места да не идват толкова често, говоря за хората от София и околноста, които предпочитат да ходят само на важните мачове.

WeAreCSKASofia написа:Все пак бяхме гости, пък и не бяха отпуснати повече билети! Даже имаше проблем с билетите, наща група изпуснахме гола на Делев, точно тогава влизахме на стадиона... тъпаците бяха напечатали само 4 000 билета, какво очакваш? Все пак напечата още и бяхме към 5000-6000. На Армията се надявам да сме поне 10 000. Иначе прогноза за мача, победа за ЦСКА, 4:0 ако играем сериозно, 2:0 ако се мърдавим като снощи.

Ами не знам, според мен дори да нямаше проблем с билетите нямаше да бъдем много повече, то хората които са решили да не идват не са знаели за този проблем.
Както и да е мисълта ми е ,че просто не се ходи на мачовете ,а отбора върви !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 08 авг 2011 18:53

Joni_ Еми гледай ся, Август е, отпускарски сезон, пък и хората ги е страх да ходат на мачове, и са си прави. Половината са друсани и пияни! Ние снощи бяхме 30 човека от благоевград, за мача с черноморец също ще се организираме, но едвали ще можем да ходим на абсолютно всеки мач... на домакинските - може би, но неможем да тръгнем за Каварна примерно - да, на мача за суперкупата бяхме, но въпроса опира и до пари... и до Румъния ще ходим, стига да имаме средства, и на луната ще идем, но понякога не става.
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2011 18:56

WeAreCSKASofia написа:Joni_ Еми гледай ся, Август е, отпускарски сезон, пък и хората ги е страх да ходат на мачове, и са си прави. Половината са друсани и пияни! Ние снощи бяхме 30 човека от благоевград, за мача с черноморец също ще се организираме, но едвали ще можем да ходим на абсолютно всеки мач... на домакинските - може би, но неможем да тръгнем за Каварна примерно - да, на мача за суперкупата бяхме, но въпроса опира и до пари... и до Румъния ще ходим, стига да имаме средства, и на луната ще идем, но понякога не става.

Стига с това колко е страшно по стадионите!!!Смешно е!!!! Единствено сезона е оправдание-щото и аз сега не съм в София-както и много други!!! ;) ;) ;)
Другото са глупости! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 08 авг 2011 20:39

2:0 за ЦСКА. :)
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 08 авг 2011 23:29

Голем бой ще пада :mrgreen:
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 08 авг 2011 23:39

Така бесен като днес не съм бил от много време на сам!Дано и момчетата прихванат и 1/10 от моя гняв и се излее върху супер гранда Черноморец!Майко,каква идилия ще е.... :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Архив”