Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

exiter
Контакти:

Re: Калво: ''Искам феновете да пеят името ми''

Мнениеот exiter » 21 юли 2011 10:23

Франко Фода разкри мениджърски игри с новото попълнение на "сините" Тони Калво.

Левски отдавна не е припарвал до битката за Шампионската лига, но това не попречи на "сините" пак да станат за смях на отбори в нея. В навечерието на протоколния реванш с Видеотон, треньорът на Щурм (Грац) Франко Фода разкри, че и на него му е бил предлаган Тони Калво, който пристигна на "Герена".

"Променяме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски.. http://sportline.bg/news/79683/levski-p ... skata-liga
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 юли 2011 10:35

exiter написа:Франко Фода разкри мениджърски игри с новото попълнение на "сините" Тони Калво.

Левски отдавна не е припарвал до битката за Шампионската лига, но това не попречи на "сините" пак да станат за смях на отбори в нея. В навечерието на протоколния реванш с Видеотон, треньорът на Щурм (Грац) Франко Фода разкри, че и на него му е бил предлаган Тони Калво, който пристигна на "Герена".

"Променяме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски.. http://sportline.bg/news/79683/levski-p ... skata-liga

Абе да ти кажа, Левски подписаха договор с юноша на Барса, а единствените които виждам са за смях са измислените сайт, статия и автор! Пардон, не са за смях, а са си за съжаление просто :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 21 юли 2011 10:37

exiter написа:Франко Фода разкри мениджърски игри с новото попълнение на "сините" Тони Калво.

Страшно разкритие. Преди години този ВЕЛИК австрийски отбор се спаси с дузпи срещу нас и благодарение на невероятните ни пропуски. Пожелавам си да се паднем да играем срещу тях и Калво да им счупи кръстовете от финтове.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 юли 2011 11:48

exiter написа:......Левски отдавна не е припарвал до битката за Шампионската лига.....

....Но "Левски" е единственият български отбор, който е играл в нея, разбирачо! А гроздето е кисело, нали? :lol:
По темата: Желая успех на Калво със синята фланелка, дано по-бързо се адаптира в отбора. :) Хубаво е, че човекът има приятелка и детенце, което предполага, че ще стои настрана от "Син Сити" и други "футболни" дестинации в София. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 21 юли 2011 11:52

Тоя Калво се оказа попадение преди да изиграл и минута за Левски. Вече вся страх в простите розови душички. Абе то и Гарата даже и Фродо не беше го чувал,ама той човека вече си е в Бундеслигата. А Спасето си тичка из к.....а ! И тоя Фродо все пак е чувал за Калво а за Спасчо дали? :lol:

wiseman

Мнениеот wiseman » 21 юли 2011 11:54

А цска знае ли какво в Шампионска лига :?: :lol: Не и няма и да научи никога. Само Левски!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 21 юли 2011 11:59

Въпрос на време е да се окаже поредния Слори. Въпросът е ще му търпите ли космическата заплата до лятото, или още зимата ще разтрогнете "по взаимно съгласие" със солена неустойка :lol: Ама нищо, важното е сега да има "визитка" и да се хвърли прах в очите на феновете :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 юли 2011 12:10

канарче написа:Въпрос на време е да се окаже поредния Слори. Въпросът е ще му търпите ли космическата заплата до лятото, или още зимата ще разтрогнете "по взаимно съгласие" със солена неустойка :lol: Ама нищо, важното е сега да има "визитка" и да се хвърли прах в очите на феновете :lol:

Ще трябва да те разочаровам и да ти припомням, че за разлика от посредственото ти отборче, нашия е най платежоспособния в България и ако не си намери по-добър отбор ще преподпише с още по-голяма заплата
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 21 юли 2011 12:15

BLUE CHAMPIONS написа:
канарче написа:Въпрос на време е да се окаже поредния Слори. Въпросът е ще му търпите ли космическата заплата до лятото, или още зимата ще разтрогнете "по взаимно съгласие" със солена неустойка :lol: Ама нищо, важното е сега да има "визитка" и да се хвърли прах в очите на феновете :lol:

Ще трябва да те разочаровам и да ти припомням, че за разлика от посредственото ти отборче, нашия е най платежоспособния в България и ако не си намери по-добър отбор ще преподпише с още по-голяма заплата

А поне ти повярва ли си на това, че сте най-платежоспособния :lol: Защото и неофициално (по факта, че взимате почти само свободни агенти, въпреки че продадохте Дембеле за 5млн) и официално (Батков постоянно реве срещу кризата) сте беднички и няма да търпите поредното недоразумение, тип Слори, което взима баснословна заплата и не прави нищо ;)

Върни се в “Архив”