POPCORN написа:стига глупости!Не подценявайте Литекс чак толкова!Все пак идва лято , моеж да направят добра селекция.Гришата е показал, че се учи от грешките си!Надали и тоя път , Литекс ще се изложат така!
Сега. Тук не говорим за подценяване! Първо дори и аз, като фен на Левски, немога да направя подобна глупост, и да сравня Литекс с ЦСКА, така както го правят много от феновете на червения отбор. Слушах от вас какви ли не глупости, как Любо бил страхотен треньор, как с него ЦСКА направи стахотен мач срещу Динамо, и щял да вкара Литекс в Шампионската лига... хахаха. Литекс не е ЦСКА, не е Левски. Едно е да надъхаш Левски или ЦСКА да бият някой в Европа, а съвсем друго Литекс. Затова не ти трябва само селекция, треньор и правилна работа. Трябва ти „Манталитет“. А това не се купува от магазина, то се изгражда с поколенията, с гръмки победи над големи съперници. Трябва да носиш на гърдите си емблема, която да те притиска да надскочиш себе си, да знаеш че милиони хора стискат палци да успееш в този сблъсък. Ето това Пуканке, Литекс го няма, и никога няма да го има. Аз примерно немога да им стискам палци, иска ми се, ама не ми идва отвътре. Не ги мразя, просто са ми безразлични, и някак си немога да ги припозная като лицето на българския футбол.