България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот mistreated » 08 юли 2011 08:30

Има много причин за състоянието на отбора в момента и са коментирани тук доста. Сега не ми се повтарят някои неща, но истината е, че ако бяхме направили нещо голямо на тези финали, щеше да е изненада.
Въпреки това ми се иска да вярвам, че ще си тръгнем с високо вдигнати глави и победа. Аз лично нямам никаква надежда за класиране, защото знам, че Аржентина няма да играе срещу Полша. Това обаче няма значение, защото искам да не сме последни в групата и финалите.
Една победа с 3:0 или 3:1 може да ни класира и на 5-то място в крайното подреждане, което за формата ни ще си е един голям успех.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 08 юли 2011 09:20

Днес дано да бият
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 юли 2011 09:25

ПОБЕДА !!!!!!
И по-силни сме били и от по-слаби сме падали , НО ТОВА СИ Е НАШИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 08 юли 2011 09:35

Мисля си, че срещу Италия може и да направим нещо доста по запомнящо се.Само че като се замисля и се върна в годините назад нашия национален отбор винаги е разчитал на мощна атака и блокада другите елементи ги няма.Немога да си обесня защо неможе да се нареждаме при контра атаки?Защо неможе да обираме елементарните топки?Защо толкова малко играем през центъра и пайп?Освен Матей нямаме друг техничен посрещач.Защо Тодор Скримов обявен за най- добрия посрещач във Франция търка пейката на Б отбора, а Методи Ананиев е в Полша.Но съм твърдо убеден, че при Радо Стойчев елементите които ги няма ще си ги попълним.Защото като гледах една Аржентина колко модерен волейбол играе и колко много са израснали за 2 години може само да се надявам, и ние да започнем да играем по този начин.Днеска твърдо удряме Жабарите!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 08 юли 2011 09:43

Жалко, че след няколко слаби мача - всъщност само 1 много слаб мач и почнаха определенията като "п*тьовци" и т.н. Грозна история.

Преди повече от 130 години Славейков ни го е написал:

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

Успех на момчетата днес!

Потребителски аватар
radkov95

Мнениеот radkov95 » 08 юли 2011 09:44

Исками се да биеме, но като имам в предвид с каква кавалерия располага Италия ;(
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ
[/center]

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 08 юли 2011 09:48

Аз едно немога да разбера, защо когато човек сподели да кажем моментното си мнение, значи че сме против нашите, и че не ги подкрепяме и ги хулим.Неможе ли човек да си каже мнението?Това не означава че не ги подкрепяме момчетата и не им се радваме все пак това си е нашия отбор.Само че като знаеш че могът повече и те боли, защото не показват игра, като фен човек може да изрази мнението си.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2011 09:49

radkov95 написа:Исками се да биеме, но като имам в предвид с каква кавалерия располага Италия ;(

Разполагат с един чуждестранен легион :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 08 юли 2011 09:51

Нямаме почти никакъв шанс за класиране (надявам се Господ да е БЪЛГАРИН и във волейболен вариант ...) ....

Спокойно може да се експериментира с пускането на Мартин Божилов на мястото на трагичния вчера В.Иванов и да се пусне Ники Пенчев на мястото на Тодор Алексиев, но преди това Радо да го вземе под ръчица и да му покаже заставането на блок на Ласко и Бирарели, защото там има прекрасен шанс да се играе с техника за блок-аут и печелене на лесни точки (Пример Конте,който направи много точки по този начин,дори повече отколкото срещу нас) ...
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Върни се в “Архив”