Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот lisynger » 09 апр 2011 22:16

Доста е рано да се говори за трансфери!Трябва да се намери заместник на Тошко Янчев, защото няма да играе още дълго и при продажба на сегашните ни основни футболисти да започнем налагането на Станислав Костов,Йовчев,Садула и талантите от ДЮШ
P.S.Мен лично ме е доста яд, че продадохме Митко Илиев, мисля ,че можеше да изиграе стархотна роля при нас :(
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2011 00:06

ОК, а после колко теми ще пуснете, че отборът не е сработен и му трябва време?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 апр 2011 00:31

Стига трансфери бе! Имаме си всичко необходимо! Освен това е СУПЕР РАНО още!!! :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 10 апр 2011 16:31

Артилериста написа:Добър ден на всички.Реших да пусна темата,въпреки,че още е доста твърде рано,но по медиите все повече и повече се пише за това кой ще пристига и кой ще напуска любимият ни ЦСКА.
И ако още е рано да говорим за сериозен интерес на отбора към даден играч,то поне напускащите си ги знаем и те според мен сса:
[center]Напускащи[/center]
1.Здравко Чавдаров-дойде с големи очаквания в ЦСКА,като един от най-добрите вратари в България,но така и не можа да се наложи при нас.Липса на късмет или качества за ЦСКА незнам,но той определено няма с какво да помогне.
2.Фабрициоо Грило-в малките случаи,когато се появяваше в игра ми направи впечатление,че се старае и играе с хъс,но само с желание просто не става.Истински чудо е ако му земем някакви пари,макар и символични :lol:
3.Акуаро-направи ми страшно впечатление в началото-игаеше със съмочувствие,без излишни фалуве,изнасяше добре топката и вкарваше голове.През този сезон прави точно обратното
4.Лукас ТрекаричиПод наемспоред мен ще е най добре,защото има много футбол в това момче и ако се развие добре ще ни помогне в бъдеще.
5.Петър Стоянов и Четин Садула-за тях най-малко мога да кажа,особено за Стоянов,който не сме го видели нито 1 път в игра.Според мен ще им се дава все повече шанс и трябва да покажат,че стават за ЦСКА-иначе ВЪН!
6КОСТА ЯНЕН-ВЪН!ВЪН!ВЪН-лигльо с талант,който играе когато си иска
7Шеридън-най-противоречивият играч.Понякога ме радва като хваща първите топки,бори се и задържа добре топката,но като цяло имам чувството,че изобщо не го вълнува за кой отбор играе-достатъчна причина за да се маха :!:

[center]Новите в ЦСКА[/center]
1.Божилов от Черно Море-незнам защо,но още от 1 мач във Варна имаш предчуствие,че този играч ще попадне в подезрението на Милен Радуканов.Ще е перфектен конкурент на Костов и Платини,защото играе с невероятен хъс и желание,освен това е висок,почели сблъсъците на 2рия етаж и има завидна техника.Става за ЦСКА
2Дуото от Перник-Илиев и Василев-за първият нямам много наблюдение,но за Милен Василев съм на 100 % съгласен,че е точният човек за ЦСКА,още от както счупи кръста на Павката Виданов :)
3Светослав Дяков-един от малкото добри универсални халфове с перфектен поглед към играта,техника и удар.Играч,който според мен трябва да го вземем,не само защото е добър,а и заради това,че ще ни коства малко пари(или николко)
Това за сега са само спекулации,за нас ще е много добре да ги имаме тези играчи или поне някои от тях
ПЛЮС задължително ВРАТАР,ЛЯВ БЕК И ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК

Вашите мнения
[offtopic]При евентуален трансфер на някой от водещите ни играчи като Марки,Делев,Галчев,Стоянов или Бандата,който и ще да вземем,все ми се струва,че всичко ще почне от начало :x[/offtopic]

не съм съгласна с някои неща Петър Стоянов да не се маха а да си остане в отбора и скоро ще го видим в игра; Божилов няма място в ЦСКА макар и да е наш юноша; а за Дяков договора му свършва юни месец и ще дойде безплатно при нас; за вратар не съм съгласна че ни трябва защото си имаме Божидар Стойчев, Иван Караджов, Благой Макенджиев и Здравко Чавдаров, за бек ми се иска Машадо; централната защита ни е най-добрата в момента така че да не се продава никой от тях
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2011 00:12

Не мисля, че ще се разделим с някой, така че основното ядро ще остане. Задължително е да вземем централен защитник (в момента нямаме смяна на Стоянов и Попов), за смяна е и цялата лява зона - бек и крило. В атака нещата са ОК, не мисля, че ни трябва някой, освен ако не продадем Шеридън. Отдясно нещата също са добре, Тонев и Садула са добри футболисти, а Бандаловски играе най-добрите си мачове откакто е при нас.
Надявам се Макенджиев да смени Караджов на вратата. В средата на терена ако успеем да задържим Бадема няма какво да сменяме. Добре е да вземем добър дефанзивен халф с ръст, защото определено сме зле по отношение на височината на играчите и взимането на първа топка в средата на терена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2011 14:59

Не е нужно да набелязваме играчи само защото ни харесват. Нужни са ни играчи за определени постове, където сме зле. На първо място ляв бек защото Румен не става - ако може един измежду Занев и Венков ще е перфектно. При очертаващото се напускане на Акуаро ще ни трябва още един централен защитник. Не знам какво е положението с Вальо Илиев, но ако не става с него според мен Танко Дяков е добър вариант. Трябва ни също и заместник на Тошко защото той вече започва да издиша, а Коста Янев е бомба със закъснител. На този пост играе Петър Стоянов, който си чака търпеливо шанса, той е приличен играч, но едва ли е готов титуляр. Може би ни трябва и още един човек за конкуренция на Нелсън от ляво. И това е, другите ни постове са сравнително стабилни. Тоест трябват не повече от 3-4 човека и то ако напуснат поне толкова. Шеридън трябва да остане задъжително, това е грамотен и научен играч, какъвто в България със свещ не можеш да откриеш. Очевидно има проблем с психиката, не е "перде"(какво е обратното на "перде"?), но съм убеден, че ако получи шанса, който получи и Платини ще покаже на какво е способен.
Най-важното е всъщност този състав да се запази на 80% и да се направят точните трансфери при останалите 20.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 апр 2011 15:33

Трансферите са важно нещо и за тях трябва да се работи още от сега. В ЦСКА имат нужда от нови играчи, макар добрата игра в момента. Смятам, че при вратарите няма да има попълнения, освен ако не изкочи нещо наистина специално. Друг случай е защитата, където от началото на сезона играят едни и същи футболисти без смяна. Ако приемем, че Акуаро и Грило си тръгват 100%, то трабват нови. От българското първенство впечатление ми правят само Златков от Миньор и Александров от Ч.Море. ЦСКА може да предложи достатъчно пари за двамата. Халфовете ни също са добри, но всичко зависи, колко още ще играе Тошко Янчев. Коста Янев започна силно при Пенев, но напоследък е зле и сигурно е пътник. Новото момче от Сливен Стоянов все още чака своя час да влезе в игра. Смятам, че до Тошко трябва да играе Галчев. По-крилата Тонев и Нелсън са непостоянни и им трябва конкуренция, но истинска, а не като Садула. Никой не може да ми обясни, какво прави този играч в ЦСКА. Милен Василев от Миньор е добър, но много млад и не знам дали е готов за титуляр. Там може да играе и Томи Костадинов, който аз много харесвам. В нападение се надявам да се даде повече шанс на Костов. Мои приятели от Благоевград ми казаха много хубави неща за него. Платини сигурно ще бъде продаден, а Йовчев преотстъпен затова оставаме само с Шеридън. Неговото място на Армията също не е сигурно, затова трябва да се търси играч за поста. Божилов е добър вариант.

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 15 апр 2011 22:32

Дечев и Виданов да се вращат и вече ако някой се маха да му се тарси заместник

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2011 22:33

shamara93 написа:Дечев и Виданов да се вращат и вече ако някой се маха да му се тарси заместник

Айде ако може без Виданов.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 апр 2011 09:23

За Дяков излезе информация че ще ходи в Левски. Значи трябва да се търси друг вариант.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”