Уимбълдън 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Уимбълдън ? (възможностите за глас са два)

Анди Мъри
4
5%
Жо Филфред Цонга
7
9%
Новак Джокович
16
20%
Рафаел Надал
21
26%
Мария Шарапова
20
24%
Петра Квитова
14
17%

Общо гласове: 82

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Уимбълдън 2011

Мнениеот enguerino » 17 юни 2011 20:24

Финал Надал и Федерер 8-)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 17 юни 2011 20:34

enguerino написа:Финал Надал и Федерер 8-)

Kато за начало да ти кажа че това няма как да стане, за добро или лошо ! Просто са в една половина в графика или там както се води схемата.Демек макс полуфинал. Аз лично мисля че това е последна или предпоследна година, в която ФедЕкс може да спечели голям турнир. Дано не съм прав, но движението по корта и развитието на противниците ме карат да мисля така.Според мен осъмте найдобри ще играят на полуфиналите, просто не виждам кой може да изненада с нещо. Дел Потро след контузията никакъв го няма, другите нямат шанс срещу стандартните топ 5. Въпреки всичко тревата е доста различна настилка, особено в сравнение с US open, където скоростта е смазваща.
П.С. БРАВО на автора за добрата тема, дано има повече коментари по време на турнира. А булшитком отново нацапаха пейзажа, но ще намерим начин, няма да пропусна това удоволствие !

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 юни 2011 20:40

Неутрален написа:

Kато за начало да ти кажа че това няма как да стане, за добро или лошо ! Просто са в една половина в графика или там както се води схемата.Демек макс полуфинал. Аз лично мисля че това е последна или предпоследна година, в която ФедЕкс може да спечели голям турнир. Дано не съм прав, но движението по корта и развитието на противниците ме карат да мисля така.Според мен осъмте найдобри ще играят на полуфиналите, просто не виждам кой може да изненада с нещо. Дел Потро след контузията никакъв го няма, другите нямат шанс срещу стандартните топ 5. Въпреки всичко тревата е доста различна настилка, особено в сравнение с US open, където скоростта е смазваща.
П.С. БРАВО на автора за добрата тема, дано има повече коментари по време на турнира. А булшитком отново нацапаха пейзажа, но ще намерим начин, няма да пропусна това удоволствие !

Така ли на мен ми се стори че видях че Надал и Мъри са от едната страна, а от другата Фед и Джокович
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 17 юни 2011 21:12

Неутрален написа:

Виж схемата и тогава говори ...
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 юни 2011 21:13

enguerino написа:
Неутрален написа:

Така ли на мен ми се стори че видях че Надал и Мъри са от едната страна, а от другата Фед и Джокович

Ти май си гледал схемата на Роланд Гарос :mrgreen: Тогава на полифиналите играха точно така като Надал би Мъри, а Фед би Джокович :) То верно, че пак са така :mrgreen: Явно ги мързи да сменят жребия за грандшлемовете :mrgreen:

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 17 юни 2011 21:22

АЗ съм аз Надал :)

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 17 юни 2011 22:19

:lol: :lol: :lol:

Първо, до автора на темата: да поставиш Ноле като фаворит пред Рафа ... значи въобще не гледаш тенис!
Второ, в грешка сте - Надал и Федерер могат да играят заедно само на финал!
Последна промяна от Emo_87 на 17 юни 2011 23:09, променено общо 1 път.
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 17 юни 2011 22:21

Струва ми се,че ще има изненади.И то може би в първите кръгове,когато тревата е още свежа и топката просто се хлъзга.Ако Надал се добере до четвъртфинал и нагоре може да съхрани шансове да си защити титлата.Тогава тревата е по друга,отъпкана и ще може да си прави неговата игра.За федя е още рано.Универсален играч и много жилав.Родик отпада като фаворит.Джокович не знам как ще се представи на поляните.Мъри ще прави отчаяни напъни пред своя публика.Турнира е много красив.Особенно ако се гледа на голям панел с висока разделителна способност.Ще се лее шампанско.Ще се ядат ягоди. :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юни 2011 22:26

Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 17 юни 2011 23:22

Emo_87 написа::lol: :lol: :lol:

Първо, до автора на темата: да поставиш Ноле като фаворит пред Рафа ... значи въобще не гледаш тенис!
Второ, в грешка сте - Надал и Федерер могат да играят заедно само на финал!

Фен съм на Надал и се опитах максимално обективен , защото на последните 3 турнира от ГШ , на които направих темата по същия начин с фаворитите , бях упрекнат , че фаворизирам Надал.

Върни се в “Архив”